Meciul dintre FCSB și LASK Linz / Foto: Sport Pictures

FCSB s-a calificat în faza ligii din Europa League și a postat un mesaj de șase cuvinte pe rețelele sociale

articol scris de Digi Sport
30.08.2024, 00:06
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB a învins-o cu 1-0 pe LASK Linz și s-a calificat în faza ligii Europa League, competiție în care nu a mai evoluat de șapte ani.

Darius Olaru (26 de ani), căpitanul roș-albaștrilor, a marcat singurul gol al partidei, în minutul 90+3.

FCSB a scris șase cuvinte pe rețelele sociale, după calificarea în faza ligii din Europa League: ”UEFA Europa League, we are back!”

La scurt timp de la finalul meciului disputat pe stadionul Ghencea din Capitală, la care au asistat 21.523 de spectatori, campioana României a transmis un mesaj de șase cuvinte pe rețelele sociale.

UEFA Europa League, we are back”, sunt cele șase cuvinte scrise de FCSB pe Instagram, în traducere ”UEFA Europa League, am revenit”, în descrierea unei fotografii prin care este anunțată calificarea în faza ligii Conference League.

FCSB a participat ultima dată în Europa League în sezonul 2017/2018, când s-a oprit în șaisprezecimile competiției învinsă de Lazio. Meciul tur s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 1-0, dar italienii s-au impus în returul de pe teren propriu cu 5-1.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial)

Ce a spus Gigi Becali, după calificarea FCSB-ului în faza ligii Europa League

Au avut ei ocazii? Ăla a fost cadoul lui Chiricheș. Asta ne mai trebuia, să dea gol.  Voiam să intrăm în prelungiri, așteptam prelungirile, că ei nu mai puteau să alerge, cădeau pe jos.

O să mai iau unul sau doi jucători, dar nu mai contează dacă dau bani, că iau de acolo. Orice jucător pleacă dacă are ofertă corectă. N-am cum să blochez viața și viitorul unui om.

Dacă știam că o să fie așa, mă duceam, cui nu-i place la victorie, la teatru?

La astfel de meciuri, sănătatea ta altfel o protejezi când stai în pat, altfel o protejezi când stai la stadion, pe scaun. Inima… Ce să facem? Eu acum sunt bătrân”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: calificare europa league , fcsb , lask linz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fost antrenor la Dinamo Zagreb, Zeljko Kopic a reacționat după ce croații au fost umiliți de Bayern: ”E greu de înțeles”

Ioan Varga a anunțat încă o plecare de la CFR Cluj: ”Avem o ofertă bună”

Barcelona, pregătită să-i ofere un nou contract fotbalistului de 80.000.000€

Beat la volan anul trecut, acum pe scuter fără permis. Vedeta a dat o explicație care nu a surprins pe nimeni

Citeşte şi

Adrian Petre, fostul atacant al celor de la FCSB, a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului