Răzvan Raț, în timpul unui eveniment / Foto: Profimedia

Răzvan Raț, avertisment pentru FCSB înainte de duelul cu PAOK din Europa League

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 09:56
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

FCSB se va duela în deplasare cu PAOK Salonic, joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, în cadrul etapei a a doua din Europa League.

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Răzvan Raț, înainte de PAOK - FCSB: ”Va fi complicat. PAOK are o valoare mai mare decât FCSB”

Răzvan Raț (43 de ani) a prefațat duelul dintre greci și ”roș-albaștri”, din a doua etapă din Europa League.

Fostul internațional i-a ”pus în gardă” pe fotbaliștii de la FCSB și a subliniat că suporterii lui PAOK îi vor împinge de la spate pe gazde.

Mai mult decât atât, Raț a transmis că echipa antrenată de Răzvan Lucescu este superioară valoric, în comparație cu trupa lui Elias Charalambous.

Din punctul meu de vedere, este greu să egalezi atmosfera, presiunea și tot ceea ce fac suporterii lui PAOK în tribune. Greu mai găsești așa ceva în Europa.

Au o pasiune fantastică, sunt extrem de fanatici. Își duc echipa spre victorie, iar încurajările lor contează într-o mare măsură la o eventuală victorie a lui PAOK.

(n.r. Cum poate să o surprindă FCSB pe PAOK?) E greu de zis și va fi complicat. Nici PAOK nu trece prin cel mai bun moment. Au avut două înfrângeri la rând… E o echipă care are și ea slăbiciunile ei, nu este invincibilă.

Va fi un meci de care pe care. Grecii sunt mai greu de bătut acasă. PAOK are o valoare mai mare decât FCSB. Apropo de faptul că fanii din Salonic își conduc jucătorii spre victorie, să nu uităm că Răzvan Lucescu are fotbaliști foarte buni.

(n.r. Cu cine va ține Mircea Lucescu?) Sincer, cred că Mircea Lucescu va fi cu sentimentele împărțit. Vorbim de fiul lui, Răzvan, dar în același timp e și român. FCSB e din România, are jucători în națională de la această echipă și va fi alături și de ei.

Îmi aduc aminte de partida Șahtior - Rapid, din Cupa UEFA, în care eu am jucat… Și atunci i-a fost greu lui nea Mircea, cu fiul lui pe banca adversă”, a declarat Răzvan Raț, potrivit sportpesurse.ro.

  • Răzvan Raț a jucat în carieră la Rapid, FCM Bacău, Șahtior Donețk, West Ham, Rayo Vallecano, PAOK și ACS Poli Timișoara.
  • În 113 selecții la naționala României, Raț a marcat două goluri.

Răzvan Raț, despre perioada petrecută la PAOK Salonic: ”O experiență foarte bună pentru mine”

A fost o experiență foarte bună pentru mine la PAOK. Semnasem un contract pe 3 ani, dar până la urmă am stat un singur sezon. La un moment dat, s-a schimbat toată conducerea.

Venise antrenor Igor Tudor, iar ei mi-au reproșat că am un salariu prea mare și m-au trimis la echipa a doua.

În afară de asta, am amintiri foarte frumoase. Acel an pe care l-am petrecut acolo a fost unul dintre cei mai reușiți ai carierei mele. Am fost desemnat cel mai bun jucător al lui PAOK și al doilea cel mai bun din întreg campionatul grec”, a mai spus Răzvan Raț.

Etichete: razvan rat , paok salonic , paok fcsb , avertisment razvan rat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie din Hunedoara a mințit că a fost violată, pentru a-i ascunde soțului că îl înșală

O tânără în vârstă de 25 de ani din orașul Orăștie este cercetată de autorități, după ce a afirmat, în fața polițiștilor, că a fost sechestrată de un bărbat și agresată sexual, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali s-a hotărât: oferta pentru jucătorul care e în TOP 3 din SuperLigă! Transferul e iminent

Echipa lui Adrian Mazilu, meci ”nebun” cu gol în minutul 90+6 și victorie la penalty-uri! Românul de 3.000.000 €, ”dispărut”

Galerie Foto ”Nu-ți voi răspunde, pentru că nu ai înțelege”. Luis Enrique, derapaj la adresa unei jurnaliste. Cum a reacționat aceasta

Blinkova a spus cum a învins-o pe Halep: ”Am jucat cel mai bun tenis din viața mea. Am făcut meciul vieții”

Citeşte şi

8 fani de-ai FCSB-ului, arestați la vamă, înainte de a intra în Grecia. Ce s-a găsit asupra lor

Ferencvaros - Tottenham, Live Video 19:45 DGS 2, Porto - Man. United 22:00 DGS 2. 5 meciuri din Europa League sunt pe Digi

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Gabi Tamaș, poveste impresionantă. ”După meci îl sunam pe tata și-l înjuram la propriu. 10-15 minute ne înjuram reciproc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!" citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului