Jude Bellingham, în tricoul naționalei Angliei / Foto: Profimedia

”Se crede un superstar”. Jude Bellingham, criticat aspru înainte de finala EURO 2024: ”Mereu cade dacă îl atingi”

articol scris de Digi Sport
14.07.2024, 15:21
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Finala EURO 2024, Spania - Anglia se va disputa în această seară, 14 iulie, de la 22:00, pe Olympiastadion din Berlin.

Jude Bellingham (21 de ani), care a devenit principalul favorit la câștigarea Balonului de Aur din 2024, va fi cel mai probabil titular în partida din această seară.

Jude Bellingham, criticat de Markus Babbel înainte de finala EURO 2024: ”Mereu cade dacă îl atingi”

Cu doar câteva ore înainte de finala EURO 2024, Markus Babbel (51 de ani), fost fundaș la Bayern Munchen și în naționala Germaniei, l-a criticat pe Jude Bellingham pentru atitudinea pe care o are pe teren în unele meciuri.

Mai mult decât atât, Babbel a susținut că Bellingham se consideră mult mai valoros față de colegii săi de la echipa națională, iar din acest moment nu ar avea același randament ca la Real Madrid.

”Nu sunt sigur care este cea mai bună poziție pentru Jude Bellingham pentru că aleargă peste tot. Am senzația că acum începe să creadă că este un superstar și nu-mi place această atitudine.

Pe Bellingham dacă îl atingi puțin, mereu se aruncă sau cade. Bellingham are acum 21 de ani și toată lumea îl respectă pentru că este un lider natural, dar sunt îngrijorat pentru că el crede că jucătorii din jurul lui nu sunt suficient de buni.

Ar trebui să facă tot posibilul pentru a câștiga o partidă, dar și să recunoască faptul că toți membrii echipei sunt importanți.

Bellingham poate face față presiunii: a semnat pentru Real Madrid și a câștigat Liga și Liga Campionilor, dar nu arată că este același jucător la naționala Angliei. 

Sper ca atunci când se va termina turneul să-și ia o vacanță și să se gândească: 'Hei, poate că Markus Babbel nu a greșit.'”, a spus fostul fotbalist, potrivit Mundo Deportivo.

Primul 11 al Angliei, "scăpat" pe internet de presa britanică 

Chiar în ziua meciului, presa britanică susține că a primit din interiorul angrenajului echipei naționale primul 11 pe care Gareth Southgate îl va alinia la Berlin. 

Conform presei britanice, primul 11 al Angliei ar urma să arate astfel, în sistemul 3-4-2-1: Pickford - Walker, Stones, Guehi - Saka, Rice, Mainoo, Trippier - Foden, Bellingham - Kane

În cazul în care se confirmă, Trent Alexander-Arnold (25 de ani) ar fi doar rezervă și în marea finală, deși este vicecăpitanul echipei.

Fundașul dreapta e jucat de Southgate pe postul de mijlocaș central, însă locul său i-a fost luat de Kobbie Mainoo, care, la doar 19 ani, dă dovadă de o maturitate ieșită din comun la mijlocul terenului. 

Totodată, starul lui Liverpool e unul dintre cei mai bine cotați jucători englezi ai momentului (70 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt). 

Etichete: anglia , spania , jude bellingham , finala euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Intrat în ultimul an de contract cu Real Madrid, Carlo Ancelotti a spus totul: ”Singurul lucru pe care îl cer”

”Cel mai bun atacant român” nu se regăsește după transferul în Spania: a jucat doar 50 de minute

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit