Mircea Sandu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Cum a numit-o Mircea Sandu pe Olanda, înaintea meciului cu România + Ce a spus despre duelul ”Tricolorilor”

articol scris de Digi Sport
01.07.2024, 07:40
  • Media: Liga Digi Sport, vineri, 17:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 20:55, DGS 1

România va juca în optimile de finală de la EURO 2024 contra Olandei, marți, de la ora 19:00.

Meciul România - Olanda poate fi urmărit în format LIVE TEXT, pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Mircea Sandu, despre Olanda, înaintea meciului cu România: ”Una dintre puterile fotbalului mondial”

Mircea Sandu nu are dubii în privința Olandei, înaintea meciului cu România din ”optimi”, pe care a numit-o drept ”una dintre puterile fotbalului mondial”.

Fostul președinte de la FRF a spus cum s-ar putea impune batavii în duelul cu România de la EURO 2024, dar și cum s-ar putea califica totodată ”Tricolorii” în sferturile de finală.

E una dintre puterile fotbalului mondial (n.r. Olanda), are jucători exponențiali la echipe puternice din Europa și ne va pune multe probleme. Dar depinde și de modul în care se recuperează jucătorii noștri, cum va fi alcătuit primul 11, cât de pregătiți vor fi cei de pe bancă.

Olandezii sunt într-un moment puțin neprielnic, au fost câteva schisme în cadrul lotului, presa i-a criticat tare. Dar poate fi și reversul medaliei, să-i ambiționeze criticile. Austria a fost de două ori mai bună în meciul direct.

O analiză în acești ultimi 3 ani nu iți dădea o perspectivă pozitivă pentru acest turneu final. Din preliminarii, însă, unde am reușit să câștigam niște puncte nu pe joc, ci pe șansă, tot pe idee de dăruire, gândire pozitivă. Jocul greșeală așteaptă.

O mare parte dintre acești jucători, Florin Răducioiu (n.r. fost selecțiioner la naționalele de tineret) a început prima selecție cu Răzvan Marin, Ianis și alții. A avut ochi. Acești copii au crescut împreună, la juniori, apoi la EURO U21. Există o coabitare între doua generații apropiate de vârstă, 22 și 25 de ani, în jurul acestor vârste.

Cum poți să fii invidios pentru niște oameni care au dat 100% în susținerea echipei? O mare parte din cei 30.000 de suporteri pe meci provin din diaspora, eu așa cred. De data asta, n-am mai văzut atitudini negative ale suporterilor”, a spus Mircea Sandu, la Digi Sport Matinal.

Sunt meciuri sau au fost o mare parte foarte schematizate, mulți încearcă să joace pe sistemul lui Guardiola de la City. Unele reușesc, altele mai puțin.

Echipa noastră, atâta dăruire cât au avut acești copii în teren, ceea ce a impus Edi Iordănescu, e extraordinar și de apreciat, chiar dacă a pierdut cu Belgia. Au avut o zi în care au sperat să nu piardă, așa cred că au plecat cu gândul”, a mai spus Mircea Sandu, despre naționala României.

România, meci cu Olanda în optimile de la EURO 2024

Meciul României cu Olanda se va disputa pe stadionul din Munchen, unde prima noastră reprezentativă și-a început parcursul de la EURO 2024, cu marea victorie cu Ucraina, 3-0.

După rezultatele Portugaliei și Turciei, România are un adversar mai greu în optimi, însă altfel stau lucrurile dacă va reuși să se califice în sferturi.

O victorie cu Olanda aduce o confruntare cu învingătoarea din meciul dintre Austria și Turcia.

Tabloul optimilor de finală de la EURO 2024

Tabloul optimilor de finală de la EURO 2024 / Foto: Sofascore

Etichete: romania , mircea sandu , olanda , romania - olanda , optimi euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută până la 26 de ani

O tânără în vârstă de 20 de ani din București, studentă la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, și-a dat în judecată părinții pentru bani. Potrivit libertatea.ro, ea a cerut instanței să-i oblige pe părinții săi la plata unei pensii lunare de întreținere în valoare de 2.000 de lei, până la împlinirea vârstei de 26 de ani ori până la încetarea studiilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. CFR Cluj, transfer din Arabia Saudită

Video Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania

Anunț direct din Germania: Jude Bellingham și-a aflat pedeapsa, după gestul golănesc făcut spre banca Slovaciei!

Oficial UEFA a luat decizia în cazul lui Istvan Kovacs, după ce nu i-a dat meci în optimile EURO 2024

Video FCSB - Corvinul 3-0. ”Roș-albaștrii” au început noul sezon cu trofeul Supercupei României

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Englezii au reacționat imediat după decizia luată în cazul lui Jude Bellingham. "Nota de plată" pentru gestul golănesc

Video Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei

Exclusiv Ilie Dumitrescu a spus ce transferuri mai trebuie să facă FCSB: ”Echipa asta are nevoie”

Video FCSB a câștigat Supercupa, iar colegii au avut un mesaj pentru Tavi Popescu: ”Să nu mai vină la echipă”

Citeşte şi

Sumă de 8 cifre! Câți bani a câștigat România pentru participarea la EURO 2024

Promisiunea făcută de ”Tricolorul” care a fost titular în toate meciurile României de la EURO

PEROZNoua iubită a lui Gerard Butler, cu 25 mai tânără decât el, ispititoare în costum de baie. Forme voluptoase și o dezinvoltură aparte

FILM NOWFiica cea mare a lui Ben Affleck, alături de tatăl ei și în cele mai grele momente. Gesturi duioase pe străzile din LA

E gata transferul lui Juan Bauza! Mititelu și jucătorul au bătut palma cu noul club: unde pleacă starul lui FCU Craiova citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sute de suporteri i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale, la revenirea în țară VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM La malul mării, bronzată, în formă maximă, doar în slip și un tricou cu vedere la abdomen, Ștefania și-a pus fanii pe jar

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

La malul mării, bronzată, în formă maximă, doar în slip și un tricou cu vedere la abdomen, Ștefania și-a pus fanii pe jar

Digi World

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Digi Animal World

Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile au devenit virale