Daniel Bîrligea, Adrian Șut și Darius Olaru / Foto: Sport Pictures

BBC a analizat-o pe FCSB înainte de meciul cu Rangers și a tras o concluzie clară: ”Dezamăgitor!”

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 09:22
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

FCSB urmează să joace contra scoțienilor de la Rangers în etapa a treia de Europa League, într-o partidă care va putea fi urmărită astăzi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1.

De asemenea, meciul va putea fi văzut și pe site-ul digisport.ro în format live video, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

BBC, despre FCSB: ”În campionat ocupă un dezamăgitor loc 5!”

Galerie Foto

BBC, una dintre cele mai mari companii de televiziune din lume, a prefațat duelul dintre Rangers și FCSB.

Pe site-ul lor a apărut întrebarea ”La ce poate să se aștepte Rangers de la FCSB?”, după care britanicii au analizat parcursul roș-albaștrilor din acest sezon, care a fost unul oscilant, întrucât au dezamăgit în campionat, dar în Europa au obținut două victorii din două meciuri.

Jurnaliștii de la BBC au evidențiat că trupa pregătită de Elias Charalambous se află într-o regăsire de formă.

”Călătoria europeană a celor de la FCSB din acest sezon este deja una lungă. A început în primul tur de calificare, după ce au trecut de Virtus, din San Marino, după care au dat peste campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

Apoi, în față le-a ieșit Sparta Praga, care i-au 'coborât' în Europa League, acolo unde au trecut de austriecii de la LASK Linz, în play-off.

La momentul deplasării pe Ibrox, în campionat ocupă doar un dezamăgitor loc 5, însă pare că-și găsește forma, întrucât în Europa a înregistrat două victorii din două meciuri, cu Riga și PAOK”, au scris cei de la BBC.

În cazul în care ar obține toate cele 3 puncte pe Ibrox, campioana României ar fi cu un pas în play-off-ul competiției. Potrivit supercomputerului Opta, care a făcut nu mai puțin de 50.000 de simulări, pentru clasarea pe pozițiile 9-24 e nevoie de cel puțin 10 puncte (99%). Nouă puncte ar asigura participarea în play-off în proporție de 69%, iar 8 puncte - 16%.

Elias Charalambous: ”Olaru, Șut și Tănase vor absenta mâine. Ngezana e refăcut”

"Darius Olaru, Adrian Şut şi Florin Tănase vor absenta mâine, însă eu spun mereu că nu există scuze. Jucătorii care sunt disponibili sunt cei mai importanţi pentru mine.

Aşa că trebuie să jucăm cu ceea ce avem, să căutăm soluţii. Siyabonga Ngezana este refăcut după accidentare încă de săptămâna trecută, el poate juca mâine", a declarat Charalambous.

”Auzim aici în Scoția că patronul a spus că o să jucați cu o echipă mai slabă. E adevărat?”, a fost întrebat de un scoțian Elias Charalambous, care a replicat că este de părere că toți jucătorii pe care îi are la dispoziție sunt la același nivel.

”Avem 22 de jucători la fel toți. Nu avem un prim '11' mai slab sau mai bun. Toți sunt egali. Nu văd că avem jucători buni sau slabi. Toți pot începe meciul. Așa văd eu lucrurile. Nu are rost să vorbim despre asta”, a mai spus Elias Charalambous.

Etichete: bbc , fcsb , rangers fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor prezidenţiale, urmat de George Simion şi Mircea Geoană, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 11-18 octombrie 2024. În ce privește turul II, datele arată că șeful PSD i-ar învinge pe contracandidații săi, în timp ce Nicolae Ciucă ar scoate cel mai slab scor, dacă ar ajunge acolo.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

DNA a descins la CS Rapid. Unul dintre numele vizate în anchetă este cel al fostului președinte Bogdan Vasiliu

Anunțul Rapidului, cu trei zile înainte de derby-ul cu FCSB

Exclusiv Ce face acum golgheterul SuperLigii din 2015 + Cine e cel mai profesionist român alături de care a jucat

Presa din Germania a "măturat" cu Bayern Munchen și cu Vincent Kompany

Citeşte şi

Exclusiv Marius Lăcătuș a prefațat derby-ul FCSB - Rapid. Ce a spus despre roș-albaștri

Cum l-au numit scoțienii pe Gigi Becali, care a spus că la FCSB joacă ”Luis Suarez de România”

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă