Annie Kilner și Kyle Walker, la EURO 2024 / Foto: Profimedia

Au scos-o de pe post! Fosta amantă s-a afișat la meciurile de la EURO alături de copil, dar a primit o mare lovitură

articol scris de Digi Sport
26.06.2024, 11:12
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor 0-0

Annie Kilner a lipsit de la meciul Anglia - Slovenia 0-0, însă englezii anunță că are motive de bucurie

Galerie Foto

Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, a lipst de la partida disputată la Koln, după ce în prealabil își susținuse soțul din tribune la confruntările cu Serbia (1-0) și Danemarca (1-1), scrie The Sun.

Jurnaliștii englezi scriu însă că nevasta fotbalistului de la Manchester City are motive de bucurie, după ce show-ul cu Lauryn Goodman (n.r. fosta amantă a jucătorului) în prim-plan a fost scos de pe postde conducerea ITV.

Este vorba despre un reality show, în care Lauryn Goodman vorbea despre relațiile pe care le-a avut cu mai mulți fotbaliști, printre care și Kyle Walker, căruia i-a dăruit doi copii.

Dar show-ul, în care urma să apară și Rita Mahrez, fosta soție a lui Riyad Mahrez, nu va mai apărea la ITV, din cauza unor probleme contractuale cu Lauryn Goodman.

"Anularea show-ului este o victorie pentru Annie. Ultimul lucru pe care voia să-l vadă era cum își spală Lauryn Goodman rufele murdare la TV. Annie este bucuroasă și a răsuflat ușurată.", a spus o sursă, pentru The Sun.

Lauryn, care are doi copii cu Kyle Walker, l-a dus pe fiul lor Kairo la meciul Angliei cu Danemarca, de la EURO 2024, săptămâna trecută.

De asemenea, Annie a fost prezentă la meci, alături de 3 dintre cei 4 copii pe care îi are cu soțul ei, Kyle Waker.

Ambele femei și-au îmbrăcat copiii în tricouri ale Angliei cu numărul 2 și personalizate cu "Dad (n.r. tata)" scris pe spate.

Marți seara, la confruntarea cu Slovenia, Annie nu a putut ajunge la Koln, din cauza unor probleme de familie. După fiecare meci, ea a ales să plece cu un avion privat, în loc să stea alături de celelalte soții și partenere ale fotbaliștilor.

"Annie a urât fiecare moment în care Lauryn a făcut paradă și a vorbit despre familia lor. A fost incredibil de greu pentru ea și mereu a păstrat tăcerea. A plecat de la meciuri aproape imediat și nu a vrut să ia parte la acest circ.", a mai afirmat sursa, pentru The Sun.

Kyle Walker, susținut la meciul Anglia - Danemarca, atât de soție, cât și de amantă

Galerie Foto

Un episod inedit s-a petrecut în tribunele stadionului din Frankfurt la duelul dintre Anglia și Danemarca (1-1), unde Kyle Walker (34 de ani), fundașul naționalei Albionului, a fost susținut și de Annie Kilner, soția sa împreună cu care are 4 copii, dar și de amanta Lauryn Goodman, care i-a dăruit doi copii.

Cele două au stat în sectoare diferite, iar oamenii care se ocupă de securitate din cadrul delegației Angliei au stat cu ochii pe Lauryn Goodman, pentru nu a ajunge în preajma soției lui Walker.

Lauryn poate crea probleme. A fost o discuție privind locul ei în tribune, la aproximativ 100 de metri (n.r.- de Annie Kilner). Annie nu vrea să aibă nicio legătură cu ea.

Echipa de securitate știa de prezența lui Lauryn și a fost pregătită s-o împiedice să ajungă în zona destinată partenerelor fotbaliștilor. A fost ținută la distanță”, a transmis o persoană din anturajul lui Walker, potrivit The Sun.

Galerie Foto

Anglia - Slovenia 0-0. ”Three Lions” câștigă grupa C, în timp ce slovenii încă așteapă calificarea în ”optimi”

Anglia și Slovenia au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din cadrul etapei a treia a grupelor Campionatului European din Germania.

Anglia a terminat pe primul loc grupa C, în timp ce Slovenia încă așteaptă jocul rezultatelor pentru a se califica de pe locul 3 în ”optimi”.

Slovenii au încheiat grupa la egalitate perfectă cu Danemarca, meciul direct, puncte, golaveraj, dar și cartonașe galbene.

Acestea s-au departajat prin locul ocupat în calificările pentru EURO, acolo unde danezii au avut câștig de cauză. 

Statistica meciului Anglia - Slovenia 0-0

Etichete: anglia , slovenia , kyle walker , annie kilner , lauryn goodman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Filip Blazek a semnat cu Rapid

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Foto Un banner adresat Ungariei, afișat de suporterii români în Germania, a ajuns viral pe internet

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Olandezii și-au "arătat mușchii" în fața noastră și au menționat numele unui singur român, înaintea duelului direct

O legendă a lui Manchester United s-a pronunțat înainte de România - Olanda: cum vede deznodământul partidei

România trebuie să rupă o ”tradiție” veche 20 de ani pentru a se califica în sferturile EURO 2024

Anunț important venit din Olanda, cu o zi înainte de meciul cu România, de la EURO 2024

Citeşte şi

Foto "Să-ți fie rușine!". Explicația găsită de Bellingham pentru gestul golănesc din Anglia - Slovacia: "De ce minți?"

Exclusiv ”E umbra lui, fratele lui”. Ilie Dumitrescu a ”taxat” două staruri ale Angliei, după chinul cu Slovacia

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWFiica mijlocie a lui Sylvester Stallone a împlinit 26 de ani. Mesajul dulce al actorului pentru frumoasa Sistine

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Starul naționalei Olandei a fost pus pe liber de Atletico Madrid chiar înaintea partidei cu România citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă