Fotbaliștii de la FCSB, printre care și Ștefan Târnovanu (stânga), salută galeria după victoria cu PAOK / Foto: Sport Pictures

Câți fani va avea FCSB la Rangers? Roș-albaștrii, în fața unui meci important în Europa League

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 08:22
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

FCSB va disputa diseară, pe Ibrox Park, din Glasgow, cel de-al treilea meci din actuala stagiune a Europa League, contra celor de la Rangers FC, de la 22:00, în direct la Digi Sport 1.

FCSB va avea aproximativ 1.000 de fani la meciul cu Rangers

Campioana României a acumulat deja șase puncte, după 4-1 cu Riga, la București și cu 1-0 cu PAOK, la Salonic, astfel că un nou succes în a doua cea mai galonată competiție europeană ar însemna un pas uriaș spre faza următoare.

Fanii roș-albaștrilor simt momentul bun al echipei și au făcut deplasarea în număr destul de mare în Scoția. Aproximativ 1.000 de suporteri de-ai bucureștenilor vor fi prezenți în tribune.

Entuziasmul celor care susțin echipa lui Elias Charalambous și a lui Mihai Pintilii este susținut și de parcursul sinusoidal al echipei lui Ianis Hagi. Rangers au câștigat primul meci, din EL, cu Malmo, 2-0, dar mai apoi au suferit un eșec drastic, 1-4 cu Lyon.

Așadar, aproximativ 1.000 de fani va avea FCSB la meciul de azi cu Rangers, susțin cei de la golazo.ro.

  • Partida Rangers - FCSB, din etapa a treia din Europa League, va putea fi urmărită joi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Rangers - FCSB | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Elias Charalambous: ”Olaru, Șut și Tănase vor absenta mâine. Ngezana e refăcut”

"Darius Olaru, Adrian Şut şi Florin Tănase vor absenta mâine, însă eu spun mereu că nu există scuze. Jucătorii care sunt disponibili sunt cei mai importanţi pentru mine.

Aşa că trebuie să jucăm cu ceea ce avem, să căutăm soluţii. Siyabonga Ngezana este refăcut după accidentare încă de săptămâna trecută, el poate juca mâine", a declarat Charalambous.

Auzim aici în Scoția că patronul a spus că o să jucați cu o echipă mai slabă. E adevărat?”, a fost întrebat de un scoțian Elias Charalambous, care a replicat că este de părere că toți jucătorii pe care îi are la dispoziție sunt la același nivel.

Avem 22 de jucători la fel toți. Nu avem un prim '11' mai slab sau mai bun. Toți sunt egali. Nu văd că avem jucători buni sau slabi. Toți pot începe meciul. Așa văd eu lucrurile. Nu are rost să vorbim despre asta”, a mai spus Elias Charalambous.

Programul complet al FCSB-ului în Europa League:

  • 26 septembrie - FCSB - RFS 4-1 DETALII AICI
  • 3 octombrie - PAOK FC - FCSB 0-1 DETALII AICI
  • 24 octombrie - Rangers FC - FCSB - 22:00, în direct la Digi Sport 1
  • 7 noiembrie - FCSB - FC Midtjylland - 19:45 , în direct la Digi Sport 1
  • 28 noiembrie - FCSB - Olympiacos FC - 22:00, în direct la Digi Sport 1
  • 12 decembrie - TSG Hoffenheim - FCSB - 19:45, în direct la Digi Sport 1
  • 23 ianuarie - Qarabag FK - FCSB - 19:45, în direct la Digi Sport 1
  • 30 ianuarie - FCSB - Manchester United - 22:00, în direct la Digi Sport 1

Rangers - FCSB | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Philippe Clement: ”Nu voi merge niciodată la Steaua Bucureşti”

La scurt timp după derby-ul cu Dinamo (2-0), Gigi Becali a anunțat primul 11 pe care-l va folosi FCSB pe Ibrox. Patronul roș-albaștrilor a transmis că vor evolua mai mulți jucători care au prins puține minute în acest sezon.

Întrebat despre acest lucru, Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a avut un răspuns care a stârnit hohote de râs la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Am primit informaţii despre două echipe, nu una singură. Sper că vor folosi numai una. Nu, ne concentrăm doar pe noi, să ne facem noi jocul. Vom vedea ce jucători vor folosi. Dar este vorba doar despre noi!

Şi eu nu cred că oamenii vor arunca banii şi punctele din Europa League, că nu vor veni cu cea mai bună echipă! Nu. (n.r.- Cum vi se pare că patronul FCSB-ului a anunțat deja echipa de start?) Că nu voi merge niciodată la Steaua Bucureşti (n.r.- FCSB)”, a spus Philippe Clement.

Rangers - FCSB | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Echipele probabile

  • Rangers: Butland - Tavernier, Souttar, Propper, Jefte - Diomande, Barron - Cerny, Lawrence, Bajrami - Dessers
  • FCSB: Târnovanu - M. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Edjouma - Ștefănescu, Phelipe, Miculescu - Bîrligea

Etichete: rangers fc , fani fcsb , suporteri fcsb , rangers fc - fcsb video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care tocmai a anunțat dizolvarea Fiscului. Mii de oameni rămân fără locuri de muncă

Guvernul Argentinei anunță închiderea agenției de colectare a impozitelor AFIP și înlocuirea acesteia cu Agenția de Colectare și Control Vamal ("Agencia de Recaudación y Control Aduanero (ARCA)". Mutarea va conduce la o reducere cu 34% a personalului.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a urcat în clasamentul FIFA! Pe ce loc a ajuns naționala lui Mircea Lucescu

S-a decis! Cine va arbitra FCSB - Rapid

Primul anunț făcut de suedezi, în cazul lui Kylian Mbappe. Unde ar fi avut loc violul

Foto S-a întors roata! Cele mai tari meme-uri, după ce Barcelona și-a luat revanșa și a umilit-o pe Bayern Munchen

Citeşte şi

Ministerul Afacerilor Externe, detalii despre suporterii FCSB-ului condamnați la închisoare

Câți spectatori au fost pe Arena Națională la FCSB - Buzău, după victoria cu PAOK

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă