Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu în echipa celor de la FCSB, din victoria cu RFS

articol scris de Digi Sport
27.09.2024, 08:04
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB a câștigat partida cu RFS, scor 4-1, din prima etapă a noii ediții din Europa League, ce a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Golurile campioanei României au fost marcate de Bîrligea (min. 8), Ștefănescu (min. 32) și Olaru (min. 58, 69), în timp ce pentru letoni a punctat Lipuscek (min. 23).

Ilie Dumitrescu: "Chiricheș dă multă consistență jocului"

FCSB este pe locul al doilea în clasamentul grupei din Europa League, în urma victoriei din meciul cu RFS.

Vlad Chiricheș (34 de ani), cel care a oferit pasa decisivă pentru Marius Ștefănescu, la golul care i-a adus pe bucureșteni din nou în avantaj pe tabela de marcaj, a fost remarcat de Ilie Dumitrescu, pentru evoluția sa din meciul cu letonii.

"Chiricheș dă multă consistență jocului. În afară că a dat pasă de gol, vezi echipa cum iese din apărare cu el. Vezi calitate la construcție.", a spus Ilie Dumitrescu, despre fundașul "exilat" de la echipă. De asemenea, acesta i-a mai remarcat și pe alți fotbaliști ai echipei patronate de Gigi Becali (66 de ani).

"S-a văzut cât de mult contează să joci cu Olaru și cu Tănase. Asocierile astea între Tănase cu Olaru, Tănase cu Bîrligea, Tănase cu ceilalți jucători.", a continuat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

  • Următorul meci al celor de la FCSB în Europa va fi pe terenul celor de la PAOK Salonic, joi, 3 octombrie, de la ora 22:00 și va putea fi urmărit la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Vlad Chiricheș a recunoscut că i-a fost greu să nu mai joace la FCSB

În formula de start a roș-albaștrilor s-a regăsit și Vlad Chiricheș, fundaș exilat de Gigi Becali în campionat și, recent, sfătuit să se retragă, pentru a trece în staff-ul echipei. Dar veteranul n-a acceptat propunerea patronului, iar acum zâmbește din nou, după o pasă decisivă și o prestație solidă.

La flash-interviul de după meci, Chiricheș a fost pus să vorbească despre perioada mai grea prin care a trecut, iar apărătorul a avut un discurs demn de un fotbalist cu multă experiență.

"E foarte plăcut să revenim în Europa cu o victorie, cu goluri multe și joc bun. E un început promițător. E clar că în campionat lucrurile nu merg bine, dar sperăm ca această victorie să ne dea un moral bun, să revenim cu victorie și în campionat și să revenim acolo sus, unde ne e locul.

Am reușit să urc, să ajung într-o poziție mai ciudată pentru un fundaș central, dar m-am descurcat bine și a fost o pasă bună.

A fost un moment greu, chiar dacă am experiență. Sunt un jucător cu ani mulți, dar e clar că a fost o perioadă grea.

Sper să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri și să vadă că, chiar și atunci când ești foarte jos, daca ai încredere în capacitățile tale e posibil să urci foarte repede. În fotbal totul e la o aruncătură de băț, se poate schimba totul de pe o zi pe alta", a declarat Chiricheș.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - RFS 4-1

Etichete: vlad chiriches , ilie dumitrescu , fcsb rfs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video FCSB - RFS 4-1. Campioana României, start excelent în Europa League! Olaru, Bîrligea și Ștefănescu au fost decisivi

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

Echipa lui Florinel Coman, condusă cu 0-3 în minutul 27! Cât s-a terminat meciul și nota primită

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dezvăluit motivul schimbării lui Miculescu: "E o pâine de mâncat"

Sfatul lui Robert Lewandowski pentru Lamine Yamal: "Nu trebuie să se gândească"

Patrick Olsen, înainte de Dinamo - FC Botoșani: ”El m-a convins să vin în România”

”Victima lui Drăgușin”. Fotbalistul de la Tottenham care a mai jucat doar PATRU minute după eliminarea românului

Citeşte şi

Contract mărit și apartament nou! Jucătorul de la FCSB care a dat lovitura după meciul cu RFS. Gigi Becali: ”N-ai văzut?”

”Dubla” lui Darius Olaru, din FCSB - RFS 4-1, l-a propulsat pe fotbalist direct în TOP

PEROZȘarm și putere de seducție. Eva Longoria, pe podiumul de modă într-o rochie îndrăzneață care i-a pus în valoare senzualitatea

FILM NOWAmal, răvășitoare la brațul lui George Clooney, după ce s-a zvonit că au probleme în căsnicie. Avocata a zâmbit în permanență

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Nu e cutremur, e tsunami!”. Asociația Municipală de Fotbal din București a fost dizolvată de instanță. Anunț dur: ”Urmează FRF” citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Digi World

N-a avut destui bani să-și ia o casă în SUA, așa că și-a cumpărat o insulă în Europa. Cât a plătit și ce are de gând să construiască acolo

Digi Animal World

Cum îți dai seama dacă animalul tău este nefericit. Semnele la care trebuie să fii atent