Daniel Pancu, după ce a văzut roșu la România U21 - Elveția U21 / Foto: Profimedia

"Nu doar rezultatele de pe teren contează!" FRF a făcut anunțul, după scenele rar întâlnite cu Daniel Pancu

articol scris de Digi Sport
18.10.2024, 07:57
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Eliminat de arbitru în meciul România U21 - Elveţia U21, scor 3-1, după o ieşire nervoasă şi proteste, Daniel Pancu şi-a cerut scuze şi a menţionat că gestul său de a intra pe teren şi a protesta este unul incalificabil.

Anunțul FRF în cazul lui Daniel Pancu: "Așteptăm cu maxim interes raportul observatorului de joc și al arbitrului. Nu doar rezultatele de pe teren contează"

Galerie Foto

În minutul 28, elveţianul Luca Jaquez a avut o intrare brutală la Louis Munteanu la centrul terenului, iar arbitrul a părut că nu îi acordă decât cartonaş galben.

Au urmat proteste în grup ale tricolorilor, Pancu a pătruns şi a protestat vehement pe teren şi a fost eliminat, ca şi rezerva Blănuţă. În cele din urmă, elveţianul a primit şi el cartonaş roşu.

FRF a avut o primă reacție, la două zile după incident, și a precizat că o decizie în privința lui Daniel Pancu va fi luată după ce primește raportul observatorului de joc și al arbitrului.

"Federația Română de Fotbal își exprimă preocuparea în legătură cu incidentul în care a fost implicat Daniel Pancu în cadrul meciului România U21 – Elveția U21 și așteaptă cu maxim interes raportul observatorului de joc și al arbitrului. Aceste documente vor clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

Performanța sportivă remarcabilă a echipei noastre Under 21 reprezintă un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate fotbalistică din România. Totuși, pentru Federația Română de Fotbal, nu doar rezultatele de pe teren contează, ci și conduita celor implicați în fotbal, fie că vorbim despre jucători, antrenori sau oficiali.

În continuare, este important să vedem ce abateri a comis Daniel Pancu, conform documentelor oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA", a precizat FRF, pentru Fanatik.

Mesajul lui Daniel Pancu pentru președintele FRF, după calificarea României U21 la EURO 2025

La câteva zile de la calificarea României U21 la EURO 2025, Daniel Pancu i-a transmis un mesaj măgulitor lui Răzvan Burleanu, pe care l-a poreclit ”Prezi”.

Selecționerul și-a adus aminte cuvintele pe care președintele FRF i le-a spus în momentul în care l-a numit la reprezentativa de tineret și speră că prin calificarea la turneul final i-a răsplătit încrederea lui Răzvan Burleanu.

'Daniel, am identificat în tine un antrenor cu mentalitate occidentală, nu de Arabia…'

Astea au fost cuvintele președintelui Răzvan Burleanu când m-a numit selecționerul U21! Sper că nu te-am dezamăgit, Prezi!”, a scris Daniel Pancu, pe Instagram.

La meciul de calificare cu Elveția, Daniel Pancu nu a stat decât 28 de minute pe banca tehnică a ”Tricolorilor”.

Acesta a văzut roșu direct din partea arbitrului, după ce a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală pentru un fault dur al lui Jaquez la Munteanu.

Clasamentul final al Grupei E

Clasamentul Grupei E din preliminariile pentru EURO U21 2025 / Foto: Flashscore

Etichete: frf , eliminare , romania u21 , daniel pancu , cartonas rosu , elvetia u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„M-am săturat. Mă duc peste ei și-i termin”. Soldații ucraineni cuceresc pozițiile rușilor în pădure și iau prizonieri

O înregistrare video de aproape zece minute, filmată „la persoana I”, cu camerele montate pe uniforma soldaților, surprinde o acțiune a soldaților ucraineni din Brigada a 3-a de asalt, care au primit misiunea de a ataca și cuceri pozițiile rușilor într-o pădure situată în zona frontierei dintre regiunile Harkov și Lugansk. Scenele deosebit de dure arată ce înseamnă lupta într-o pădure deasă și cum se coordonează trupele ucrainene, nelăsând zone descoperite sau răniți în urmă. Misiunea a fost încheiată cu succes, ucrainenii reușind să ia chiar și prizonieri ruși.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Foto Bayern și-a prezentat noul logo și a ajuns ținta ironiilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nicolae Stanciu, la FCSB? Giovanni Becali a dat răspunsul

A venit confirmarea oficială! Ofertă de 250 de milioane de euro

Oficialii Barcelonei, decizie în cazul contractului lui Lewandowski

Și-a anunțat retragerea din tenis pentru a-și întemeia o familie, dar s-a răzgândit: "Voi reveni în 2025!"

Citeşte şi

Exclusiv ”Tricolorul” de la U21 ”promovat” de Iasmin Latovlevici la naționala mare a României

Ce a scris Rareș Ilie pe internet, la trei zile distanță după ce a înjurat-o pe Steaua în Giulești

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWMillie Bobby Brown, strălucitoare într-o salopetă super scurtă și pantofi cu tocuri înalte, la Comic Con în NYC

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale