Darius Olaru / Foto: Sport Pictures

"Asta e clauza de reziliere!" Ce scrie presa din Scoția despre transferul lui Olaru la Rangers

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 07:48
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

FCSB se pregătește de vizita pe terenul celor de la Rangers, în etapa cu numărul 3 din Europa League.

Campioana României are un debut nesperat de bun în a doua cea mai tare competiție intercluburi din Europa și e pe locul 4 în clasamentul general cu toate cele 36 de echipe, după 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK. 

Rangers News: "Numele lui Olaru ar trebui să fie din nou pe lista de cumpărături"

Meciul Rangers - FCSB poate fi urmărit joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Presa scoțiană a readus în discuție interesul pe care Rangers l-a avut pentru Darius Olaru (26 de ani). Totodată, ei au evidențiat că este un fotbalist destul de impulsiv, mai ales în relația sa cu arbitrii.

”Darius Olaru a reprezentat un subiect de interes pentru Rangers înainte. Fotbalistul continuă să aibă o influență uriașă la echipa din România, chiar dacă Gigi Becali nu este întodeauna mulțumit de el (n.r. pentru că se ceartă cu arbitri). Rangers nu a mai avut un jucător care să se ia la ceartă cu arbitrii de la Barry Ferguson. Poate lui Becali nu îi place, dar Olaru demonstrează că este un căpitan bun.

Cu zece goluri și cinci pase decisive în 18 meciuri în acest sezon, internaționalul român de 26 de ani are cifrele la care Diomande, Tom Lawrence și Nedim Bajrami își doresc să ajungă. Cu probleme în relația cu clubul său (n.r aluzie la criticile lui Gigi Becali), Olaru ar putea fi dornic să plece.

Clauza de reziliere a lui Olaru, așa cum a detaliat Becali, este de cinci milioane de euro, similară cu suma plătită pentru Diomande. Cel mai mare obstacol al lui Rangers în calea succesului nu este lipsa fondurilor, ci necesitatea de a cheltui banii corect. Cu anumite ajustări care trebuie făcute la mijlocul terenului, numele lui Olaru ar trebui să fie din nou pe lista de cumpărături”, au transmis jurnaliștii de la Rangers News.

Becali îi transmite lui Olaru să lase arbitrii în pace și să-și vadă de fotbal că altfel nu va ajunge fotbalist mare: ”Mintea ta nu se mai concentrează”

Relația dintre Gigi Becali (66 de ani) și Darius Olaru nu este una foarte caldă. Patronul îi recunoaște însă meritele și îl consideră un fotbalist indispensabil echipei, dar nu ezită să-i transmită și lucruri negative.

La fel a făcut și acum, în subiectul legat de protestele la adresa arbitrilor, situații din care crede că pierde la concentrarea necesară pe teren.

La Dinamo - FCSB, scor 0-2, Olaru a primit un cartonaș galben pentru proteste.

Atunci nu o să ajungă mare (n.r. Olaru, dacă e nemulțumit de arbitraje). Știți de ce? În mintea ta, tu vrei să fii și arbitru, iar ca să fii mare fotbalist trebuie să te gândești la fotbal.

Mintea ta nu se mai concentrează doar la fotbal, ci să corectezi arbitrul. Bă, voi făceți-vă fotbalul vostru și lăsați arbitrul să greșească sau nu, e meseria lui. Tu ești fotbalist sau arbitru? Te gândești la ăla? Păi, fă-te arbitru, să ai și meseria lui”, a afirmat Becali luni la prânz, enervat după ce a vorbit despre înjurăturile lui Octavian Popescu la adresa arbitrilor.

  • Recent, Becali a amintit și de faptul că Olaru a refuzat să discute mărirea cu 10.000 de euro a salariului, care este 20.000 acum, chiar dacă mai are 4 ani de contract. Refuzul ar veni din faptul că nu e de acord cu mărirea clauzei de eliberare, fixată la 5 milioane de euro în prezent.

Etichete: rangers , darius olaru , rangers fcsb , etapa a 3 a europa league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care tocmai a anunțat dizolvarea Fiscului. Mii de oameni rămân fără locuri de muncă

Guvernul Argentinei anunță închiderea agenției de colectare a impozitelor AFIP și înlocuirea acesteia cu Agenția de Colectare și Control Vamal ("Agencia de Recaudación y Control Aduanero (ARCA)". Mutarea va conduce la o reducere cu 34% a personalului.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a urcat în clasamentul FIFA! Pe ce loc a ajuns naționala lui Mircea Lucescu

S-a decis! Cine va arbitra FCSB - Rapid

Primul anunț făcut de suedezi, în cazul lui Kylian Mbappe. Unde ar fi avut loc violul

Foto S-a întors roata! Cele mai tari meme-uri, după ce Barcelona și-a luat revanșa și a umilit-o pe Bayern Munchen

Citeşte şi

Cum l-au numit scoțienii pe Gigi Becali, care a spus că la FCSB joacă ”Luis Suarez de România”

FCSB mai vinde bilete pentru meciul cu Rangers. Cât costă un tichet pe Ibrox Park

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă