Ianis Hagi și Leandro Trossard, la finalul meciului Belgia - România, de la EURO 2024 / Foto: Profimedia

Scoțienii au rezumat într-un cuvânt prestația lui Ianis Hagi din Belgia - România

articol scris de Digi Sport
23.06.2024, 15:05
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) a început pe banca de rezerve partida dintre Belgia și România, scor 2-0, din etapa a doua a grupei E, de la EURO 2024.

Cel poreclit ”Prințul” a fost introdus pe teren în minutul 68, în locul lui Valentin Mihăilă, însă nu a reușit să fie decisiv pentru naționala României.

Scoțienii, despre Ianis Hagi: ”Strălucitor”

Ianis Hagi și-a terminat împrumutul la Alaves și urmează să se întoarcă la Rangers, echipă cu care are contract până în vara anului 2026. Prestația internaționalului român din partida cu Belgia a fost analizată de scoțieni, iar aceștia sunt de părere că ”Prințul” a străluicit.

"El (n.r. - Ianis Hagi) a fost strălucitor de când a intrat pe teren", a declarat Ally McCoist (61 de ani), fost fotbalist scoțian, cu 89 de meciuri pentru Rangers.

"În ciuda unui sezon slab în tricoul lui Alaves (unde a fost împrumutat pentru un sezon), jucătorul lui Rangers a provocat panică în defensiva Belgiei și chiar a terminat meciul cu tricoul rupt, în timp ce fundașii belgieni încercau cu disperare să-l blocheze", au mai notat cei de la Ibroxnews.

Potrivit specialiștilor de la Sofa Score, în cele 22 de minute petrecute pe teren, Ianis Hagi a avut 25 de atingeri, a reușit 16 din cele 18 pase încercate, a fost faultat o dată și a încercat două centrări.

Pentru prestația sa, ”Prințul” a primit nota 6,5. Cel mai mare calificativ din tabăra ”Tricolorilor” i-a aparținut lui Florin Niță, 8.

Ianis Hagi a dezvăluit ce i-a spus Gică Hagi: ”Să-mi aștept momentul”

”Decarul” naționalei, care a rămas pe bancă și la meciul cu Belgia, a dezvăluit ce i-a spus tatăl său, înaintea duelui de sâmbătă seară.

”Când ai un tată al cărui nume se strigă încă pe stadioane responsabilitatea este imensă. Generațiile precedente ne-au arătat calea şi noi încercăm la rândul nostru să facem performanță pentru România şi să inspirăm generațiile care vor urma.

Tata mi-a spus doar să mă gândesc unde eram acum doi ani şi unde sunt acum, să am încredere în mine, să îmi aştept momentul, pentru că toate vin la rândul lor”, a spus Ianis, pentru FRF TV.

 

Etichete: romania , ianis hagi , romania belgia , presa din scotia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Oțelul 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Giuleștenii au cele mai mari ocazii ale partidei

Video Dan Petrescu, afectat după ce fanii CFR-ului i-au cerut demisia: ”Vai de mine!” Jucătorul pe care l-a luat la țintă

Concluziile antrenorului de la Sassuolo, după meciul în care Horațiu Moldovan a fost din nou titular

Ivan Savvidis, ședință cu Răzvan Lucescu, înainte de duelul PAOK - FCSB din Europa League

Citeşte şi

Exclusiv Oferte pentru Ianis Hagi: ”Am fost sunat”. Antrenorul lui Rangers, pus la zid: ”Nu poți să-ți bați joc”

Video Malmo - Rangers 0-2. Echipa lui Ianis Hagi, debut perfect în Europa League! Înlocuitorul său, gol în minutul 1

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”