Exclusiv Kapetanos știe cine e favorită dintre PAOK și FCSB

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 14:14
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

FCSB o întâlnește pe PAOK Salonic, în partida din etapa a doua din UEFA Europa League, ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00.

De asemenea, meciul campioanei României va putea fi urmărit și pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Pantelis Kapetanos: "PAOK este favorită, dar Elias Charalambous va face totul ca să câștige"

FCSB se pregătește de al doilea meci din Europa League, după ce în prima etapă au debutat cu o victorie contra celor de la RFS, scor 4-1.

Înaintea partidei de pe "Toumba", Pantelis Kapetanos (41 de ani) a vorbit despre duelul fostei sale echipe, cu formația antrenată de Răzvan Lucescu (55 de ani), despre care crede că va începe partida în forță, însă tehnicianul celor de la FCSB este pregătit și va face totul pentru a obține cele 3 puncte.

"Cu Elias (n.r. Charalambous) sunt prieten bun. Este un antrenor foarte bun, serios, căruia îi place munca. A jucat aici, știe ce înseamnă PAOK.

Are și el emoții, însă am văzut că este pregătit pentru această partidă și cred că va face totul pentru a obține victoria. Știe ce înseamnă stadionul lui PAOK și care este atmosfera de aici.

O să fie un joc în care PAOK va pleca cu avantaj. A pierdut ultimele două jocuri cu Galatasaray și Aris și mă aștept să intre tare în meci. Au și suporterii de partea lor, care îi vor împinge de la spate.

Dar cum spuneam, FCSB are un nume important în Europa și nu va ceda. Partidele din Europa sunt diferite față de cele din campionat.", a declarat Pantelis Kapetanos, în exclusivitate pentru Digi Sport.

  • Pantelis Kapetanos a marcat 37 de goluri în 97 de partide pentru FCSB.
  • Pantelis Kapetanos a câștigat de două ori titlul în România, cu FCSB în 2014, respectiv cu CFR Cluj, în 2012.

PAOK - FCSB | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Gigi Becali: ”O victorie ar duce gândul la alte victorii”

Mă simt foarte fercit să fiu aici. Am stat trei ani în oraș, mi-am făcut mulți prieteni aici. Când am plecat din București eram emotiv. Sunt aici ca antrenor acum și mă bucur foarte mult.

(n.r.- Sunteți fericiți cu o remiză?) Ca să fiu sincer, nu îmi place să jucăm pentru o remiză. Cred că dacă ne setăm acest obiectiv, maximul e să obținem un egal sau să pierdem. Noi vom încerca să câștigăm. Știm că va fi un meci dificil”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare jocului de la Salonic.

Noi suntem obișnuiți că suntem Steaua (n.r.- FCSB). Steaua are ADN de echipă mare. O victorie la Salonic ar duce gândul la victorii, victorii și primele 8. După aia, mai departe, 25 de milioane sunt banii, atât e dacă te califici în primele 8.

Am zis că vreau Liga Campionilor, dar Dumnezeu poate să-ți pregătească ceva mai bun decât vrei. Mergeam în Liga Campionilor și ne spulberau ăia, că sunt prea puternici! Și te bagă în Europa League în primele 8, poți să iei mulți bani”, a spus Gigi Becali, înaintea partidei PAOK - FCSB.

VIDEO cu interviul lui Pantelis Kapetanos înaintea partidei PAOK - FCSB

Etichete: pantelis kapetanos , fcsb paok , interviu kapetanos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Razii de amploare la indivizi violenți în mai multe județe din țară. Sute de polițiști și jandarmi verifică mai multe adrese din Sibiu, Brăila și Ialomița. Perchezițiile sunt supravegheate din aer cu un elicopter la Țăndărei. Acolo, în doar câteva ore, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal acasă la suspecți: 47 de săbii, mai multe pistoale și o pușcă de vânătoare. 17 persoane bănuite de fapte cu violență urmează să dea explicații în fața polițiștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial 10 curat în Champions League! Jucătorul ratat de naționala României, inclus de UEFA în echipa ideală

Exclusiv Daniel Niculae a auzit ce a spus Gică Craioveanu și a intervenit imediat: ”Vezi că intri în coliziune”

Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea OUT de urgență de la Real Madrid!

Familia dată afară din garsoniera primită de la Gigi Becali a spus în ce relații se mai află cu patronul FCSB-ului

Citeşte şi

Exclusiv Kapetanos a mers la hotelul din Salonic la care e cazată FCSB! Cum l-a numit pe Gigi Becali, care a făcut deplasarea cu echipa

Alexandru Băluță, categoric după Sepsi - FCSB 0-1: "Asta mi-a lipsit!"

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Cum a reușit Elias Charalambous să facă ce nu au putut ultimii 11 antrenori de la FCSB: "A ținut cont de ce am discutat" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!" citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului