Fanii lui Rangers / Foto: Profimedia

Rangers a fost sancționată de UEFA chiar înaintea meciului cu FCSB

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 09:40
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB se va deplasa la Glasgow pentru duelul cu Rangers, joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 3-a din Europa League.

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Rangers a fost amendată cu 32.750 de euro de către UEFA

Înaintea duelului direct din Europa League, scoțienii de la Rangers au fost sancționați de către forul european, datorită incidentelor provocate de suporteri la partidele cu Malmo și Lyon, din primele două runde ale competiției europene.

UEFA a amendat clubul Rangers cu suma de 32.750 de euro, după ce mai mulți suporteri scoțieni, care au făcut deplasarea la Lyon, au aprins materiale pirotehnice în interiorul stadionului. La fel s-a întâmplat și în partida cu Malmo, din prima etapă din Europa League, iar oficialii forului european nu au putut trece cu vederea cele întâmplate.

John Gilligan, unul dintre conducătorii lui Rangers, le-a transmis fanilor să nu mai repete manifestările din primele două etape de pe stadion, deoarece în caz contrar sancțiunile de la UEFA vor crește.

Cea mai mare dezamăgire a acelei seri a fost reprezentată de un grup restrâns de fani, care au folosit materiale pirotehnice, la meciul cu Lyon. Clubul a primit o amendă de 13,750 de euro.

De asemenea, o amendă de 19.000 de euro a fost primită și după meciul cu Malmo, pentru un incident similar.

Aceste lucruri trebuie să se oprească! Este nedrept ca suporterii lui Rangers să vină la meci și să fie afectați într-o asemenea marieră”, a declarat John Gilligan, potrivit The Scottish Sun.

Gigi Becali: ”Menajăm jucătorii în Scoția”

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va introduce pe teren cea mai bună formație de start în meciurile cu Dinamo și Rapid din SuperLigă, iar la meciul cu Rangers din Europa League va apela la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Am spus că va fi echipa cea mai bună (n.r. cu Dinamo). Vom menaja niște jucători pentru meciul cu Rapid? Ce legătură are Rapid cu Dinamo? Menajăm jucătorii în Scoția, pentru meciul cu Rapid. Echipa care va juca cu Dinamo, aceea va juca și cu Rapid.

Acolo nu (n.r. în Cupa României). Va juca echipa care joacă cu Rangers. Nu cea stas. La orice meci european de acasă facem pe plac suporterilor, că de aia au plătiti bilete.

(n.r. la meciul cu Universitatea Craiova) Jucăm cu aceeași echipă cu care jucăm cu Dinamo și Rapid. Și cu Midtjylland la fel”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Etichete: rangers , uefa , amenda , sanctiuni uefa , rangers fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sute de moldoveni au fost antrenați în Rusia să provoace destabilizare în Republica Moldova, anunță Chișinăul

Peste 300 de persoane din Republica Moldova au fost antrenate în Rusia pentru a provoca dezordine în masă, acte de vandalism și să atace forţele de ordine în timpul protestelor, transmit autoritățile de la Chișinău.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șucu i-a anunțat pe jucători ce a decis cu Șumudică după ce i-a chemat la investiția de milioane de la ”Coresi”

A murit Andrei Matei, fostul jucător al Rapidului! Avea 34 de ani

S-a dat impresarul lui Robert Lewandowski și a reușit să primească 1.000.000€ de la Barcelona

FRF, anunț despre meciurile cu Kosovo și Cipru

Citeşte şi

UEFA a postat eurogolul României U21 pe pagina oficială! Cele 3 cuvinte folosite

A venit nota de plată: România, sancționată de UEFA!

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWNicola Coughlan, Penelope din „Bridgerton”, despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Luke Newton: „Nu e grozav?”

Cutremur: FCSB, Dinamo, Rapid şi CSA Steaua riscă să nu mai primească licența! Nu ar mai juca în Superliga şi Liga 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”