Landon Donovan, înaintea meciului Austria - Franța de la EURO 2024 / Foto: Profimedia

”Mi-au spus că nu o să se vadă”. A apărut în direct la EURO 2024, iar internetul ”a explodat”

articol scris de Digi Sport
19.06.2024, 10:24
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

Landon Donovan (42 de ani), fostul star al naționalei SUA, este expertul celor de la Fox Sports pe perioada EURO 2024. Apariția fostului atacant dinaintea meciului Austria - Franța 0-1 a devenit virală.

Omul cu 57 de goluri în 157 de prezențe în reprezentativa SUA a apărut în direct cu un look bizar, ras în spatele urechii, spre surprinderea și amuzamentul tuturor. Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar la scurt timp Donovan a explicat ce s-a întâmplat.

Landon Donovan, viral la EURO 2024: ”O merit”

Mike Magee (39 de ani), fost coleg cu Landon Donovan la LA Galaxy, a făcut publică discuția pe care a avut-o cu cel care a jucat de-a lungul carierei la Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Everton, printre altele.

Magee: ”Landon Donovan, verifică urgent Twitter-ul și concediază-ți frizerul!”

Donovan: ”Unde erai acum 7 ore? Am avut un transplant de păr în urmă cu două săptămâni și mi-au spus că nu se va vedea pe cameră”.

Magee: ”Cine ți-a spus asta, Rafa Marquez?”

Donovan: *emoticoane care râd în hohote

Magee: ”Pot să postez asta?”

Donovan: ”Cum vrei, o merit. Noapte bună, Mo”.

”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

Galerie Foto

Ronald Koeman (61 de ani), selecționerul Olandei, a fost surprins într-o ipostază jenantă în timpul meciului cu Polonia, scor 2-1, de la EURO 2024.

Koeman a ieșit în evidență nu doar prin modul în care și-a organizat echipa, ci și din cauza unui episod denumit pe rețelele sociale ”cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”.

La un moment dat, pe parcursul jocului, antrenorul s-a așezat pe bancă și și-a introdus un deget în nas. Imediat, a băgat același deget în gură, iar imaginile respingătoare au făcut înconjurul internetului.

Cât de scârbos”, ”Ronaaald, ce faaaci?”, ”O gustare în timpul meciului”, ”I s-a făcut foame?” sau ”Nu ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru gestul ăsta?”, au fost doar câteva dintre reacții.

Gestul a adus aminte de Joachim Low, fostul selecționer al Germaniei, care a oferit cele mai dezgustătoare imagini de la EURO 2016. Camerele l-au surpins în timpul meciului băgându-şi mâna în chiloţi şi apoi mirosind-o, în timpul meciului câştigat cu 2-0 împotriva Ucrainei.

Etichete: landon donovan , austria franta , donovan euro 2024 , viral euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Adevărul este de partea noastră. Toate obiectivele vor fi atinse

Preşedintele rus Vladimir Putin a dat asigurări că „toate obiectivele stabilite vor fi atinse” în Ucraina, într-un videoclip în care a felicitat poporul rus de Ziua reunificării, care marchează anexarea ilegală a regiunilor ucrainene Lugansk, Doneţk, Zaporojie şi Herson, la 30 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Exclusiv Gigi Becali, cadou pentru Mihai Neșu la 13 ani de la accidentarea cumplită

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

S-a fotografiat alături de mașina cu design nemaivăzut, interzisă în Europa, și a devenit virală pe internet

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică, ”dezgustat” de ce a spus Viorel Moldovan! ”Am vorbit cu patronul”

Oficial S-a terminat o eră! Antoine Griezmann s-a retras de la echipa națională a Franței

Presa din Grecia s-a umplut de ”Steaua București”, înainte de PAOK - FCSB

Ce au găsit polițiștii asupra fanilor care au provocat scandalul de la Atletico - Real Madrid 1-1 + Comunicatul gazdelor

Citeşte şi

Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului

Ucrainenii au descris într-un singur cuvânt penalty-ul care a trimis-o pe România în optimile EURO și pe ei acasă

PEROZO tânără de 30 de ani, criticată pentru relația pe care o are cu un bărbat de 60: „Oamenii îmi spun că sunt interesată de banii lui!”

FILM NOWKate Winslet, despre cea mai discutată scenă din Titanic, un secret până acum: "N-ar fi trebuit să spun asta. Cameron o să mă sune"

Dan Petrescu vrea să transfere din Superliga României! „Pentru fiecare fotbalist prețul are cinci zerouri” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Conflict intern la Rapid, între președintele Moldovan și antrenorul Șumudică: ”Am plecat dezgustat când am văzut declarația” citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, criticată că e prea slabă. Ținuta artistei i-a arătat corpul și a stârnit un val de reacții online: „Nu e sănătos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, criticată că e prea slabă. Ținuta artistei i-a arătat corpul și a stârnit un val de reacții online: „Nu e sănătos”

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”