FCSB - RFS 4-1 / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Am stat pe stadion până la 02:00 noaptea”. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională, după FCSB - RFS 4-1

28.09.2024, 17:33
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

FCSB a câștigat lejer primul meci din actuala ediție a UEFA Europa League, 4-1 cu RFS, în prezența a 34.257 de spectatori.

La partida de pe Arena Națională, prima a roș-albaștrilor din acest sezon după ce s-a montat un gazon nou, au asistat și numeroase personalități din lumea fotbalului, precum ar fi Alexandru Boc (78 de ani). 

Alexandru Boc a rămas pe Arena Națională la ziua lui Teia Sponte

Fostul fotbalist a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, de ce a mai zăbovit în tribunele de la Arena Națională până mult după miezul nopții.

Concret, Boc a dezvăluit că Teia Sponte (65 de ani), unul dintre apropiații lui Gigi Becali (66 de ani), și-a sărbătorit ziua de naștere, 27 septembrie, chiar pe stadion.

”Am stat la stadion până la 02:00 noaptea. Am stat să plece lumea, am mai stat de vorbă pe acolo, am povestit.

Da, de fapt, acum putem spune, a fost ziua lui Teia Sponte, după ora 12:00, așa că îi urăm 'La mulți ani!'.”, a spus Boc, la Digi Sport.

Alexandru Boc a vorbit și despre prestația roș-albaștrilor din meciul cu letonii și a dezvăluit momentul în care a avut emoții că seara ar putea să nu fie de bun augur pentru roș-albaștri.

”Meciul a fost super. La 1-1 au fost ceva emoții, dar apoi totul s-a lămurit. Nici nu sunt de acord cu unii care au spus de ce nu le-a dat șapte sau opt. Păi, nici chiar așa de slabi n-au fost letonii.

FCSB are acum un lot valoros, capabil să lupte pe mai multe fronturi”, a mai spus Boc, la Digi Sport.

VIDEO cu Alexandru Boc despre FCSB

”Lasă, dau eu două milioane de euro!” Gigi Becali s-a convins. Decizia luată după ce FCSB a câștigat cu RFS

Unul dintre protagoniștii partidei de pe Arena Națională, de joi seara, a fost Daniel Bîrligea (24 de ani). Atacantul a marcat un gol, a fost combinativ, a alergat mult, s-a zbătut, a ținut de minge, fiind aplaudat la scenă deschisă de către cei 34.257 de spectatori atunci când a fost înlocuit în minutul 76 cu Octavian Popescu.

Finanțatorul roș-albaștrilor l-a lăudat pe atacantul transferat de la CFR Cluj, vara aceasta, contra sumei de două milioane de euro. Becali a spus, după succesul din a doua cea mai importantă competiție intercluburi, că de acum așa va face. Va aduce la FCSB doar jucători pe care-i va valida el după evoluțiile din România, chiar dacă asta va însemna un preț foarte mare.

”Vreau să întăresc echipa, să fac echipă tare, dar de unde să-i găsesc? Uite, pe Bîrligea l-am văzut.

Nu mai dau eu bani pe jucători dacă nu-i văd eu. De aia iau din România, că din străinătate nu-i văd. Lasă, bă, dați voi 400.000 și dau eu două milioane, dar să-i văd eu”, a spus Becali, într-o intervenție în direct găzduită de emisiunea Liga DigiSport.

VIDEO cu golul marcat de Bîrligea în FCSB - RFS 4-1

Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Andrea Compagno

Tot la Liga DigiSport, Gigi Becali a avut un dialog în direct cu moderatorul Dan Filoti, iar la un moment dat s-a ajuns și la subiectul Andrea Compagno.

Compagno, în ciuda frecușurilor care au mai fost, a avut numai cuvinte de laudă pentru perioada petrecută la FCSB”, i-a spus Dan Filoti lui Gigi Becali.

În replică, Gigi Becali a transmis că nu a greșit nimic în relația profesională cu Andrea Compagno. Mai mult, crede că mutarea în China i-a făcut bine italianului.

Stai puțin, în ciuda a ce? Dacă un om te ia de unde te ia, îți faci viața și câștigi milioane? Că el câștigă milioane acum.

I-am făcut bine. Îți convine, nu-ți convine, dar, dacă tragi linie, orice om, în orice meserie, e interesat de bani. Banii te interesează. Toată lumea se antrenează, face, luptă doar pentru bani. Crimă, războaie, totul pentru bani”, a fost reacția lui Gigi Becali.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - RFS 4-1

Etichete: gigi becali , teia sponte , alexandru boc , fcsb - rfs 4-1 video , boc fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Ce au strigat fanii lui CFR Cluj după ce UTA Arad a marcat al treilea gol în Gruia

Video CFR Cluj - UTA Arad 1-3. ”Feroviarii” au suferit a treia înfrângere în Gruia din acest sezon

Decizia luată de Marius Șumudică, chiar înainte de Rapid - Oțelul

Video Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a jucat 95 de minute pentru Rayo în La Liga! ”S-a deghizat în Zidane”

Citeşte şi

Exclusiv 317 minute, ZERO goluri. Anunțul lui Gigi Becali despre Octavian Popescu

”Ce am făcut, am omorât pe cineva? De azi, nu mai e căpitanul echipei”. Dezvăluire din vestiarul FCSB-ului

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”