Malcom Edjouma, în duel cu Baba Rahman, în cadrul meciului PAOK - FCSB / Foto: Profimedia

Ce a scris presa din Grecia, după ce PAOK a fost bătută acasă de FCSB

articol scris de Digi Sport
04.10.2024, 09:10
  • SuperLiga: UTA - Petrolul, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

PAOK s-a înclinat în fața FCSB-ului, scor 0-1, în cadrul unui meci din runda a doua din Europa League.

Confruntarea dintre cele două echipe a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au mai putut urmări confruntarea pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Jurnaliștii greci, după ce PAOK a cedat pe teren propriu în fața FCSB-ului: ”O înfrângere dureroasă. Rezultat nereușit și performanță ineficientă”

Formația lui Răzvan Lucescu (55 de ani) a avut superioritate numerică după eliminarea lui Darius Olaru din minutul 56, dar nu a putut profita de avantajul omului în plus de pe teren, deoarece campioana României s-a apărat admirabil.

Mai mult decât atât, PAOK a pornit cu prima șansă în duelul cu FSCB, iar înfrângerea elenilor în fața ”roș-albaștrilor” a fost ”taxată” de către jurnaliștii greci.

PAOK și-a continuat rezultatele nereușite și performanțele ineficiente. PAOK nu a putut profita de superioritatea din teren în fața Stelei București (n.r. FCSB) și, în cele din urmă, a suferit o înfrângere dureroasă cu 0-1, pe 'Toumba'. Cu zece jucători din minutul 56, românii au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Olaru.

Razvan Lucescu a aliniat jucătorii în sistemul 4-2-3-1, în timp ce Elias Charalambous a ales o formație de joc similară.

Jocul a fost oarecum haotic și deschis de la început, chiar dacă cele două echipe nu au găsit cele mai bune căi de a ajunge în zona adversă. Desigur , PAOK a fost cea care a avut mai mult timp posesia, dar și echipa care a inițiat mai multe atacuri.

Până la finalul primei reprizei, gazdele și-au sporit eforturile pentru a deschide scorul, însă PAOK nu a găsit plasa pentru a marca. Steaua (n.r. FCSB)a reușit, însă, să facă acest lucru la finalul primei părți. În minutul 45+8, Olaru a trecut de Michailidis, i-a pasat lui Bîrligea, iar fotbalistul din urmă a făcut 0-1, după un gol marcat din careu.

Portarul Stelei (n.r. FCSB), Târnovanu, a făcut un joc excelent și a avut răspuns la marile oportunitați ale jucătorilor de la PAOK. Adevărul este că de la PAOK, singurul care a evoluat la un nivel decent a fost Ozdoev.

Meciul a fost decis de faptul că PAOK a fost blocată și nu a putut înscrie. Trupa din Salonic și-a creat multe ocazii, dar nu a făcut cel mai important lucru, acela de a trimite mingea în plasă”, au notat jurnaliștii greci, potrivit sportal.gr.

Răzvan Lucescu a admis că PAOK trece printr-o perioadă în care ”orice ai face, nu reușești”

După meci, antrenorul de 55 de ani a oferit un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport, în cadrul căruia a avut un discurs echilibrat, dar totodată realist cu privire la perioada nefastă prin care trece echipa sa.

Avem și noi partea noastră de vină, nu vreau să intru în prea multe discuții și analize. Pe de altă parte, experiența mea de fotbal îmi spune că sunt perioade în care orice ai face nu reușești.

La orice greșeală, primești gol. Așa s-a întâmplat, meciul de azi e asemănător cu cel cu Aris. Măcar un 1-1 în ultimele 10 minute ne dădea posibilitatea să avem o altă liniște.

În momentul de față, cu prea mare dorință de a reuși, pentru că nu am fost capabili să marcăm, presiunea pe jucători în momentul finalizării crește și există riscul ratărilor.

Trebuie să ne revenim. Putem să luăm ca baza revenirii intensitatea jocului nostru”, a declarat Lucescu, într-un flash-interviu pentru trimisul special Digi Sport la Salonic, Răzvan Panaitescu.

Clasamentul din Europa League

Clasamentul din Europa League / Foto: flashscore.ro
Clasamentul din Europa League / Foto: flashscore.ro

VIDEO cu rezumatul meciului PAOK - FCSB 0-1

Etichete: presa din grecia , infrangere paok , paok fcsb , jurnalistii greci


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a pățit o femeie care a găsit o sacoșă cu 28.000 lei și a păstrat-o. Cui aparțineau banii

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, după ce ar fi găsit o sacoşă cu 28.000 lei pe care şi-ar fi însuşit-o.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video PAOK - FCSB 0-1. Campioana României îl învinge pe Răzvan Lucescu! Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

Exclusiv Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a pierdut acasă cu FCSB

Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea OUT de urgență de la Real Madrid!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Grecii au aflat ce a spus Răzvan Lucescu la microfonul Digi Sport și au reacționat

Foto Altă dată era sus pe Maybach! Cum a plecat Gigi Becali de la stadion, după PAOK - FCSB 0-1

Supercomputerul Opta a făcut calculele! Cine este favorită să câștige Europa League

Grecii au auzit ce a spus Gigi Becali despre Răzvan Lucescu și au reacționat: ”Unul dintre spectacolele lui”. Cum l-au numit

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali a făcut o singură schimbare la pauză și s-a lămurit: ”Un jucător de anvergură”

Schimbare radicală! Predicția statisticienilor: pe ce loc va încheia FCSB în Europa League

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWCum arată Mark Wahlberg la vârsta de 53 de ani. Actorul, la bustul gol în timp ce se bucura de vacanța cu soția sa

A anunțat primul transfer uriaș pe care îl va face Gigi Becali după PAOK – FCSB. „Va fi vândut cu peste 10.000.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"O să fie Luis Suarez!". Gigi Becali, convins de cel mai scump transfer al verii. Câte milioane de euro speră să obțină pe el citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului