Antrenamentul oficial al FCSB-ului înaintea meciului cu Rangers / Foto: Sport Pictures

Primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Rangers! Surprizele pregătite de campioana României

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 20:37
  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, vineri, 21:00, DGS 1

  • Fotbal feminin: România - Polonia, vineri, 19:00, DGS 1

Partida Rangers - FCSB, din etapa a treia din Europa League, va putea fi urmărită de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Echipa de start a FCSB-ului la meciul cu Rangers! Mihai Popescu, fundaș stânga

Chiar dacă Gigi Becali a schițat echipa de start a FCSB-ului din partida de pe Ibrox cu câteva zile înainte de joc, existau câteva semne de întrebare cu privire la primul 11 al campioanei României.

Mai mulți fotbaliști cu puține minute jucate în acest sezon, precum Marius Ștefănescu și Luis Phelipe, vor fi titulari pe Ibrox, însă adevăratele surprize pregătite de FCSB sunt pe benzi, în compartimentul defensiv.

Astfel, Alexandru Pantea va evolua pentru prima dată după aproximativ o lună la bucureșteni, pe postul de fundaș dreapta, iar în flancul opus Elias Charalambous îl va trimite pe Mihai Popescu, apărător central de meserie, utilizat și în dreapta.

Echipele de start:

  • Rangers: Butland - Tavernier, Balogun, Souttar, Jefte - Barron, Roskin - Cerny, Lawrence, Bajrami - Dessers. Rezerve: Kelly - Propper, Diomande, Dowell, Sterling, Kasanwirjo, Igmane, McCausland, Fraser, McKinnon, Rice, Lovelace
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, M. Popescu - Alhassan, Edjouma - Ștefănescu, Phelipe, Miculescu - Bîrligea. Rezerve: Vlad - Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Popa, Chiricheș, Baeten, Băluță, Musi, Radunovic

Galerie Foto

Rangers - FCSB | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Cu 9 puncte, campioana României ar fi în proporție de 69% sigură de accederea în play-off-ul Europa League

FCSB are un parcurs perfect în Europa League, cu două victorii în primele două meciuri, 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK. De partea cealaltă, Rangers a obținut un succes, 2-0 cu Malmo, și a înregistrat un eșec, pe teren propriu, 1-4 cu Lyon.

În cazul în care ar obține toate cele 3 puncte pe Ibrox, campioana României ar fi cu un pas în play-off-ul competiției. Potrivit supercomputerului Opta, care a făcut nu mai puțin de 50.000 de simulări, pentru clasarea pe pozițiile 9-24 e nevoie de cel puțin 10 puncte (99%). Nouă puncte ar asigura participarea în play-off în proporție de 69%, iar 8 puncte - 16%.

Programul complet al FCSB-ului în Europa League. Toate meciurile, în direct la Digi Sport

  • 26 septembrie - FCSB - FC RFS 4-1
  • 3 octombrie - PAOK FC - FCSB 0-1
  • 24 octombrie - Rangers FC - FCSB - 22:00
  • 7 noiembrie - FCSB - FC Midtjylland - 19:45
  • 28 noiembrie - FCSB - Olympiacos FC - 22:00
  • 12 decembrie - TSG Hoffenheim - FCSB - 19:45
  • 23 ianuarie - Qarabag FK - FCSB - 19:45
  • 30 ianuarie - FCSB - Manchester United - 22:00

Clasamentul din Europa League

Clasamentul din Europa League / Foto: uefa.com

Etichete: fcsb europa league , primul 11 fcsb , rangers fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vladimir Putin a fost întrebat direct despre trupele nord-coreene din Rusia. „Ce fac acolo?”. Ce a răspuns

Președintele rus Vladimir Putin a fost întrebat la o conferință de presă care a urmat summitului BRICS de la Kazan, despre prezența trupelor nord-coreene în Rusia, despre care Kievul a spus recent că se îndreaptă către granița cu Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

Derapajul presei din Scoția, după ce Rangers a învins-o pe FCSB fără drept de apel! Jigniri peste jigniri

Exclusiv ”N-a contat! Am vrut să-l schimb”. Gigi Becali a luat la țintă un titular de la FCSB: ”Poate nu mai luam două goluri”

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

Citeşte şi

Exclusiv Prima reacție a lui Gigi Becali, după Rangers - FCSB 4-0

A alunecat în gol! Ce loc ocupă FCSB în clasamentul din Europa League, după eșecul usturător cu Rangers

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”