Darius Olaru / Foto: Profimedia

Video Exclusiv Darius Olaru a spus care este cea mai mare problemă a FCSB-ului înaintea debutului în Europa League

articol scris de Digi Sport
25.09.2024, 17:48
  • Europa League: FCSB - RFS, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Tottenham - Qarabag, joi, 22:00, DGS 2

FCSB o va întâlni pe RFS joi, 26 septembrie, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, în prima etapă a fazei ligii Europa League.

  • Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Darius Olaru a vorbit despre duelul cu RFS: ”Cred că ca mai mare problemă a noastră este cea mentală”

Înaintea meciului cu RFS, Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, i-a acordat un interviu reporterului Digi Sport Marian Codirlă în cadrul căruia a prefațat partida cu letonii.

De asemenea, Olaru a explicat de ce în ultimele meciuri ale campioanei a părut să fie destul de nervos și le-a transmis un mesaj suporterilor care vor veni în număr destul de mare pe Arena Națională pentru a-i susține la debutul în faza ligii din Europa League.

”Suntem bine. Așteptam acest moment. Am muncit din greu pentru a ajunge aiuci. Așteptăm meciul de mâine, trebuie să câștigăm, jucăm pe teren propriu. Știm mai multe acum despre ei pentru că i-am analizat. Înainte nu știam prea multe. N-aveam ce să facem. Au câțiva jucători buni la mijlocul terenului.

Sunt bine, eu încerc să îmi fac treaba mea, știu ce am de făcut. Cred că cea mai mare problemă a noastră este cea mentală. În ultimele meciuri nu am adunat puncte și asta am făcut la începutul sezonului trecut și ne-a ajutat la final.

Nu știu, vreau să câștig orice meci și sunt mai nervos. Îmi doresc ca toată echipa să fie la fel ca mine și nu s-ar mai vorbi doar de mine.

Nu știu dacă sunt eu în măsură să le dau sfaturi atacanților. Și ei ca și mine intră pe teren să își facă treaba. Vom lucra tot mai mult și rezultatele vor veni pe parcurs. E alt nivel în Europa față de campionat, sunt meciuri mult mai grele.

Le promit suporterilor că vom da totul pe teren. Vrem să începem acest drum cu dreptul. Știm că vor veni și ne vor susține.”, a spus Darius Olaru.

VIDEO Declarațiile lui Darius Olaru

Ce a spus Elias Charalambous, înainte de FCSB - RFS

Primul nostru meci în Europa. Jucătorii mei sunt norocoși să joace în această competiție. E o echipă bună. Poate nu sună ca un nume mare, dar nici Pafos nu suna ca un nume mare și uite că au eliminat CFR Cluj.

Vrem să facem un meci mare și să îi facem fericiți pe suporteri. Dacă luăm în considerare numele, putem să spunem că suntem favoriți. Dar eu zic că e 50-50 %. Au echipă bună.

Sunt sigur că mulți fani vor fi mâine pe Arenă. Gazonul este de o mare calitate. Avem jucători care au nevoie să de un gazon bun și suntem mulțumiți cu suprafața de joc.

Timul trece. Am ajuns la 44 de ani. Mă simt tânăr. Mă simt sănătos. Mă bucur de fiecare moment în viață și asta este cel mai important.

Am avut timp să ne pregătim pentru acest joc. Ngezana e out, nu s-a recuperat. Avem mulți jucători. Avem un lot numeros. Mâine veți vedea primul unsprezece”, a declarat Elias Charalambous.

Programul complet pentru FCSB în Europa League. Toate meciurile, în direct la Digi Sport

  • 26 septembrie - FCSB - FC RFS - 22:00
  • 3 octombrie - PAOK FC - FCSB - 22:00
  • 24 octombrie - Rangers FC - FCSB - 22:00
  • 7 noiembrie - FCSB - FC Midtjylland - 19:45
  • 28 noiembrie - FCSB - Olympiacos FC - 22:00
  • 12 decembrie - TSG Hoffenheim - FCSB - 19:45
  • 23 ianuarie - Qarabag FK - FCSB - 19:45
  • 30 ianuarie - FCSB - Manchester United - 22:00

Etichete: fcsb , darius olaru , rfs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Povestea pilotului din Noua Zeelandă care a fost ținut captiv în junglă aproape 600 de zile, după ce a fost răpit din avion

Philip Mehrtens a aterizat micuțul său avion comercial pe un aerodrom din Papua de Vest pe data de 7 februarie 2023, înainte ca un grup de militanți care luptă pentru independența regiunii să ia cu asalt aeronava. Luptătorii au amenințat că Mehrtens nu va mai fi eliberat niciodată și că îl vor omorî, însă, aproape 600 de zile mai târziu, pilotul neozeelandez a reușit cumva să supraviețuiască acestui coșmar și este acum un om liber, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Presa din Scoția s-a convins de Ianis Hagi! Verdict-fulger după ce a câștigat meciul de unul singur

S-a dus să-i ceară tricoul lui Mbappe la pauză, când Real avea 2-0, dar nici nu-i trecea prin cap ce avea să urmeze

Ion Țiriac, primele declarații după ce și-a desemnat conducătorul imperiului: "Mai mult de atât nu puteam să fac!"

Fanii lui Rangers l-au descris pe Ianis Hagi în câteva cuvinte, după prestația cu Huddersfield

Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alt post pentru Andrei Rațiu. Nota primită pentru evoluția cu Girona

Live Video&Score Man. United - Twente 0-0 / Galatasaray - PAOK 0-0, ACUM pe Digi Sport 1 & 2. 9 meciuri se joacă azi în UEL

Antrenorul lui RFS i-a pus ”gând rău” FCSB-ului, înainte de duelul din Europa League

Antrenorul lui Rangers și-a anunțat decizia

Citeşte şi

Foto Revenire importantă la FCSB cu o zi înaintea meciului cu RFS din Europa League

Elias Charalambous, mesaj clar după ce Ștefan Târnovanu a fost criticat de Gigi Becali

PEROZCum arată Sophia Loren la 90 de ani. Nici acum nu a renunțat la machiajul și coafurile perfecte, hainele elegante și bijuteriile scumpe

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, într-o poză nud, în care are doar pantofi cu toc. "Cum se simte fiul ei când vede asta?", i-au reproșat criticii

Impresarul lui Kiki îl amenință pe Gigi Becali cu judecata, după decizia patronului FCSB! „Să bage mâna în buzunar” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Marcatorul golului decisiv în finala Cupei Mondiale recunoaște: ”Am fost orbit. Eram ambiţios”. A semnat cu marea rivală, iar acum regretă citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale