Jucătorii și staff-ul FCSB-ului s-au îmbarcat spre Glasgow / Foto: Digi Sport

Foto FCSB a plecat cu două ore întârziere spre Glasgow! Imagini cu "roș-albaștrii" pe aeroportul Otopeni

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 13:49
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB joacă al treilea meci din faza ligii Europa League la Glasgow, împotriva lui Rangers, joi, de la ora 22:00, la Digi Sport 1.

Campioana României are un debut nesperat de bun în a doua cea mai tare competiție intercluburi din Europa și e pe locul 4 în clasamentul general cu toate cele 36 de echipe, după 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK.

Zborul FCSB-ului către Glasgow a fost amânat cu două ore din cauza unor probleme tehnice

Avionul cu care campioana României trebuia să plece în Scoția s-a defectat. Inițial, zborul era programat la ora 11:00, însă a plecat cu două ore întârziere.

Toată echipa s-a îmbarcat și decolat spre Scoția la ora 13:00. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO de mai jos.

 

Galerie Foto

Primul 11 al FCSB-ului anunțat de Gigi Becali pentru meciul cu Rangers din Europa League

Gigi Becali a anunțat numele jucătorilor care vor evolua în meciul de la Glasgow imediat după derby-ul câștigat cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a a SuperLigii.

Patronul a transmis că la meciul de la Glasgow vor evolua jucătorii care au prins mai puține minute în ultima vreme la FCSB.

”Care o să fie tactica? Dawa cu Ngezana fundași centrali. El a zis că se simte cam obosit, nu știu eu, nu contează. Dawa - Ngezana o să fie fundași centrali.

O să vedem în benzi, dacă pot să joace tot Radunovic și Crețu. Baba, Edjouma la mijloc, cum zicea Ilie. Ai Miculescu, Popa. Păi, Popa nu e fotbalist sau ce? Bîrligea trebuie să dea gol cu Rapid. (n.r. e suspendat) A, atunci e posibil să joace.

Îl mai ai pe Luis Phelipe, că mi-a plăcut de el azi. Eu vreau banii, dar ăștia nu sunt tot jucători? Nu trebuie să-i demoralizăm.

Dacă nici la meciurile din trei în trei zile nu joacă, atunci pot să spună că vor să plece. 24 de puncte o să luăm! Ce contează, atâtea vrem să luăm! Ce vrei să fac, să joc să mă bată Rapid?”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Etichete: rangers fcsb , a 3 a etapa europa league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac terorist la Ankara: cinci morți, inclusiv doi atacatori, și 14 răniți, anunță ministrul turc de interne

Cel puțin cinci oameni au murit, inclusiv doi atacatori, și alți 14 au fost răniți într-un atac terorist a avut loc miercuri în capitala Turciei, Ankara. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone TUSAȘ, a transmis publicația turcă Hurriyet. Atacul a avut loc în jurul orei 16.00.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! Radu Drăgușin, dorit de o echipă din Champions League

După trei ani de muncă și două miliarde de euro cheltuite, ”bijuteria” e gata! Imaginile spun totul

Barcelona îi pregătește o lovitură de proporții lui Real Madrid! Anunțul făcut înainte de "El Clasico"

Cea mai rapidă femeie din România a vorbit despre bani! Ia în calcul să înceapă altă carieră în paralel: ”Mă atrage ideea”

Citeşte şi

Marius Lăcătuș, înainte de Rangers - FCSB: "Se gândesc la alt meci, scoțienii pot profita de asta"

”Cum vi se pare că patronul FCSB-ului a anunțat deja echipa de start?”. Philippe Clement a dat o replică memorabilă

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă