Anthony Gordon, jucătorul naționalei Angliei / Foto: Profimedia

A căzut de pe bicicletă și a apărut plin de răni la conferința de presă la EURO 2024: ”Asta este morala poveștii”

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 13:25
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Anthony Gordon (23 de ani) face parte din lotul Angliei pentru EURO 2024, dar a fost pe punctul de a ajunge mai devreme acasă.

Jucătorul celor de la Newcastle a apărut la antrenamentul Angliei și ulterior la o conferință de presă cu răni pe brațe, palme, bărbie și nas.

Anthony Gordon a căzut cu bicicleta și a apărut cu răni pe mâini și față la conferința de presă

Anthony Gordon a povestit că în timpul ședinței de recuperare a ales să se plimbe cu o bicicletă electrică, iar în timp ce se afla pe o pantă a vrut să se filmeze pentru a le arăta membrilor familiei sale ce face.

Fotbalistul nu a mai avut timp să fac acest lucru pentru că fără să își dea seama a căzut în nisip și s-a ales cu aceste răni. Căzătura ar fi putut avea repercusiuni grave dacă ne amintim de cazul lui cehului Michal Sadilek (25 de ani) care a căzut de pe bicicletă și a ratat EURO 2024.

”Aș fi putut să mă accidentez grav, având în vedere viteza cu care mergeam. Am scăpat ușor. Puteam să cad oriunde. Eram pe terenul de golf și am reușit să cad pe singura porțiune cu pietriș de acolo.

Am fost înconjurat doar de iarbă, dar am reușit să cad pe pietriș. Așadar, sunt norocos în unele situații, dar foarte ghinionist în altele. Trebuia să fie o plimbare de recuperare.

Eram pe o pantă și am încercat să fac o filmare pentru familia mea, să le arăt ce făceam. Înainte să-mi dau seama, eram cu capul în pământ. Bicicletele acestea sunt electrice, deci mai rapide decât cele normale.

În Anglia, frâna de pe față este pe partea dreaptă, iar aici am apăsat frâna de pe stânga pentru a încetini puțin, dar s-a oprit de tot. Am zburat trei metri în aer, cu bărbia în față.

Eram pe telefon și nu mi-am dat seama că sunt în cădere. Mă concentram la telefon c. Petrecem prea mult timp pe telefoane și ar trebui să ne bucurăm de cât mai multe momente fără ele.”, a spus Gordon.

La finalul conferinței de presă, Gordon a primit și un ”cadou” din partea celor de la UEFA, cărora le-a făcut o promisiune.

”O să pun roțile ajutătoare undeva lângă teren, așa că o să primiți credit pentru bucuria de la gol. O voi face, aveți cuvândul meu.”, a spus Gordon, potrivit dailymail.com.uk.

Michal Sadilek ratează EURO, după ce a căzut cu bicicleta

Cu doar o săptămână înainte de startul Campionatului European, selecționerul Ivan Hasek (60 de ani) a primit o veste teribilă.  Mijlocașul Michal Sadilek (25 de ani) a căzut cu bicicleta și va fi indisponibil pentru turneul final din Germania. 

Fotbalistul legitimat la Twente (Olanda) a evoluat în ultimul amical al Cehiei 90 de minute contra Maltei, scor 7-1, însă nu va putea evolua la EURO.

Totul a fost anunțat de către purtătorul de cuvânt al cehilor: ”Din păcate, Michal Sadilek a căzut în timp ce pedala şi are o rană la picior”.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Michal Sadilek, potrivit transfermarkt.com. 
  • Mijlocașul de 25 de ani are 23 de prezențe pentru naționala Cehiei și un gol. 

Etichete: anglia , accidentare , anthony gordon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Apar detalii șocante din ancheta în care o familie din Suceava a murit luni, 1 iulie, în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit inspectorilor de la Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, tahograful era manipulat, iar datele arată că mașina de mare tonaj nu s-ar fi mișcat din loc de sâmbătă, 29 iunie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video ”Aici am pierdut!”. Mircea Lucescu a dat verdictul, după eliminarea României de la EURO

Englezii au văzut cum a lăsat naționala României vestiarul de la Munchen și au reacționat

Un fost adversar al ”Tricolorilor” de la EURO 2024 e dorit de AC Milan

”Îți pregătești postul de selecționer?”. Adrian Mutu a dat răspunsul

Citeşte şi

Tabloul e complet! Știm toate meciurile din sferturile de finală de la EURO 2024

Ce sancțiune riscă Jude Bellingham la EURO, după gestul golănesc îndreptat spre banca Slovaciei

PEROZGina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale