Raul Rusescu / Foto: Sport Pictures

"Nu mă așteptam la acest scor!" Pe cine a remarcat Raul Rusescu, după victoria celor de la FCSB cu RFS

articol scris de Digi Sport
27.09.2024, 10:12
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB a câștigat partida cu RFS, scor 4-1, din prima etapă a noii ediții din Europa League, ce a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Golurile campioanei României au fost marcate de Bîrligea (min. 8), Ștefănescu (min. 32) și Olaru (min. 58, 69), în timp ce pentru letoni a punctat Lipuscek (min. 23).

Raul Rusescu: "Tănase, jucător de mare valoare. Nu mă așteptam la acest scor"

Campioana României a revenit în a doua cea mai importantă competiție intercluburi și a debutat cu o victorie la scor.

După partida cu formația din Letonia, Raul Rusescu (36 de ani), fostul atacant al echipei patronate de Gigi Becali (66 de ani) l-a remarcat pe Florin Tănase (29 de ani), care a oferit pasa decisivă la golul al treilea al celor de la FCSB, marcat de Darius Olaru.

"Nu mă așteptam să fie un scor atât de mare. Nu au mai făcut greșeli, Steaua (n.r.-FCSB) a avut posesia, intrarea lui Tănase a fost foarte bună. Ne-a făcut să ne dăm seama cum va arăta Steaua în meciurile din Europa League.

E un jucător cu mare valoare, are personalitate (n.r.-Florin Tănase). A dat o pasă de gol frumoasă, a mai avut câteva acțiuni, iar lucrurile au arătat mult mai bine după pauză. Cred că ne-am făcut o idee despre cum va arăta Steaua.

Va rămâne, probabil, Popescu fundaș dreapta, Șut și Lixandru la mijloc, Tănase în stânga în atac, pentru că nu mai trebuie folosit jucătorul U21.", a declarat Raul Rusescu.

De asemenea, fostul atacant i-a mai remarcat și pe alți jucători ai formației bucureștene.

"Mi-a plăcut Târnovanu, mi-au plăcut și Olaru, Bîrligea, Ștefănescu. E greu să alegi omul meciului, dar au arătat toți bine. Dar e o echipă bună de Europa League.", a continuat Rusescu, conform gsp.

Presa letonă, după FCSB - RFS 4-1: ”O înfrângere grea în fața a 34.000 de oameni”

Jurnaliștii din Letonia nu au digerat foarte bine înfrângerea lui RFS în fața FCSB-ului.

Oamenii de presă au subliniat faptul că Viktors Morozs (44 de ani) a încercat să schimbe cursul jocului în partea a doua a meciului, însă fotbaliștii letoni nu au reușit să le pună prea mari probleme ”roș-albaștrilor”.

RFS a debutat în Europa League cu o înfrângere grea în fața a 34.000 de oameni.

Campioana letonă la fotbal, RFS, a suferit o pierdere grea în fața FCSB-ului. A fost primul meci al echipei din Riga în turneul principal al UEFA European League.

RFS a primit un gol rapid în minutul 8, după o greșeală a portarului Fabrice Ondoa. Roberts Savalnieks i-a pasat portarului, dar acesta i-a permis lui Daniel Bîrligea să se apropie de careu și să trimită mingea în colțul drept al portii.

În minutul 19, Savalnieks a scăpat singur cu portarul Ștefan Târnovanu pe un contraatac, dar nu a controlat prea bine mingea și portarul a reușit să închidă faza. În minutul 23, după o lovitură de la colțul terenului, Lipuscek a trimis în colțul din dreapta al porții și a restabilit egalitatea.

Clubul român a marcat la scurt timp pentru 2-1, în urma unui contraatac. Vlad Chiricheș l-a găsit cu o pasă în suprafața de pedeapsă pe Marius Ștefănescu, iar fotbalistul de atac de la FCSB a făcut 2-1.

În repriza a doua, scorul a ajuns la 3-1 după ce Florin Tănase i-a pasat lui Darius Olaru. Același Olaru a șutat sub transversală din mijlocul suprafeței de pedeapsă, după o fază bună de joc a gazdelor și a urcat scorul la 4-1.

Antrenorul Viktors Moroz a încercat să schimbe cursul jocului, după ce a făcut toate 4 schimbări pe final de joc, însă fără rezultat. RFS a încercat să atace, dar riganii nu au reușit să ajungă la momente de gol periculoase.

Mai mult decât atât, Emerson Deusleisan și Ismael Diomande, al căror sezon s-a încheiat din cauza accidentărilor, nu i-au putut ajuta pe jucătorii de la Riga, în meciul de la București. Sârbul Darko Lemajic și fotbalistul ceh Petrs Mares încă se recuperează după accidentări și vor reveni pe teren în aproximativ două săptămâni, în timp ce Martins Ķigurs este accidentat în acest moment”, au scris jurnaliștii letoni.

VIDEO rezumat FCSB - RFS 4-1

Etichete: raul rusescu , florin tanase , fcsb rfs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video FCSB - RFS 4-1. Campioana României, start excelent în Europa League! Olaru, Bîrligea și Ștefănescu au fost decisivi

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Echipa lui Florinel Coman, condusă cu 0-3 în minutul 27! Cât s-a terminat meciul și nota primită

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

UEFA a postat un mesaj de TREI cuvinte, după FCSB - RFS 4-1

"Trebuie să vezi, ca să crezi!" Cum a fost prezentat oficial "cel mai mare ipocrit din fotbal"

A venit decizia! Ce sentință a primit fanul care l-a abuzat rasial pe Vinicius

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Citeşte şi

Gigi Becali a dezvăluit motivul schimbării lui Miculescu: "E o pâine de mâncat"

Contract mărit și apartament nou! Jucătorul de la FCSB care a dat lovitura după meciul cu RFS. Gigi Becali: ”N-ai văzut?”

PEROZȘarm și putere de seducție. Eva Longoria, pe podiumul de modă într-o rochie îndrăzneață care i-a pus în valoare senzualitatea

FILM NOWAmal, răvășitoare la brațul lui George Clooney, după ce s-a zvonit că au probleme în căsnicie. Avocata a zâmbit în permanență

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Nu e cutremur, e tsunami!”. Asociația Municipală de Fotbal din București a fost dizolvată de instanță. Anunț dur: ”Urmează FRF” citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Digi World

N-a avut destui bani să-și ia o casă în SUA, așa că și-a cumpărat o insulă în Europa. Cât a plătit și ce are de gând să construiască acolo

Digi Animal World

Cum îți dai seama dacă animalul tău este nefericit. Semnele la care trebuie să fii atent