Dominik Szoboszlai a sărit în ajutorul echipei medicale, după ce Barnabas Varga s-a prăbușit pe gazon / Foto: Profimedia

Dominik Szoboszlai a răbufnit la adresa echipei medicale după ce Barnabas Varga s-a prăbușit pe teren

articol scris de Digi Sport
24.06.2024, 13:45
  • Media: Liga Digi Sport, vineri, 17:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 20:55, DGS 1

Ungaria a învins Scoția cu scorul de 1-0, în ultima etapă a Grupei A, de la EURO 2024.

Un moment mai puțin plăcut a avut loc în minutul 70, când Barnabas Varga (29 de ani) s-a izbit de portarul Angus Gunn (28 de ani) și a rămas inconștient pe gazon.

Dominik Szoboszlai a tras un semnal de alarmă în legătură cu intervenția echipei medicale la Barnabas Varga: ”Nu s-au mișcat mai repede!”

La o lovitură liberă care a aparţinut Ungariei, mingea a fost trimisă înalt în careu, iar Barnabas Varga care s-a înălţat pentru lovitura de cap a aterizat pe ceafă, după ce s-a lovit de portarul Scoţiei. Fotbalistul a fost imediat plasat într-o poziţie laterală de siguranţă de către colegii săi şi părea incapabil să se mai mişte.

După mai mult timp, Varga a fost scos de pe teren de către echipa medicală, pe targă, în aplauzele suporterilor ambelor naţionale, dar Dominik Szoboszlai nu a fost mulțumit de intervenția staff-ului medical.

Am fost unul dintre primii oameni care a ajuns acolo (n.r. în locul unde s-a prăbușit Varga pe gazon). Am fost șocat, am încercat să îl pun pe o parte, lucrul care este cel mai bun în situații de acest fel. Nu putea să respire.

Nu am idee care e protocolul, dacă oamenii nu au voie să alerge pe teren când avem nevoie de ajutor, dar... Nu s-au mișcat mai repede! Puteți vedea că este o problemă uriașă.

Toată lumea alerga, eu alergam, iar aceste lucruri înseamnă secunde. Nu e decizia mea, dar trebuie să schimbăm ceva la asta. Trebuie să o facem rapid, mult mai rapid.

Toată lumea știe că aceste secundă se adună și acest lucru nu este deloc ok!”, a declarat Dominik Szoboszlai, potrivit Daily Mail.

Barbabas Varga a suferit multiple fracturi faciale și va fi operat, a anunțat Federația Maghiară de Fotbal

Barbabas Varga se află în afara oricărui pericol și va fi operat, după cum a anunțat Federația Maghiară de Fotbal.

"Barnabas Varga a suferit mai multe fracturi faciale după coliziunea din meciul cu Scoția și, de asemenea, a suferit o comoție. Atacantul va fi supus unei intervenții chirurgicale, după ce a fost spitalizat la Stuttgart. Toată echipa îl susține!", a anunțat Federația Maghiară de Fotbal, pe rețeaua X.

Potrivit informaţiilor de la postul german Magenta TV, Varga era conştient şi vorbea în momentul transportului său la spitalul din Stuttgart.

"Situaţia a fost confuză. Ceea ce mi-au spus jucătorii a fost că la acel moment Barni părea să nu fie conştient. Toată lumea era aşadar foarte îngrijorată de starea lui şi, de asemenea, de faptul că medicii au intervenit după secunde bune de ezitare, asta putem spune", a declarat selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, în noaptea de duminică spre luni.

"În prezent, el nu mai este în pericol, probabil va intra în operaţie având o fractură în zona pometelui. Dacă vom ieşi din grupe, el sigur nu va mai face parte din lot", a adăugat selecţionerul.

Etichete: dominik szoboszlai , barnabas varga , accidentare varga , prabusire pe gazon varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută până la 26 de ani

O tânără în vârstă de 20 de ani din București, studentă la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, și-a dat în judecată părinții pentru bani. Potrivit libertatea.ro, ea a cerut instanței să-i oblige pe părinții săi la plata unei pensii lunare de întreținere în valoare de 2.000 de lei, până la împlinirea vârstei de 26 de ani ori până la încetarea studiilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen

Foto Englezii l-au văzut pe Andrei Rațiu după meciul cu Olanda și au exclamat: ”Fotbalul chiar este sportul cel mai frumos”

Să nu vadă olandezii! Mircea Lucescu, după meciul de la EURO: ”Noi nu am jucat împotriva Olandei”

Cuvântul folosit de cei de la Tottenham pentru a descrie evoluțiile lui Radu Drăgușin la EURO 2024

Oficial UEFA a luat decizia în cazul lui Istvan Kovacs, după ce nu i-a dat meci în optimile EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

UEFA, lovitură uriașă pentru o sfertfinalistă de la EURO! Eroul echipei a fost suspendat două meciuri

Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a convins de Marius Ștefănescu după un singur meci la FCSB

Video Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania

Exclusiv ”Burleanu e pa!” Mesaj categoric în direct, după decizia instanței în războiul ”Mititelu - FRF”

Citeşte şi

Foto Prima fotografie cu Barnabas Varga, la două zile după ce s-a prăbușit inconștient pe teren

UEFA a auzit ce a declarat căpitanul Ungariei și a reacționat vehement! Comunicatul emis

PEROZNoua iubită a lui Gerard Butler, cu 25 mai tânără decât el, ispititoare în costum de baie. Forme voluptoase și o dezinvoltură aparte

FILM NOWFiica cea mare a lui Ben Affleck, alături de tatăl ei și în cele mai grele momente. Gesturi duioase pe străzile din LA

E gata transferul lui Juan Bauza! Mititelu și jucătorul au bătut palma cu noul club: unde pleacă starul lui FCU Craiova citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sute de suporteri i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale, la revenirea în țară VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM La malul mării, bronzată, în formă maximă, doar în slip și un tricou cu vedere la abdomen, Ștefania și-a pus fanii pe jar

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

La malul mării, bronzată, în formă maximă, doar în slip și un tricou cu vedere la abdomen, Ștefania și-a pus fanii pe jar

Digi World

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Digi Animal World

Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile au devenit virale