Anglia U21 ar putea face câteva schimbări pentru meciul cu România U21 FOTO: Sportz Live

Posibile schimbări ale Angliei U21 înainte de meciul cu România. Cum vor englezii să-l surprindă pe Mirel Rădoi

20.06.2019, 16:26
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Echipa națională a României U21 va întâlni selecționata Anglei în următorul meci din faza grupelor de la Euro 2019. Tricolorii sunt primii în grupă, după meciul România-Croația 4-1. Englezii au pierdut dramatic cu Franța, după ce au jucat jumătate de oră cu un om în minus. Britanicii de la SkySports au scris despre posibilele schimbări care pot avea loc la meciul cu România.

”Fotbalul nu este corect, așa-i?”, a fost concluzia trasă de Aidy Boothroyd, antrenorul Angliei U21, după ce echipa lui a jucat în 10 și a primit două goluri pe final de meci (Anglia U21 - Franța U21 1-2). Englezii au fost foarte optimiști înainte de primul meci, ținând cont de lotul foarte valoros care a făcut deplasarea în Italia, dar acum, după înfrângerea suferită în prima partidă, britanicii și-au mai pierdut din entuziasm. 

Wan-Bissaka și-a dat autogol cu Franța și ar putea lipsi cu România

”Trebuie să rămânem concentrați și să mergem mai departe”, a fost mesajul selecționerului Angliei. După victoria zdrobitoare a României în fața Croației, englezii nu vor avea un meci ușor cu naționala lui Mirel Rădoi.

Wan-Bissaka (21 de ani) este jucătorul lui Crystal Palace și evoluează pe poziția de fundaș dreapta. El este cel care a introdus mingea în propria poartă și a oferit francezilor victoria. Selecționerul ar putea alege să îl schimbe pentru meciul cu România, ținând cont de moralul extrem de scăzut al jucătorului său. El ar putea fi înlocuit de Jonjoe Kenny (22 de ani), jucătorul lui Everton. Totuși, Wan-Bissaka a avut un sezon excelent și, probabil, va primi noi şanse la U21.

Autogolul lui Wan-Bissaka din meciul cu Franța

Anglia U21 ar putea ataca România lui Mirel Rădoi cu forțe proaspete

Hamza Choudhury (21 de ani) este jucătorul lui Leicester și cel care a luat cartonaș roșu în meciul cu Franța. Aidy Boothroyd va fi nevoit să schimbe în linia de mijloc, deoarece Choudhury va fi suspendat în meciul cu România. Mason Mount (20 de ani, fotbalist care aparţine de Chelsea) este cea mai bună variantă pentru a-l înlocui pe Hamza.

Hamza Choudhury va lipsi în meciul cu România, după ce a primit cartonașul roșu

Selecționerul Anglei consideră că un posibil motiv al înfrângerii este prestația slabă a atacului leilor din prima repriză. Boothroyd ar putea miza încă din startul partidei pe Tammy Abraham (21 de ani - Chelsea) și Dominic Calvert-Lewin (22 de ani - Everton) , care au intrat și în meciul cu Franța, dar din postura de rezerve. Ei i-ar putea înlocui pe Demarai Gray (22 de ani - Leicester) și Ryan Sessegnon (19 ani - Fulham).

Anglia este pusă sub presiune, deoarece este nevoită să câștige fiecare dintre următoarele două meciuri, pentru a avea șanse cât mai mari la calificare.

Situația Grupei României la Euro 2019 după primul meci

  • 18 iunie: ROMÂNIA – Croația 4-1 (Pușcaș 11-pen., Hagi 14, Băluță 66, Petre 90+3 / Vlasic 18), Anglia – Franța 1-2 (Foden 54 / Ikoné 89, Wan-Bissaka 90+5-autogol)
  • 21 iunie: Anglia – ROMÂNIA (19:30), Franța – Croația (22:00)
  • 24 iunie: Franța – ROMÂNIA (22:00), Croația – Anglia (22:00)

Anglia - România e vineri, de la ora 19:30, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. În aceeaşi zi se dispută şi cealaltă partidă din grupă, Croaţia - Franţa (22:00).

Etichete: romania u21 , anglia u21 , anglia romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Italienii au dat verdictul despre Dennis Man, după ”dezastrul” Parmei din meciul cu Udinese

Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! PATRU cuvinte și sute de aprecieri

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Citeşte şi

Exclusiv Daniel Pancu: ”L-am înjurat pe Mircea Lucescu de la Iași până la București”. Lecția pe care a învățat-o

Finlanda U21 - România U21 2-0. Trupa lui Daniel Pancu a suferit a doua înfrângere din preliminariile EURO 2025

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit