Denis Drăguș / Foto: Profimedia

”Tricolorul” evidențiat de presa spaniolă înainte de Slovacia - România

articol scris de Digi Sport
26.06.2024, 15:31
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

România se va duela cu Slovacia, în ultima etapă a Grupei E, de la EURO 2024.

Partida dintre cele două formații se joacă miercuri, de la 19:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Presa spaniolă l-a identificat pe Denis Drăguș drept cel mai periculos ”Tricolor”, înaintea meciului Slovacia - România

Denis Drăguș (24 de ani) este unul dintre cei mai importanți ”Tricolori” din lotul lui Edi Iordănescu (46 de ani). Atacantul român a înscris în poarta Ucrainei golul de 3-0 și a impresionat în cele două meciuri disputate de România, în Grupa E.

Jurnaliștii de la Marca nu au rămas impasibili în legătură cu evoluțiile lui Denis Drăguș și l-au nominalizat drept cel mai periculos jucător din tabăra României. Alături de atacantul României a mai fost evidențiat și Ivan Schranz (30 de ani), nimeni altul decât viitorul adversar al ”Tricolorilor”.

Slovacul Ivan Schranz este una dintre revelațiile Campionatului European, cu două goluri în primele două etape.

Atacantul Slaviei Praga a devenit acel jucător necunoscut despre care, după turneu, se va vorbi în secretariatele tehnice din jumătate de Europă.

În fața sa, un Drăguș care a marcat în prima etapă în fața Ucrainei și care este referința ofensivă a lui Iordănescu. Recent semnat de Trabzonspor, își creează un nume pe continent datorită muncii sale.

Duelul cu siguranță va fi și pe bancă (n.r. între tehnicieni), în ceea ce privește dacă antrenorii vor forța și vor căuta victoria până în ultima secundă sau dacă vor accepta remiza”, au scris spaniolii.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, potrivit Transfermarkt.
  • În 14 selecții la naționala României, Denis Drăguș a punctat de 3 ori.
  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Ivan Schranz, potrivit Transfermarkt.
  • În 24 selecții la naționala Slovaciei, Ivan Schranz a punctat de 5 ori.

Ivan Schranz, despre Nicolae Stanciu: "Un fotbalist emblematic. Nici până acum nu am reușit să îl înlocuim în echipă așa cum se cuvine”

Ivan Schranz, fotbalistul celor de la Slavia Praga, este cel care a marcat ambele goluri ale Slovaciei în cele două meciuri jucate până acum la această ediție de EURO 2024, 1-0 cu Belgia și 1-2 cu Ucraina.

Schranz a fost coleg cu Stanciu la Slavia Praga în sezonul 2021 - 2022, iar atacantul slovac nu s-a ferit să îl laude pe căpitanul României înainte de confruntarea directă.

Stanciu a fost colegul meu la Slavia, iar acum este un fotbalist emblematic al României. La fel era și la Slavia. În ultimii ani, este cel mai bun fotbalist din țara sa, e un jucător faimos. A marcat un gol senzațional contra Ucrainei, iar aceasta este calitatea sa principală.

Va fi dificil să ne apărăm contra lui. Nu trebuie să îi dăm spațiu și nu trebuie să îl lăsăm în poziții de a șuta.

Cum m-am înțeles cu Stanciu? Excelent. Era căpitanul nostru, mă ajuta pe teren, mă punea în situații excelente de a marca. Nici până acum nu am reușit să îl înlocuim în echipă așa cum se cuvine. Mulți fani ai Slaviei încă sunt afectați de plecarea lui. Sper să nu mă întristeze și pe mine acum.

România are un joc rapid și combinativ. A avut o prestația excelentă contra Ucrainei, dar și contra Belgiei, chiar dacă a pierdut. Totuși, și noi ne-am arătat calitățile împotriva Belgiei, meci pe care l-am câștigat. Avem trei puncte în grupă, la fel ca toate celelalte adversare, așa că totul este deschis”, a declarat Ivan Schranz, conform sport.ro, care citează Pravda.

Etichete: slovacia romania , denis dragus , cel mai periculos tricolor , ivan schranz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, este acuzat că a plagiat în teza de doctorat pe care a susținut-o, în urmă cu aproape 20 de ani, la ASE București, potrivit publicației PressOne.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Foto Un banner adresat Ungariei, afișat de suporterii români în Germania, a ajuns viral pe internet

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024: grupele, programul complet, stadioanele și premiile în bani

Foto ”Chel nenorocit”. Scene cum rar se văd, surprinse pe gazon imediat după Anglia - Slovacia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Oficial Ce surpriză: golgheterul EURO 2024 a semnat cu o echipă de liga a doua!

Răzvan Marin, la un pas de transfer! E dorit de o echipă de Champions League după EURO

Foto Surpriză uriașă! Așa arată echipamentele FCSB-ului pentru sezonul viitor

Citeşte şi

Exclusiv Fotbalistul român care l-a impresionat pe Cristi Chivu la EURO 2024: ”Deși s-au dat alte nume, mi-a plăcut mult”

Exclusiv Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi ”punct fix” în naționala României în următorii ani

PEROZȘi-a pierdut orice urmă de strălucire. Cum a fost surprinsă în Los Angeles Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch

FILM NOWFiica mijlocie a lui Sylvester Stallone a împlinit 26 de ani. Mesajul dulce al actorului pentru frumoasa Sistine

Record de români la EURO pe Allianz Arena cu Olanda în optimi! Avem numărul exact al fanilor! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB și-a ales echipamentul pentru sezonul următor. Cum vor arăta tricourile campioanei citeşte ştirea pe ziare.com

Oamenii renunță la smartphone-uri în schimbul telefoanelor care doar sună și trimit mesaje. Care este explicația citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, apariție de milioane la Paris. Artista a radiat într-o ținută din denim, după ce s-a zvonit că a slăbit cu Ozempic

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, apariție de milioane la Paris. Artista a radiat într-o ținută din denim, după ce s-a zvonit că a slăbit cu Ozempic

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă