FCSB antrenament / Foto: Sport Pictures

Cum ar putea arăta FCSB cu RFS

articol scris de Digi Sport
26.09.2024, 11:20
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB își va începe diseară aventura în UEFA Europa League contra celor de la Riga Footbal Club (RFS), din Letonia, de la 22:00, pe Arena Națională

Mihai Popescu, fundaș dreapta - Vlad Chiricheș, fundaș central

Galerie Foto

Gigi Becali (66 de ani) a anunțat că, spre deosebire de acum doi ani, când roș-albaștrii s-au făcut de râs în Conference League, pentru că au tratat competiția cu rezervele, acum va fi cu totul altceva. Iar formula de start spune totul. Și sunt și surprize: Mihai Popescu (31 de ani), Vlad Chiricheș (34) și Joyskim Dawa (28 de ani) se pare că vor fi titulari.

”Nu mai este o chestiune că vreau eu, nu mai e miza mea. Aici e vorba de respect față de suporteri.

Dacă oamenii plătesc milioane de euro și îți dau 4-5 milioane de euro pe bilete, tu nu poți să-i batjocorești. Oamenii ăia nu plătesc pachetele alea ca să pun pe cine vreau eu și să mă distrez", a spus Gigi Becali, la Digi Sport, zilele trecute.

  • Confruntarea FCSB - RFS va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Așadar, campioana României va trata partida cu letonii cu tot ce are mai bun la acest moment. În plus, este și o miză financiară importantă pentru FCSB, care va încasa de la UEFA 450.000 de euro în caz de victorie joi seara.

Se pare că pentru prima dată de când a fost adus la FCSB, Mihai Popescu va fi utilizat ca fundaș dreapta, în locul lui Valentin Crețu. În aceste condiții, Chiricheș și Dawa vor fi fundașii centrali, în timp ce Radunovic rămâne ”senator” pe stânga.

La mijloc, lucrurile sunt destul de clare, precum s-a exprimat și Becali, cu Lixandru și Alhassan, închizători și cu Olaru, Băluță și Miculescu în spatele vârfului Bîrligea, susține fanatik.ro.

Șut se pare că va începe ca rezervă, mai ales că s-a resimțit puțin după meciul cu Petrolul.

Cum ar putea arăta FCSB cu RFS: Târnovanu- M. Popescu, V. Chiricheș, J. Dawa, R. Radunovic- M. Lixandru, B. Alhassan- D. Olaru, A. Băluță, D. Miculescu- D. Bîrligea.

Viktors Morozs, antrenor RFS: ”Olaru e omul-cheie. Știm să jucăm și contra lui Băluță”

Antrenorul oaspeților, Viktors Morozs (44 de ani), a vorbit deschis despre această confruntare și nu s-a sfiit să dezvăluie și cum a pregătit acest duel. Concret, antrenorul leton a spus că Darius Olaru (26 de ani) și Alexandru Băluță (31 de ani) reprezintă atuurile roș-albaștrilor.

Morozs a precizat chiar că-l știe pe Băluță de pe vremea în care acesta a evoluat în Ungaria, la Akademia Puskas.

”Sigur, ne-am analizat adversarul, știm jocul Stelei, cum a jucat, o echipă foarte periculoasă, puternică, bine structurată.

Nu e într-o poziție prea bună acum în campionatul intern, dar în ultimul meci, cel terminat la egalitate (n.r. 1-1 cu Petrolul), trebuia să obțină mai mult.

Steaua îi are pe Olaru, omul-cheie, și pe Băluță, împotriva căruia am evoluat când era la Puskas Akademia. Știm cum să jucăm contra lui”, a precizat Morozs la conferința de presă, de miercuri seară.

Etichete: vlad chiriches , gigi becali , mihai popescu , bilete fcsb , risto radunovic , darius olaru , joyskim dawa , fcsb rfs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-a numit Mundo Deportivo pe Andrei Rațiu, după Girona - Rayo

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

Kylian Mbappe a plătit 15.000.000€ și a devenit cel mai tânăr acționar din istoria fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Vin banii! Suma uriașă la care a ajuns FCSB din Europa League, după victoria cu RFS

Video La câteva secunde după finalul meciului FCSB - RFS, Daniel Bîrligea i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Adrian Mutu le-a tăiat aripile celor de la FCSB, imediat cum a ieșit de pe Arena Națională

Exclusiv Ilie Dumitrescu a repetat de trei ori un cuvânt, după ce a auzit că Radu Drăgușin a rezistat opt minute pe teren

Citeşte şi

Foto Nesperat! O singură echipă din 35 e mai bună decât FCSB, după prima etapă din Europa League

Darius Olaru a venit la flash-interviu după FCSB - RFS și a început cu o întrebare pentru contestatari

PEROZThalia, imaginea perfecțiunii într-o rochie din latex, super scurtă, la 53 de ani. Fanii: „Ești o legendă!”

FILM NOWSharon Stone a pozat topless pentru o revistă celebră. Actrița debordează de încredere, iar fanii au lăudat-o: Ce femeie frumoasă!

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Chiricheș a uimit pe toată lumea, după meciul cu RFS. Ce a făcut citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui