Andriy Lunin, portarul Ucrainei / Foto: Profimedia

Reacția lui Lunin, după ce a fost trecut pe banca de rezerve la Ucraina! Cu România a fost ”perforat”

articol scris de Digi Sport
21.06.2024, 23:24
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Andriy Lunin (25 de ani), portarul celor de la Real Madrid, a fost doar rezervă în victoria Ucrainei contra Slovaciei, scor 2-1, din a doua etapă de la EURO 2024.

Deși a început ca titular turneul din Germania, ucraineanul a fost trecut pe banca de rezerve după înfrângerea drastică cu România, scor 0-3, când a fost cel mai slab jucător de pe teren, conform notelor oferite de specialiști.

Andriy Lunin: ”Înțeleg perfect decizia, în ultimul meci a fost vina mea”

Locul său în primul 11 a fost luat de Anatoliy Trubin (22 de ani), portarul celor de la Benfica, care a avut câteva intervenții excepționale în fața Slovaciei.

Așa cum era de așteptat, Lunin a oferit o reacție de mare campion, chiar dacă a fost trecut pe banca de rezerve, întrucât inclusiv după meciul cu România a ținut să-și ceară iertare în fața fanilor pentru prestația sa.

”Înțeleg perfect decizia de a rămâne pe bancă, în ultimul meci a fost vina mea. Suntem o echipă aici”, a declarat Andriy Lunin, citat de Marca.

13 apariții în naționala Ucrainei are Lunin, portarul cotat la 25 de milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

"De ce am schimbat portarul după meciul cu România? Eu mă bucur că avem parte de o competiție puternică printre portari. Trubin a meritat să joace după prestația contra Germaniei.

A fost foarte liniștit și putea fi titular chiar și înaintea acestei partide cu Slovacia", a răspuns selecționerul Rebrov când a fost întrebat în legătură cu decizia sa.

Galerie Foto

Spaniolii au reacționat, după ce Andriy Lunin a fost lăsat pe banca de rezerve în Slovacia - Ucraina

Pentru partida împotriva Slovaciei Rebrov l-a ales titular pe Anatoliy Trubin (22 de ani). La scurt timp după începerea partidei de la Dusseldorf, presa din Spania a reacționat pe marginea acestui subiect.

Celebra publicația Marca a scos în evidență că cele două greșeli comise în meciul contra României ”l-au costat scump” pe Lunin la acest turneu final.

”Portarul lui Real Madrid a fost identificat drept principalul vinovat pentru eșecul împotriva României. Cele două erori l-au costat pe Andriy Lunin poziţia de titular în al doilea meci de la EURO 2024 împotriva Slovaciei.

În meciul contra României nu a fost ziua lui Lunin, care a dat o pasă proastă unui adversar, fază care s-a încheiat cu deschiderea de scor a lui Nicolae Stanciu.”, a relatat Marca.

Etichete: ucraina , lunin , andriy lunin , ucraina - slovacia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Armata a ridicat două avioane F-16 după un atac rusesc cu drone lângă granița României

Ministerul Apărării a ridicat două avioane F-16, de la baza Borcea, sâmbătă dimineață, după ce rușii au atacat cu drone la granița cu România. Locuitorii din județul Tulcea au primit un mesaj RO-Alert, care vizează localităţile de la graniţa cu Ucraina, în care au fost avertizați asupra pericolului căderii de obiecte din spaţiul aerian. MApN precizează că până acum nu au fost detectate drone care au căzut pe teritoriul național.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024: grupele, programul complet, stadioanele și premiile în bani

Gigi Becali a vrut să dea lovitura verii, dar a rămas "mască": ce salariu i-a cerut Andrei Rațiu

Decizia luată de UEFA în privința lui Felix Zwayer, arbitrul de la România - Olanda

Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, la 3 zile după eliminarea de la EURO 2024

Foto S-a declanșat scandalul: ”Toată Germania se plânge”. Faza de la EURO 2024 care i-a scos din minți pe nemți

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Olanda - Turcia 2-1, ACUM, pe digisport.ro. Cody Gakpo i-a adus pe olandezi în avantaj

Exclusiv Florin Prunea a auzit ce a spus Anghel Iordănescu în direct și a intervenit: ”E apocaliptic!”

Exclusiv Gestul la care Ianis Hagi nu s-ar fi așteptat niciodată: ”Aș cheltui bani de la mine să găsesc o echipă pentru el”

Ieșit accidentat din meciul cu Elveția, Harry Kane a făcut anunțul, înainte de semifinalele EURO 2024

Citeşte şi

Rușii, nemiloși cu ucrainenii: cum i-au numit pe foștii adversari ai României de la EURO

Ce a scris presa din Rusia, după ce Ucraina a terminat ultima în grupa României de la EURO

PEROZIzabel Goulart, supermodelul brazilian cu trup perfect, dans în costum de baie pe iaht în Mykonos

FILM NOWImagini rare cu Rachel Weisz, în public, într-o zi obișnuită. Soția lui Daniel Craig a afișat o naturalețe radioasă

Fața nevăzută a unuia dintre cei mai buni tricolori. Ce au făcut el și soția sa, fără ca lumea să știe citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sute de suporteri i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale, la revenirea în țară VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Shania Twain, în body și dres de plasă, pe scenă, la 58 de ani. Show electrizant la câteva zile de la Festivalul Glastonbury

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Shania Twain, în body și dres de plasă, pe scenă, la 58 de ani. Show electrizant la câteva zile de la Festivalul Glastonbury

Digi World

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Digi Animal World

“Ai de-a face cu un dinozaur”. Ce creatură nu trebuie adoptată ca animal de companie, potrivit experților