Kevin Csoboth / Foto: Profimedia

A marcat golul Ungariei în minutul 90+10 și a transmis un mesaj clar care vizează România

articol scris de Digi Sport
24.06.2024, 10:31
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

Ungaria mai speră la calificarea în optimile de finală de la EURO 2024, după ce a învins dramatic Scoţia cu 1-0, în ultimul său meci din Grupa A.

Unicul gol a fost marcat de Kevin Csoboth (90+10), pe contraatac.

Kevin Csoboth: "Mai bine să vină România în optimi, decât Portugalia!" FOTO Gestul făcut după gol

Galerie Foto

Scoţia părăseşte turneul, după ce a terminat grupa pe ultimul loc, în timp ce Ungaria, care are trei puncte şi golaveraj negativ (2-5) va trebui să aştepte celelalte rezultate pentru a afla dacă se regăsește printre cele 4 formaţii norocoase de pe locul 3.

Kevin Csoboth a fost desemnat omul meciului și, la final, a fost întrebat de jurnaliștii maghiari ce preferă între Portugalia și România, dacă Ungaria se va califica în optimi.

"Mi-e greu să spun ceva acum, un minut nu este suficient pentru a spune tot ce-mi trece prin cap. A fost o experiență grozavă, emoționantă. Îmi pare rău că părinții mei nu au putut vedea acest moment pe stadion, dar sunt sigur că s-au bucurat în fața televizorului. Cel mai important este faptul că am câștigat meciul.

Am crezut în șansa noastră până la final. Echipa a făcut un efort uriaș și sunt foarte satisfăcut de acest rezultat. Selecționerul mi-a spus când m-a trimis pe teren să cer mingea cât mai mult, să încerc să mă folosesc de viteza mea. Mă bucur că mi-a ieșit.

Acum așteptăm, dar ne doream să trăim acest moment. Mai bine să vină România în optimi, decât Portugalia!”, a afirmat Kevin Csoboth, citat de sportal.hu.

Kevin Csoboth i-a dedicat reușita din minutul 90+10 colegului său Barnabas Varga, accidentat și scos cu targa de pe teren în meciul cu Scoția, după momente de panică. Csoboth a afișat un tricou cu numele lui Varga, după gol (FOTO în galeria de mai sus).

Federația Maghiară a făcut anunțul despre fotbalistul prăbușit pe teren în Scoția - Ungaria 0-1

Galerie Foto

Barnabas Varga (29 de ani) s-a izbit de portarul Angus Gunn și a rămas inconștient pe gazon, în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția, 1-0 la EURO 2024.

Imediat, colegii săi au făcut semne disperate către echipa medicală și au început să plângă, mai ales că Barnabas Varga a început să aibă convulsii.

Medicii au intervenit de urgență, au format un paravan pentru a-l proteja pe maghiar, iar ulterior l-au scos cu targa de pe gazon. Atenție, urmează imagini care te pot afecta emoțional.

Aproape jumătate de oră, nu a existat nicio informația despre situația lui Barnabas Varga, iar fanii se gândeau la ce e mai rău, având în vedere imaginile de la meciul cu Scoția.

Federația de Fotbal din Ungaria a dat însă cea mai bună veste posibilă: starea lui Barbabas Vargas este stabilă, iar jucătorul a fost transportat la spitalul din Stuttgart pentru investigații, anunță jurnalistul Ben Jacobs.

Ungaria speră la calificarea de pe locul 3. Clasamentul final al Grupei A 

Ungaria a câștigat într-un mod dramatic meciul cu Scoția, cu 1-0 după un gol marcat în minutul 90+10.

Ungurii speră că va fi suficient pentru a prinde unul dintre cele patru locuri trei care merg în optimi, dar șansele nu sunt mari, din cauza golaverajului, -3.

Clasament final Grupa A, EURO 2024 / Foto: Sofascore

Cum se califică România în optimi la EURO 2024

România se califică sigur în optimi dacă nu pierde cu Slovacia. În cel mai rău caz, ar avea patru puncte, suficiente pentru a prinde măcar locul trei indiferent de ce se întâmpla la Belgia - Ucraina, pentru că are avantaj în fața Ucrainei în caz de egalitate de puncte.

Cu patru puncte și cu golaverajul pozitiv pe care îl are, +1, este imposibil ca România să nu fie una dintre cele patru ocupante de loc trei care se califică în optimi.

În cazul unui eșec cu Slovacia, România mai poate prinde optimile doar dacă Belgia o bate pe Ucraina și în celelalte grupe sunt cel puțin două formații clasate pe locurile trei care să aibă fie mai puțin de trei puncte, fie tot trei puncte, dar golaveraj mai slab decât al României. Sigur, contează în acest scenariu și la ce diferență ar fi eșecul contra Slovaciei.

Programul din grupa României la EURO 2024

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024 / Foto: Sofascore

Etichete: romania , scotia , ungaria , optimi euro 2024 , meciuri euro 2024 , scotia-ungaria 0-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”

Foto UEFA i-a dat interzis României! Ce se întâmplă cu ”Tricolorii” înaintea ”optimei” cu Olanda

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Anglia - Slovacia 1-1, digisport.ro. Bellingham, gol de playstation în prelungiri. Primul meci care se va decide în prelungiri

”Ce notă ai da naționalei la EURO 2024?”. Replica lui Andrei Rațiu, înainte de România - Olanda

Englezii au dat verdictul despre naționala României

Oficial Valentin Mihăilă a semnat! Prima reacție

Citeşte şi

Video Cum a fost surprins Ianis Hagi înaintea meciului cu Slovacia, în care a obținut penalty-ul decisiv pentru calificare

Andrei Rațiu a reacționat, după ce cluburi din Premier League și Seria A l-au pus pe lista de transferuri

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă