Pep Guardiola / Foto: Profimedia

Guardiola a ”pus ținta” pe unul din golgheterii EURO 2024

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 15:37
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Dani Olmo (26 de ani), campion la Euro 2024 după ce Spania a învins Anglia (2-1), a câștigat titlul de golgheter al turneului final alături de alți 5 fotbaliști.

Atacantul spaniol este dorit insistent la Manchester City de către antrenorul Pep Guardiola (53 de ani), în urma evoluției extraordinare de la Euro 2024. 

Guardiola vrea să-l transfere pe Dani Olmo, unul dintre golgheterii de la Euro 2024 

Dani Olmo s-a remarcat prin evoluția sa de la Euro 2024, turneu unde a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive. Atacantul lui RB Leipzig este dorit insistent de Manchester City, echipă antrenată de Pep Guardiola.

Conform jurnalistului Gianluca di Marzio, Manchester City este gata să le achite celor de la Liepzig clauza de 60 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Olmo. Echipa care a câștigat Premier League ar trebui însă să se grăbească deoarece clauza fotbalistului expiră curând.

Întrebat de un posibil transfer, Dani Olmo a declarat că momentan se află sub contract cu Leipzig și că nu se gândește la o mutare. "Mai este timp pentru clauză până pe 20 iulie, altfel vor fi negocieri dure după aceea. Sunt sub contract la Leipzig și vreau să câștig titluri”, a declarat atacantul spaniol. 

Interesul pentru Dani Olmo este foarte mare datorită prestației de la turneul final. Olmo este curtat de mai mult timp de Barcelona, echipă unde a fost junior, dar și de Bayern Munchen, echipa care se află pe primul loc la banii investiți în transferuri în această perioadă de mercato. 

Dani Olmo nu a fost titular de bază în echipa Spaniei la începutul Euro 2024

Dani Olmo nu a început din postura de titular meciurile la Euro 2024. În primele două meciuri ale Spaniei, împotriva Croației (3-0), respectiv Italiei (1-0), Olmo a intrat pe parcursul partidelor.

  • Dani Olmo este cotat la 50 de milioane de euro de către transfermakt.com

După ce Pedri s-a accidentat în meciul Spaniei cu Germania din sferturile EURO 2024, Olmo a devenit opțiunea principală pentru selecționerul Luis de La Fuente. 

Dani Olmo a reușit să înscrie în victoriile decisive din fazele eliminatorii ale Spaniei cu Germania (2-1), și Franța (2-1). De asemenea, Dani Olmo a marcat și în victoria din meciul cu Georgia, scor  4-1

  • Dani Olmo a marcat 29 de goluri în 148 de partide pentru RB Leipzig 

Etichete: transfer dani olmo , dani olmo pep guardiola , olmo transfer man city


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Echipa remarcată de Victor Pițurcă în acest start de sezon al SuperLigii

Exclusiv Gigi Becali l-a auzit pe Victor Pițurcă în direct și a intervenit

Carlo Ancelotti a văzut ce a făcut fratele lui Bellingham și a exclamat: "L-am cumpărat pe cel greșit!"

Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat planul și i s-a spus direct: ”Sancțiune, pierdeți meciul!”. Replica dată

Citeşte şi

Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului

Ucrainenii au descris într-un singur cuvânt penalty-ul care a trimis-o pe România în optimile EURO și pe ei acasă

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia