Răzvan Lucescu / Foto: Profimedia

Răzvan Lucescu nu s-a ferit de cuvinte, după ce PAOK a pierdut derby-ul

articol scris de Digi Sport
30.09.2024, 10:04
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

PAOK a pierdut derby-ul orașului Salonic, pe teren propriu, în fața celor de la Aris, scor 0-1, în etapa a șasea din campionatul din Grecia.

Răzvan Lucescu, după PAOK - Aris: "Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs!"

Răzvan Lucescu (55 de ani) a acuzat lipsa de luciditate din fața porții și i-a arătat cu degetul pe cei care au intrat pe teren pe parcursul partidei, dar nu au reușit să facă diferența.

"Greşelile decid meciuri. Am făcut greşeli în faţa porţii noastre şi la una dintre ele am luat gol. Am jucat bine. Ar fi trebuit să marcăm, dar nu am făcut-o. Am avut mari ocazii. În fotbal, dacă nu marchezi, nu poţi câştiga. Nici cu poarta goală nu am reuşit să înscriem. Nu pot vorbi despre oboseală.

Nu am nimic să le zic jucătorilor, au dat totul. Nu-mi aduc aminte un meci cu Aris în aceşti trei ani în care să avem atâtea ocazii. Mai ales că jucăm în faţa unei echipe care se apără aşa în faţa cluburilor de top 4. Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs.

Vântul a avut acelaşi rol pentru ambele echipe. Nu cred că ne-a afectat prea mult. Trebuie să înscriem cu poarta goală. De ce nu am făcut-o? Din mai multe motive. Din cauza presiunii. Este un rezultat dezamăgitor pentru mine. Pe de altă parte, văd şi lucrurile bune şi echipa va continua să progreseze.

Trebuie să fim mai concentraţi pe rezultat. Fotbalul te pedepseşte imediat dacă crezi că nu te poţi afla în pericol. Absenţa lui Brandon? Ne de dor de mişcările lui şi de ocaziile pe care le produce. Se va întoarce", a spus Răzvan Lucescu, informează sport-fm.gr.

PAOK - Aris 0-1. Trupa lui Răzvan Lucescu a căzut pe locul 3

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, pe teren propriu, de concitadina Aris, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Greciei.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Manu Garcia (63).

În urma acestui eşec, campioana Greciei a pierdut primul loc în clasament, fiind acum pe 3 după AEK Atena şi Olympiakos Pireu.

PAOK Salonic, care va juca joi pe teren propriu cu FCSB, în Europa League, a evoluat în formula: Dominik Kotarski - Jonny, Tomasz Kedziora, Giannis Michailidis, Abdul Rahman Baba - Stefan Schwab (Mady Camara, 68), Tiemoue Bakayoko (Magomed Ozdoev, 76) - Andrija Zivkovic, Giannis Konstantelias, Taison (Kiril Despodov, 76) - Tarik Tissoudali (Fedor Cealov, 68).

Olympiacos Pireu, echipă pe care FCSB o va înfrunta pe 28 noiembrie, la Bucureşti, a dispus de Atromitos cu 2-0, iar AEK Atena a câştigat derby-ul cu Panathinaikos cu acelaşi scor, 2-0.

Clasament Grecia

1. AEK Atena 14 puncte
2. Olympiacos Pireu 13
3. PAOK Salonic 13
4. Aris Salonic 11

Etichete: razvan lucescu , paok salonic , aris


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vremea pe două săptămâni. Meteorologii anunță că temperatura medie maximă va fi de 24°C. Când sunt șanse de ploaie până pe 14 octombrie

Meteorologii anunță că în următoarele două săptămâni vremea va fi în mare parte frumoasă, cu șanse mai mari de precipitații în intervalul 4 - 8 octombrie. La începutul intervalului 30 septembrie - 14 octombrie va g fi mai rece, urmând ca în perioada următoare temperaturile să se afle într-o creștere ușoară. Temperaturile maxime vor putea ajunge până la valori medii de 24 de grade Celsius, mai ales în sudul țării și în Dobrogea.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Exclusiv Gigi Becali, cadou pentru Mihai Neșu la 13 ani de la accidentarea cumplită

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

S-a fotografiat alături de mașina cu design nemaivăzut, interzisă în Europa, și a devenit virală pe internet

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Viorel Moldovan a reacționat, după ce Marius Șumudică s-a declarat ”dezgustat” de ce a spus

Mesajul lui Didier Deschamps, după ce Antoine Griezmann și-a anunțat retragerea de la naționala Franței

”Poți?”. Gigi Becali a sunat un jucător a doua zi după meciul cu Sepsi și a anunțat cine nu va mai lipsi din echipă

Ionuț Badea a semnat! Prima reacție

Citeşte şi

Răzvan Lucescu, probleme înainte de PAOK - FCSB: "Lucrurile nu merg așa cum ne dorim"

Ivan Savvidis, ședință cu Răzvan Lucescu, înainte de duelul PAOK - FCSB din Europa League

PEROZFiica lui Michael Schumacher, nuntă în Mallorca, unde familia deține o vilă de 32 de milioane € . Ce carieră de succes are Gina

FILM NOWKate Winslet, despre cea mai discutată scenă din Titanic, un secret până acum: "N-ar fi trebuit să spun asta. Cameron o să mă sune"

Dan Petrescu vrea să transfere din Superliga României! „Pentru fiecare fotbalist prețul are cinci zerouri” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Conflict intern la Rapid, între președintele Moldovan și antrenorul Șumudică: ”Am plecat dezgustat când am văzut declarația” citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, criticată că e prea slabă. Ținuta artistei i-a arătat corpul și a stârnit un val de reacții online: „Nu e sănătos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, criticată că e prea slabă. Ținuta artistei i-a arătat corpul și a stârnit un val de reacții online: „Nu e sănătos”

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”