Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Reacția presei din Scoția după ce Gigi Becali a anunțat că va băga rezervele în meciul cu Rangers

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 08:52
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB va juca, în deplasare, împotriva celor de la Rangers, în a 3-a etapă din Europa League.

  • Rangers - FCSB poate fi urmărit pe 24 octombrie, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

The Scottish Sun: "Ar putea fi doar oglinzi și fum"

După ce Gigi Becali (66 de ani) a declarat anterior că va folosi a doua echipă în meciul cu Rangers, pentru a respecta dorința fanilor de a vedea cea mai bună echipă în meciurile de pe teren propriu, presa scoțiană nu a rămas indiferentă.

Ar putea fi doar oglinzi și fum, dar nu pare a fi așa. Asta pentru că Gigi Becali, excentricul patron al viitoarei adversare a lui Rangers, FCSB, este decis să arunce una dintre surprizele sale legendare.

FCSB, varianta modernă a Stelei București, a avut un start strălucitor în Europa League, și se clasează pe locul patru, dar asta, în contrast cu performanțele din campionat, unde ocupă doar locul șapte în clasament.

Este evident o situație care nu îi convine deloc excentricului Becali și se pare căm acesta ia problema în propriile mâini”, au scris jurnaliștii de la The Scottish Sun.

Gigi Becali: "Menajăm jucătorii în Scoția"

Patronul celor de la FCSB, a anunțat că va introduce în teren cea mai puternică echipă în meciurile cu Dinamo și Rapid din campionat. Tototdată, latifundiarul din Pipera a declarat că, în Scoția, la meciul cu Rangers, va juca cu rezervele.

"Am spus că va fi echipa cea mai bună (n.r. cu Dinamo). Vom menaja niște jucători pentru meciul cu Rapid? Ce legătură are Rapid cu Dinamo? Menajăm jucătorii în Scoția, pentru meciul cu Rapid. Echipa care va juca cu Dinamo, aceea va juca și cu Rapid.

Acolo nu (n.r. în Cupa României). Va juca echipa care joacă cu Rangers. Nu cea stas. La orice meci european de acasă facem pe plac suporterilor, că de aia au plătiti bilete, să câștige cu echipa lor.

(n.r. la meciul cu Universitatea Craiova) Jucăm cu aceeași echipă cu care jucăm cu Dinamo și Rapid. Și cu Midtjylland la fel.", a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

FCSB ocupă locul 4 în clasamentul din Europa League, cu două victorii din tot atâtea posibile, și cu un golaveraj de 5-1, după ce s-a impus în fața celor de la RFS, scor 4-1, și în fața celor de la PAOK, scor 1-0.

Etichete: rangers , gigi becali , rangers fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atenție la parcările de reședință. Un bărbat cu dizabilități din Sectorul 3 a rămas fără mașină, deși a lăsat-o pe un loc plătit

Deși și-a plătit locul de parcare pe numele lui la începutul anului 2024, un bărbat de 88 de ani s-a trezit că Primăria i l-a transformat în luna martie din loc de parcare „nominal” în „nenominal” pentru că nu a răspuns la telefon sau la mailuri. Știind că locul de parcare aparține tatălui, care nu mai are mașina, fiul acestuia, persoană cu dizabilități și care locuiește în prezent cu bărbatul de 88 de ani, a continuat să parcheze pe acel loc până i-a fost ridicată mașina. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Impresarul lui Joyskim Dawa a confirmat: negocieri cu o echipă din Premier League!

Andrei Rațiu poate da lovitura carierei: Diego Simeone îl vrea la Atletico Madrid! Suma uriașă cerută de Rayo Vallecano

UEFA a postat eurogolul României U21 pe pagina oficială! Cele 3 cuvinte folosite

A venit nota de plată: România, sancționată de UEFA!

Citeşte şi

Presa din Scoția l-a jignit pe Gigi Becali, după ce a aflat că va băga rezervele la Rangers - FCSB

Gigi Becali a anunțat schimbări în primul 11 pentru meciul cu Rangers: "Facem pe plac suporterilor"

PEROZO româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOWNicola Coughlan, Penelope din „Bridgerton”, despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Luke Newton: „Nu e grozav?”

Cutremur: FCSB, Dinamo, Rapid şi CSA Steaua riscă să nu mai primească licența! Nu ar mai juca în Superliga şi Liga 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”