Titularii de la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Cum ar putea arăta ”primul 11” al FCSB-ului în meciul cu Rangers

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 16:32
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

FCSB se pregătește de duelul cu Rangers din cadrul etapei a treia a ”fazei ligii” din UEFA Europa League. 

Meciul se joacă joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport.

Cum poate arăta ”primul 11” al FCSB-ului în meciul cu Rangers

Cu doar câteva ore înainte de duelul de pe Ibrox, Bogdan Pop, corespondentul Digi Sport la Glasgow, a dezvăluit cum ar putea arăta ”primul 11” trimit de Elias Charalambous. 

Fără Darius Olaru, Adrian Șut și Florin Tănase, campioana României a pregătit mai multe schimbări. 

Alexandru Pantea este așteptat să fie titular în locul lui Radunovic, dar și Luis Phelipe sau Marius Ștefănescu ar putea apărea în primul 11 al celor de la FCSB.

Așa ar putea arăta FCSB în meciul cu Rangers:

  • Târnovanu - Mihai Popescu, Ngezana, Dawa, Pantea (Radunovic) - Alhassan, Edjouma - Tavi Popescu, Phelipe (Ștefănescu), Miculescu - Bîrligea

Rangers se va confrunta cu Luis Suarez de România”

Cu doar o zi înainte de meciul de pe Ibrox, scoțienii l-au analizat pe Daniel Bîrligea, cel mai periculos jucător de la FCSB. 

Cei de la Rangers Review au adus aminte de faptul că Gigi Becali l-a numit ”Luis Suarez de România” și au vorbit despre calitățile fotbalistului adus de la CFR Cluj. 

”Rangers se va confrunta cu Luis Suarez de România mâine seară, când va da piept cu Daniel Birligea, după cum a anunțat patronul echipei Steaua București (n.r. FCSB).

Ei vor trebui însă să fie atenți la atacantul internațional Birligea, care a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri, inclusiv în ambele partide din Europa League și împotriva lui Dinamo București în derby-ul din weekend.

Potrivit proprietarului Gigi Becali, el seamănă foarte mult cu legenda Suarez, fostul jucător de la Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid, care este încă puternic pentru Inter Miami la vârsta de 37 de ani”, au notat scoțienii.

Daniel Bîrligea, marcator al unui gol în FCSB - RFS / Foto: Sport Pictures

Etichete: europa league , rangers , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

Lamine Yamal a spus cine e idolul său din fotbal și a surprins pe toată lumea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint s-a lămurit în privința unui titular al FCSB-ului din meciul cu Rangers : ”Se demoralizează repede”

Primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Rangers! Surprizele pregătite de campioana României

Oficial Cel mai bine plătit antrenor din lume e OUT

Radu Drăgușin, titular în Tottenham - AZ Alkmaar

Citeşte şi

Exclusiv Motivul pentru care Vali Crețu s-a emoționat, chiar înainte de Rangers - FCSB

Foto Imagini din vestiarul FCSB-ului! Cine este căpitanul pentru meciul cu Rangers

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”