Florinel Coman / Foto: frf.ro

Foto România, deja cu gândul la meciul cu Belgia. Cum se refac ”Tricolorii”

articol scris de Digi Sport
18.06.2024, 23:21
  • Media: Fotbal Club, duminică, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: FCSB, drumul spre titlu, duminică, 19:00, DGS 1

România a debutat entuziasmant la EURO 2024, prin victoria categorică obținută cu Ucraina, scor 3-0, iar acum pentru ”Tricolori” va urma al doilea duel, cel cu Belgia, de sâmbătă.

  • Belgia - România, al doilea meci al ”Tricolorilor” de la EURO 2024, se va juca sâmbătă, 22 iunie, la Koln, de la 22:00 și va fi Live Text pe digisport.ro.

”A început cursa contra cronometru”

Galerie Foto

După umilința administrată ucrainenilor, delegația țării noastre a revenit luni seară la Wurzburg, tot cu trenul, dar seara a fost deja dedicată recuperării și nu petrecerii. 

Fiesta elevilor lui Edi Iordănescu (46 de ani) se pare că a ținut cât s-a cântat alături de cei 40.000 de fani prezenți pe Fussball Arena și mai apoi pe drumul de întoarcere, în tren, pentru că la Wurzburg, în cantonament, jucătorii au mers direct la recuperare.

”A început cursa contracronometru a tricolorilor pentru a fi pregătiți 100% de următorul duel de la EURO: Belgia – România, sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, la Köln.

Reveniți luni seara în cantonamentul din Würzburg, jucătorii naționalei s-au odihnit după jocul epuizant câștigat contra Ucrainei, iar seara au avut programat un nou antrenament. Au participat pe teren doar 14 jucători, în timp ce restul au rămas la hotel, unde au intrat în programul de refacere.

De miercuri, selecționerul Edward Iordănescu îi va avea pe toți tricolorii pe gazon, pentru a pregăti la capacitate maximă cel de-al doilea meci de la EURO împotriva belgienilor”, se arată pe frf.ro, alături de câteva fotografii sugestive.

”Ce a fost în tren, rămâne în tren”. Cum au gestionat ”Tricolorii” victoria cu Ucraina și diferența față de EURO 2019 U21

Vlad Munteanu: ”Băieții au fost în camere la 11:30, deși veneau după un meci mare”

Galerie Foto

Galerie Foto

Oficialul de la Casa Fotbalului a dezvăluit că lotul lui Edi Iordănescu (46 de ani) nu a făcut nuntă după succesul răsunător de la turneul final.

”Pregătirea lucrurilor în Germania a fost una bine pusă la punct. Dacă în 2019 (n.r. - EURO U21), înaintea meciului cu Germania, disputat în condiții speciale, căutam prin Bologna o criosaună, pentru a recupera jucătorii rapid, acum, în 2024, toate astea le avem cu noi.

Recuperarea contează enorm la acest nivel. După victoria cu Ucraina, băieții erau deja în camere la 11:30 (n.r. 23:30), deși veneau după un meci mare. Erau pe mesele de masaj, foloseau aceste noi tehnologii pe care noi le căutam în Bologna.

E un grup foarte bun de jucători, nu doar cei din Italia, ci și cei din cadrul lotului. Putem să avem lucrurile cât mai bine organizate. Iar aici, la Wurzburg avem condiții foarte bune”, a spus Munteanu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Oficialul FRF a dezvăluit și cum au petrecut fotbaliștii în tren.

”Știam de la început, că la deplasările cu trenul vom avea două vagoane Unul, al lotului și al staff-ului și unul al restului membrilor delegației. Ce s-a întâmplat în vagonul jucătorilor, rămâne în vagonul jucătorilor.

Dar pot spune că au gestionat foarte bine momentul. S-au bucurat de această călătorie cu trenul, pentru unii a fost prima în acest cadru.

S-au bucurat de antrenamentul oficial de pe Allianzz Arena, s-au bucurat de drumul spre stadion, au gestionat foarte bine totul, mai ales că au intrat într-un stadion plin, cu 40.000 de spectatori. Merită felicitați”, a mai spus Munteanu, la Digi Sport Special,

Programul României din Grupa E, EURO 2024

Luni, 17 iunie 2024
ROMÂNIA - Ucraina (Munchen) 3-0
Belgia - Slovacia (Frankfurt) 0-1

Sâmbătă, 22 iunie 2024
Slovacia - Ucraina (Dusseldorf) - 16:00
Belgia - ROMÂNIA (Koln) - 22:00

Miercuri, 26 iunie 2024
Slovacia - ROMÂNIA (Frankfurt) - 19:00
Belgia - Ucraina (Stuttgart) - 19:00.

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024 / Foto: Digi Sport

Etichete: edi iordanescu , florin nita , romania belgia , nicolae stanciu , romania ucraina , razvan marin , florinel coman , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO

Bancu, Hagi și Coman, OUT! UEFA a anunțat echipa probabilă a României pentru meciul cu Olanda

Supercomputerul Opta a anunțat ce șanse are România în fața Olandei, în optimile de la EURO 2024

Exclusiv Dennis Man semnează! Giovanni Becali a făcut anunțul. ”M-am întâlnit și cu cei de la Dortmund, 15-16 milioane”

Devastat, căpitanul Ucrainei în meciul cu România a spus adevărul dureros despre meciul cu "Tricolorii", la 10 zile distanță

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Elveția - Italia 1-0. Freuler a deschis scorul, după o execuție de efect

Cristi Chivu a confirmat negocierile: ”E în inima mea”

Cui i-a mulțumit Florin Niță pentru participarea la EURO 2024 + Cum se menține la 36 de ani

Oficial Primul jucător care a plecat de la Barcelona în această vară

Citeşte şi

Cum a fost numit Florin Niță de presa batavă, cu 3 zile înainte de meciul cu Olanda

Radu Drăgușin nu s-a abținut, după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024: ”E mai dulce când le dai peste nas”

PEROZBunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: „E incredibil cât de frumos îmbătrânești!”

FILM NOWKevin Costner, "rănit" de divorțul de Christine Baumgartner. Despărțirea, după 18 ani de mariaj și trei copii, "un moment zdrobitor"

Rapid îl vinde pe Albion Rrahmani: clubul care e la un pas să îl cumpere și suma pe care o primește Dan Șucu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Noi reguli pentru utilizarea telefoanelor mobile la școală: Ce riscă elevii, cum le pot fi confiscate dispozitivele citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iuliana Beregoi cucerește cu fiecare apariție. Imaginile în costum de baie au făcut furori: „Ce corp!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iuliana Beregoi cucerește cu fiecare apariție. Imaginile în costum de baie au făcut furori: „Ce corp!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă