Fotbaliștii naționalei României, după calificarea în optimi, la EURO 2024 / Foto: Sport Pictures

Câți bani câștigă România dacă trece de Olanda în optimile EURO 2024

articol scris de Digi Sport
30.06.2024, 16:16
  • Supercupa: FCSB - Corvinul, joi, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1

Naționala de fotbal a României are șansa de a scrie istorie la EURO 2016. ”Tricolorii” pot ajunge în sferturile de finală ale turneului din Germania dacă vor trece marți de Olanda.

Bonus de 2,5 milioane de euro pentru România doar pentru un singur meci!

Galerie Foto

Pe Fussball Arena, din Munchen, acolo unde au învins și Ucraina, scor 3-0, primul meci din faza grupelor, ai noștri pot da și o importantă lovitură financiară. UEFA știe să răsplătească performanța și o face și la nivelul echipelor naționale, nu doar la cele de club.

Așadar, dacă România va da lovitura și va elimina Olanda de la turneul final va fi recompensată cu un bonus în valoare de 2,5 milioane de euro.

Oricum, pentru ce a realizat deja până acum, naționala României s-a ales deja cu o sumă consistentă. Pentru că a remizat, scor 1-1, cu Slovacia și s-a calificatde pe primul loc în optimile de finală ale EURO 2024, ”Tricolorii” au încasat un bonus de două milioane de euro.

Egalul din faza grupelor a fost plătit de UEFA cu 500.000 de euro, astfel că România a mai încasat alte 1.5 milioane de euro pentru că s-a calificat în optimile de finală.

Cele două milioane de euro se adaugă banilor câștigați deja pentru participare și pentru victoria din prima etapă a fazei grupelor, 3-0 cu Ucraina.

Pentru participare, România și-a asigurat un cec în valoare de 9.5 milioane de euro, iar succesul cu Ucraina a adus încă un milion de euro.

Așadar, până acum, România și-a asigurat un bonus financiar de 12.5 milioane de euro, iar premiile cresc din faza eliminatorii.

Dacă vom trece și de Olanda, atunci în dreptul FRF va figura, din partea UEFA, suma de 15 milioane de euro.

Gigi Becali: ”Am acolo patru băieți care vor lua 50.000 de euro de calificare”

Gigi Becali (66 de ani) este foarte bucuros că de acești bani se vor bucura și cei patru reprezentanți ai FCSB-ului la lotul național. Milionarul din Pipera a dat din casă și a dezvăluit că fiecare jucător va încasa câte 50.000 de euro pentru ce s-a realizat până acum.

”M-a înveselit cel mai mult bucuria celor 30.000 de oameni. Și a mai fost bucuria că am acolo patru băieți care vor lua 50.000 de euro de calificare, nu știu, zic. Când copiii mei iau bani mă bucur și eu.

Voi, neavând echipă, voi aveți o mireasă, echipa națională. Eu am mireasă pe FCSB.

Am avut mici emoții când a bătut Răzvan Marin lovitura de la 11 metri, dar emoții mici, nu mari. Și în timpul jocului am avut mici emoții.

Asta trebuie să înțeleagă lumea, ăsta e sentimentul, asta se întâmplă cu un om care are o echipă de fotbal”, a spus Becali, conform prosport.ro.

România, bonus de două milioane de euro după meciul cu Slovacia

Egalul din faza grupelor este plătit de UEFA cu 500.000 de euro, iar România primește încă 1.5 milioane de euro pentru că s-a calificat în optimile de finală.

Cele două milioane de euro se adaugă banilor câștigați deja pentru participare și pentru victoria din prima etapă a fazei grupelor, 3-0 cu Ucraina.

Pentru participare, România și-a asigurat un cec în valoare de 9.5 milioane de euro, iar succesul cu Ucraina a adus încă un milion de euro.

Așadar, până acum, România și-a asigurat un bonus financiar de 12.5 milioane de euro. Premiile cresc din faza eliminatorii.

Premiile de la EURO 2024

  • Premiu de participare - 9.25 milioane de euro
  • Victorie - 1 milion de euro
  • Egal - 500.000 de euro
  • Calificare în optimile de finală - 1.5 milioane de euro
  • Calificare în sferturile de finală - 2.5 milioane de euro
  • Calificare în semifinale - 4 milioane de euro
  • Prezență în finală - 5 milioane de euro
  • Câștigarea trofeului - 8 milioane de euro.

Etichete: romania - olanda , prime romania olanda , prime romania euro 2024 , prime euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută până la 26 de ani

O tânără în vârstă de 20 de ani din București, studentă la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, și-a dat în judecată părinții pentru bani. Potrivit libertatea.ro, ea a cerut instanței să-i oblige pe părinții săi la plata unei pensii lunare de întreținere în valoare de 2.000 de lei, până la împlinirea vârstei de 26 de ani ori până la încetarea studiilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen

UEFA a descris într-un singur cuvânt victoria Olandei în fața României

Foto Englezii l-au văzut pe Andrei Rațiu după meciul cu Olanda și au exclamat: ”Fotbalul chiar este sportul cel mai frumos”

Ianis Hagi, batjocorit de englezi: "Seamănă cu acele doamne!" Cu cine au putut să-l compare pe fotbalistul român

Să nu vadă olandezii! Mircea Lucescu, după meciul de la EURO: ”Noi nu am jucat împotriva Olandei”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial UEFA a luat decizia în cazul lui Istvan Kovacs, după ce nu i-a dat meci în optimile EURO 2024

Oficial OUT de la Universitatea Craiova, după doar 7 meciuri

Arsenal l-a deturnat pe jucătorul dorit de Real Madrid! 50 de milioane de euro

Exclusiv Victor Pițurcă l-a analizat pe Florinel Coman, după EURO 2024: ”Nu ești jucător valoros!”

Citeşte şi

Victor Pițurcă a dat verdictul, după eliminarea României de la EURO 2024

Suporterii ”Tricolorilor” au trimis România direct pe podium! Câți fani au asistat la meciurile naționalei de la EURO 2024

PEROZNoua iubită a lui Gerard Butler, cu 25 mai tânără decât el, ispititoare în costum de baie. Forme voluptoase și o dezinvoltură aparte

FILM NOWFiica cea mare a lui Ben Affleck, alături de tatăl ei și în cele mai grele momente. Gesturi duioase pe străzile din LA

Florin Prunea, categoric: „Burleanu are deja în cap o altă soluție de selecționer”. Cine îl poate înlocui pe Iordănescu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sute de suporteri i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale, la revenirea în țară VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM La malul mării, bronzată, în formă maximă, doar în slip și un tricou cu vedere la abdomen, Ștefania și-a pus fanii pe jar

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

La malul mării, bronzată, în formă maximă, doar în slip și un tricou cu vedere la abdomen, Ștefania și-a pus fanii pe jar

Digi World

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Digi Animal World

Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile au devenit virale