Cele mai tari meme-uri după finala EURO 2024 / Foto: Twitter

Foto Fotbalul nu s-a întors acasă nici în 2024! Cele mai tari meme-uri după finala EURO, Spania - Anglia 2-1

articol scris de Digi Sport
15.07.2024, 12:33
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Spania a câștigat EURO 2024, după ce a trecut în ultimul act de Anglia, scor 2-1, într-o partidă jucată pe Olympiastadion din Berlin.

Ibericii au deschis scorul în minutul 47, prin Nico Williams, iar Cole Palmer a restabilit în minutul 73, la doar trei minute distanță de când a fost introdus pe teren. În minutul 86, Oyarzabal le-a dat lovitura de grație englezilor, după ce a înscris din pasa decisivă a lui Marc Cucurella.

Fotbalistul celor de la Real Sociedad i-a adus Spaniei cel de-al patrulea Campionat European, devenind astfel prima națională care atinge o astfel de bornă.

Cele mai tari meme-uri după finala EURO 2024 dintre Spania și Anglia

La scurt timp după finala EURO 2024, în mediul online au început ”să curgă” meme-urile, întrucât internauții nu au ratat ocazia de a râde încă odată de Anglia, naționala care deși este considerată una dintre cele mai puternice din lume, nu a mai câștigat un trofeu internațional din 1966, atunci când cucerea Cupa Mondială.

  • De altfel, acea Cupă Mondială este și singurul trofeu din istoria ”Celor Trei Lei”.

Ținta principală a fost Harry Kane, atacantul celor de la Bayern Munchen care nu a câștigat niciun trofeu în întreaga sa carieră, deși a ajuns la vârsta de 30 de ani.

Anglia a jucat finala Campionatului European și la ultima ediție, însă a fost învinsă în ultimul act de către Italia, la loviturile de departajare.

Galerie Foto

Gareth Southgate, primul antrenor din istoria fotbalului care pierde două finale de EURO

Potrivit GOAL, după înfrângerea suferită în fața Spaniei în ultimul act al EURO 2024, Gareth Southgate a devenit primul antrenor din istoria fotbalului care pierde două finale de Campionat European.

  • Gareth Southgate a devenit selecționerul Angliei în luna septembrie a anului 2016. De atunci, antrenorul a adunat 102 de prezențe pe banca ”Celor 3 lei” și a înregistrat 64 de victorii, 20 de remize și 18 înfrângeri.

Imediat după ce a pierdut finala EURO 2024, Gareth Southgate a fost întrebat despre viitorul său la naționala Angliei, în contextul în care contractul acestuia cu Federația Engleză va expira la sfârșitul anului 2024. Însă, tehnicianul nu a dorit să ofere un răspuns ”la cald” și a amânat suspansul.

"Nu cred că este un moment bun pentru a decide aceste lucruri. Trebuie să am aceste conversații cu oameni importanți din culise. Nu am de gând să discut asta public mai întâi", a spus Southgate, la sfârșitul finalei EURO 2024.

Etichete: anglia , spania anglia , euro 2024 , memeuri finala euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Video Noul ”Roberto Carlos”: gol de 4.000.000 de vizualizări

Anglia riscă să fie exclusă de la EURO 2028, deși e gazda turneului!

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit