Janis Ikaunieks, jucătorul celor de la RFS, înaintea partidei cu FCSB / Foto: Facebook @Futbola clubs RFS

Declarația atacantului lui RFS, înaintea meciului cu FCSB: "Nu o să mă surprindă, am destulă experiență"

articol scris de Digi Sport
26.09.2024, 10:26
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

FCSB debutează în noul sezon al Europa League, contra celor de la RFS, joi, 26 septembrie, de la ora 22:00, într-o partidă ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

De asemenea, partida de pe Arena Națională va mai putea fi văzută și pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Janis Ikaunieks: "Știu că vor avea suporterii de partea lor, însă nu ne va surprinde"

Formația letonă, antrenată de Viktors Morozs (44 de ani), a ajuns la București, unde va avea loc partida cu campiona României.

La conferința de presă premergătoare partidei, Janis Ikaunieks (29 de ani), atacantul celor de la RFS, a declarat că nu va fi surprins de atmosfera care îi așteaptă pe Național Arena și speră că echipa sa să debuteze cu dreptul în noua ediție a Europa League.

"Sper că vom obține primele puncte în Europa League. Vom presta un joc de calitate în care să ne implicăm și să obținem un rezultat pozitiv. Marți, antrenorul ne-a prezentat schema de joc, pe câteva desene, însă analiza video trebuie să vină.

Dacă încep agresiv din primul minut și vor să domine (n.r. cei de la FCSB), atunci va trebui să le ținem piept. Cred că vor fi în jur de 35-40 de mii de spectatori, așa că atmosfera va fi una bună.

Suntem pregătiți și pentru asta (n.r. pentru prezența numeroasă a suporterilor de la FCSB), nu ne va surprinde cu adevărat.

Eu m-am obișnuit să joc cu mulți spectatori, nu sunt în primul an al carierei de fotbalist.", a fost declarația atacantului de la RFS, citat de presa letonă.

În cele 62 de selecții pentru naționala Lituaniei, Janis Ikaunieks a marcat 13 goluri.

  • Janis Ikaunieks este cotat la 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • Janis Ikaunieks a marcat 46 de goluri, în 76 de partide pentru RFS.
  • În preliminarii europene, Janis Ikaunieks a marcat de două ori și a oferit un assit în 4 partide.

Viktors Morozs, înainte de FCSB - RFS: ”Vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga”

Viktors Morozs, a declarat că este conştient de valoarea formaţiei FCSB, dar a precizat că jucătorii săi sunt pregătiţi să dea tot ce au mai bun.

Tehnicianul i-a remarcat de la FCSB pe Alexandru Băluţă şi Darius Olaru, jucători pe care îi consideră periculoşi şi experimentaţi.

"Trebuie să o luăm pas cu pas. Acum întâlnim o echipă bună și nu putem să ne gândim acum la restul competiţiei. Am venit să jucăm cu plăcere la Bucureşti. Ştim ce joacă FCSB, ştim că este periculoasă şi puternică.

Ştim de asemenea că nu ocupă un loc prea bun în campionatul intern, dar fotbalul este fotbal, niciun joc nu seamănă. Ne dorim să controlăm jocul este foarte important pentru noi.

FCSB are jucători buni, în special în atac, precum Băluţă sau Olaru. Sunt jucători cu experienţă. Echipa este foarte periculoasă, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta.

Psihologia noastră, indiferent de situaţie sau de competiţie, este să dăm maximum în fiecare meci. Noi vrem să arătăm că putem da totul, asta e tot ce ne dorim. Trebuie să facem asta, apoi rezultatul nu depinde de noi", a declarat Morozs.

Etichete: rfs , fcsb rfs , janis ikaunieks


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bloggerii militari ruși se laudă că un avion MiG-31 a prins în ambuscadă două aparate F-16 exact când încercau să decoleze

Rapoarte din presa rusă susțin că cel puțin două avioane de luptă ucrainene F-16 au fost prinse într-o ambuscadă în timp ce încercau să decoleze de pe aeroportul Starokostiantiniv din vestul Ucrainei. Se presupune că acest atac a fost executat de un interceptor supersonic rus Mikoyan MiG-31.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

Exclusiv Gigi Becali, cadou pentru Mihai Neșu la 13 ani de la accidentarea cumplită

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

S-a fotografiat alături de mașina cu design nemaivăzut, interzisă în Europa, și a devenit virală pe internet

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Mihai Pintilii, așa cum rar a fost văzut! A ”împrumutat materialul didactic” și a fost filmat, înainte de Sepsi - FCSB

Dezamăgirea lui Carlo Ancelotti, după Real - Atletico 1-1: ”Este greu să faci față”

Exclusiv Cât lipsește Cristian Chira, după ce s-a accidentat grav în Rapid - Oțelul și a ieșit pe targă

Verdictul dat de Elias Charalambous, după Sepsi - FCSB 0-1: ”E cel mai bun din România”

Citeşte şi

Video Pentru UEFA, FCSB este continuatoarea Stelei: ”Un gigant”! Interviu special cu Tănase și Radunovic

FCSB a scos din nou la vânzare pachete pentru meciurile din Europa League

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCe a motivat-o pe Demi Moore să ceară 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease”. Fostul ei soț a jucat un rol important

Alertă la FCU Craiova! Nicolo Napoli îl amenință pe Mititelu, după ce nu i-a plătit salariul: „O să merg la FIFA” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Drăgușin l-a făcut KO pe fotbalistul lui Manchester United, la patru minute după ce a intrat pe teren. I-a spart, din greșeală, capul citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”