Gigi Becali, alături de trei preoți la care ține foarte mult / Foto: Digi Sport

Video ”Vrem să închiriem o biserică”. Planul lui Gigi Becali de la Salonic

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 15:08
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a plecat, miercuri la prânz, spre Salonic (Grecia), alături de echipă, pentru meciul de joi cu PAOK, din etapa a doua a UEFA Europa League.

  • PAOK - FCSB, din etapa a doua a UEFA Europa League, e programat joi, 3 octombrie 2024, de la ora 22:00 și va fi în direct la Digi Sport 1. Meciul va fi transmis și în format Live Video&Text pe digisport.ro, dar poate fi urmărit și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Becali vrea să organizeze într-o biserică de la Salonic Sfânta Liturghie

Galerie Foto

Milionarul din Pipera a explicat de ce a făcut deplasarea pentru acest meci și cum va fi iar alături de FCSB, la un meci în deplasare, după o pauză de 18 ani. Becali a invitat, în această deplasare, și câțiva preoți la care ține foarte mult și pe care-i consideră ca fiind frații săi.

Becali a dezvăluit și ce plan a gândit pentru orele pe care le va petrece la Salonic, înaintea meciului cu trupa lui Răzvan Lucescu. A spus că intenționează să închirieze o biserică în care să se poată ține Sfânta Liturghie.

”Merg la meci pentru că am promis. Nici nu mergeam altfel, dar am promis. 'Sfinte Dimitrie, de vom cădea cu PAOK, am să vin la tine să te vizitez. Și mă duc să-l vizitez.

Am luat și trei preoți cu noi și mâine e posibil să închiriem o biserică din Salonic și să facem Liturghie în limba română.

Dacă nu mergem la un a grecească, dar eu cred că vom găsi una în care să facem în limba română”, a spus Becali, înainte de a se îmbarca în cursa pentru Salonic.

Becali a ajuns la Aeroportul Henri Coandă la bordul unui microbuz Vito. Milionarul a stat în dreapta șoferului și înainte de a se da jos și-a verificat lookul în oglinda din mașină. Apoi, s-a dat jos tacticos și a stat de vorbă cu reprezentanții mass-media. În același microbuz s-au mai aflat și invitații omului de afaceri.

Cum a fost surprins Gigi Becali, înainte de a pleca la Salonic, alături de FCSB

Becali nu a plecat însă neînsoțit spre Grecia. Ca și la meciul cu Farul, din mai, când FCSB a sărbătorit câștigarea titlului, milionarul din Pipera i-a invitat și de data aceasta pe trei dintre preoții săi preferați, pe care-i consideră ca pe niște frați.

”Am zis să vin cu frații mei, care s-au rugat pentru mine și care m-au ajutat să iau acest titlu. Fără ei... Pe ei îi iubesc.

Dacă nu îi văd, îmi e dor de ei. Au zis să vin la meci ca să dăm slavă Domnului, să facem mărturisire. Ei stau mai mult în pustiu, dar au cerut binecuvântare”, a spus Becali, în mai 2024, când a fost prezent pe Arena Națională.

Alături de Becali, din delegație mai fac parte Alexandru Tudor și Ionuț Luțu.

”Stai, Alexandru, la poze, că tu ai arbitrat și contra lui FCSB!”, i-a spus Becali fostului ”central” din România.

Etichete: gigi becali , gigi becali fcsb , paok fcsb , gigi becali preoti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați din București, cu baia pe balcon. „De banii ăștia îmi iau mașină și dorm în ea”

Se vinde garsoniera de 8 metri pătrați din apropiere de centrul Bucureștiului, care a stârnit un adevărat val de reacții printre internauți. Costă 17.000 de euro, are în dotare o canapea extensiblă, o masă și are baia în balcon. Dacă proprietarul va dori să gătească, va fi nevoit să meargă într-o cameră comună de pe palier, acolo unde se pot spăla și rufe.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii se atacă unii pe alții, după ce Ianis Hagi a revenit la Rangers: "O inepție! Ferească Dumnezeu"

Mesajul postat de Simona Halep, după victoria de la Hong Kong. Mii de aprecieri în doar câteva minute

Video Exclusiv Portarul lui PAOK a analizat-o pe FCSB și a tras concluziile

Gabi Torje negociază! Clubul la care ar putea evolua

Citeşte şi

Exclusiv Cum a descris-o Daniel Bîrligea pe PAOK, înaintea meciului din Europa League

Gigi Becali i-a băgat în ședință în avion! ”Băi, crezi că am nevoie de floricele?”. Doar 3 jucători au scăpat

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Imagini unice cu Gigi Becali și "călugării FCSB" la Biserica Sf. Dumitru din Salonic. Cum s-a îmbrăcat miliardarul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit