Elias Charalambous / Foto: captură Digi Sport

”Sunteți fericiți cu o remiză?”. Răspunsul categoric dat de Elias Charalambous înainte de PAOK - FCSB

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 19:30
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Aston Villa - Bayern, joi, 22:00, DGS 2

FCSB a făcut deplasarea la Salonic miercuri, 2 octombrie, pentru duelul cu PAOK din etapa cu numărul doi a fazei ligii Europa League.

Gigi Becali (66 de ani) s-a ținut de promisiune și a făcut deplasarea cu echipa la Salonic, iar Elias Charalambous a vorbit și despre acest aspect în conferința de presă premergătoare partidei.

Elias Charalambous: ”Cred că dacă ne setăm acest obiectiv, maximul e să obținem un egal sau să pierdem”

Finanțatorul campioanei va fi iar alături de FCSB, la un meci în afara țării, pentru prima dată din 2006, de la returul de coșmar cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA, scor 2-4.

Elias Charalambous s-a arătat încântat de decizia lui Gigi Becali și a susținut că ideea avută de patronul FCSB-ului a fost foarte bună. De asemenea, antrenorul cipriot a atins și alte subiecte în conferința de presă și a subliniat că nu este mulțumit doar cu un rezultat de egalitate la Salonic.

”Mă simt foarte fercit să fiu aici. Am stat trei ani în oraș, mi-am făcut mulți prieteni aici. Când am plecat din București eram emotiv. Sunt aici ca antrenor acum și mă bucur foarte mult.

Dacă aș spune că nu e un moment special pentru mine aș minți. Sunt un antrenor profesionist acum. Ne pregătim cu staff-ul, pregătim jucătorii. Este o echipă alături de care am stat trei ani. Sunt foarte fericit să fiu la FCSB. Am pregătit acest meci cum l-am pregătit pe oricare.

Suntem foarte fericiți pentru că patronul e cu noi. E prima dată de când sunt aici când face deplasarea pentru un joc.

E o persoană căruia îi place să-și motiveze jucătorii. Sper că-l vom face fericit mâine. Cred că este o idee foarte bună că a venit cu noi.

(n.r. Sunteți fericiți cu o remiză?) Ca să fiu sincer, nu îmi place să jucăm pentru o remiză. Cred că dacă ne setăm acest obiectiv, maximul e să obținem un egal sau să pierdem. Noi vom încerca să câștigăm. Știm că va fi un meci dificil. Vom da tot ce avem mai bun. Nu avem în minte remiza. ”, a spus Elias Charalambous.

Becali vrea să organizeze într-o biserică de la Salonic Sfânta Liturghie

Milionarul din Pipera a explicat de ce a făcut deplasarea pentru acest meci. Becali a invitat, în această deplasare, și câțiva preoți la care ține foarte mult și pe care-i consideră ca fiind frații săi.

Becali a dezvăluit și ce plan a gândit pentru orele pe care le va petrece la Salonic, înaintea meciului cu trupa lui Răzvan Lucescu. A spus că intenționează să închirieze o biserică în care să se poată ține Sfânta Liturghie.

”Merg la meci pentru că am promis. Nici nu mergeam altfel, dar am promis. 'Sfinte Dimitrie, de vom cădea cu PAOK, am să vin la tine să te vizitez. Și mă duc să-l vizitez.

Am luat și trei preoți cu noi și mâine e posibil să închiriem o biserică din Salonic și să facem Liturghie în limba română.

Dacă nu mergem la un a grecească, dar eu cred că vom găsi una în care să facem în limba română”, a spus Becali, înainte de a se îmbarca în cursa pentru Salonic.

Becali a ajuns la Aeroportul Henri Coandă la bordul unui microbuz Vito. Milionarul a stat în dreapta șoferului și înainte de a se da jos și-a verificat lookul în oglinda din mașină. Apoi, s-a dat jos tacticos și a stat de vorbă cu reprezentanții mass-media. În același microbuz s-au mai aflat și invitații omului de afaceri.

Programul complet al FCSB-ului în Europa League. Toate meciurile, în direct la Digi Sport

  • 26 septembrie - FCSB - FC RFS 4-1
  • 3 octombrie - PAOK FC - FCSB - 22:00
  • 24 octombrie - Rangers FC - FCSB - 22:00
  • 7 noiembrie - FCSB - FC Midtjylland - 19:45
  • 28 noiembrie - FCSB - Olympiacos FC - 22:00
  • 12 decembrie - TSG Hoffenheim - FCSB - 19:45
  • 23 ianuarie - Qarabag FK - FCSB - 19:45
  • 30 ianuarie - FCSB - Manchester United - 22:00

Etichete: gigi becali , paok , elias charalambous , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați din București, cu baia pe balcon. „De banii ăștia îmi iau mașină și dorm în ea”

Se vinde garsoniera de 8 metri pătrați din apropiere de centrul Bucureștiului, care a stârnit un adevărat val de reacții printre internauți. Costă 17.000 de euro, are în dotare o canapea extensiblă, o masă și are baia în balcon. Dacă proprietarul va dori să gătească, va fi nevoit să meargă într-o cameră comună de pe palier, acolo unde se pot spăla și rufe.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Lille - Real 1-0 / Aston Villa - Bayern 0-0 / Liverpool - Bologna 1-0 / Leipzig - Juventus 1-1, ACUM, DGS 1, 2, 3, 4. Programul zilei

Suma uriașă la care a renunțat Ianis Hagi, ca Rangers să îl primească înapoi la echipa mare

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! L-a întrecut pe Raul, care era primul din 1995

Un fotbalist i-a "înnebunit" pe șefii lui Real Madrid! Când s-ar putea face transferul

Citeşte şi

Răzvan Lucescu a analizat rotația jucătorilor de la FCSB, înainte de duelul din Europa League

Mihai Lixandru a fost întrebat despre Gigi Becali: ce a spus despre prezența patronului FCSB-ului la Salonic

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Imagini unice cu Gigi Becali și "călugării FCSB" la Biserica Sf. Dumitru din Salonic. Cum s-a îmbrăcat miliardarul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit