Răzvan Lucescu / Foto: captură Digi Sport

Răzvan Lucescu știe cum trebuie să abordeze România meciul cu Belgia

articol scris de Digi Sport
19.06.2024, 14:48
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

România a învins Ucraina cu scorul de 3-0, în primul meci al Grupei E de la EURO 2024.

După victoria de răsunet cu ucrainienii, ”Tricolorii” se pregătesc acum de următorul adversar din Grupa E.

Răzvan Lucescu, despre România - Belgia: ”Să nu le dăm spații”

  • Meciul România - Belgia se va juca sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro.

Răzvan Lucescu (55 de ani) a fost încântat de meciul prestat de ”Tricolori” împotriva Ucrainei. Pentru a avea același succes și cu belgienii, Luce Jr. e de părere că elevii lui Edi Iordănescu trebuie să joace cu aceeași determinare, la fel cum au făcut-o cu ucrainienii.

Va fi oarecum în favoarea noastră (n.r. meciul cu Belgia). Întâlnim un adversar care va fi obligat să atace. Noi ne vom apăra, poate cu presing mai avansat, regrupare la mijlocul terenului și dublaj perfect. Să nu le dăm spații belgienilor.

Să-i punem în situația să-și piardă răbdarea. Noi nu mai avem presiune, după victoria cu 3-0 cu Ucraina. Dacă ne-am apăra excesiv, am pierde un jucător în față și am da șansa Belgiei să facă un pas înainte.

Contează cum întâlnești adversarul, să nu fie în moment bun. Mare dezamăgire a fost Lukaku (n.r. – cu Slovacia). Jucătorii Belgiei nu au avut prospețimea care să le permită să-și folosească talentul. Poți întâlni o echipă ușoară, care să fie foarte motivată”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit prosport.ro.

Vasile Mogoș: ”Cu Belgia trebuie să menținem echilibrul și să fim umili”

După ce Edi Iordănescu a tras deja un semnal de alarmă cu privire la meciul cu Belgia, Vasile Mogoș a și prefațat confruntarea de sâmbătă seara. Fundașul a transmis că România va aborda meciul la fel ca în partida cu Ucraina, după ce a fost întrebat dacă naționala poate face un nou meci mare.

A fost extraordinar. Cea mai frumoasă atmosferă. Ați văzut și voi cât ne-am bucurat. Sperăm să fie tot așa și în următorul meci. Am avut 100 de minute piele de găină.

Emoții mai mari nu cred că am avut niciodată.

Trebuie să menținem echilibrul și să fim umili. Tot ce am făcut a fost cu muncă și disciplină. O să fie un meci diferit. Belgia va avea presiune. O să îi analizăm. Au jucători de valoare, precum Lukaku”, a declarat Vasile Mogoș, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: razvan lucescu , romania belgia , romania euro , romania euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”

Foto UEFA i-a dat interzis României! Ce se întâmplă cu ”Tricolorii” înaintea ”optimei” cu Olanda

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Spania - Georgia 1-1, ACUM, pe digisport.ro. ”Furia Roja” a egalat, după ce și-a băgat mingea în propria poartă

Exclusiv Fotbalistul român care l-a impresionat pe Cristi Chivu la EURO 2024: ”Deși s-au dat alte nume, mi-a plăcut mult”

UEFA pregătește introducerea unei noi reguli în SuperLiga: anunțul lui Roberto Rosetti

Foto ”Chel nenorocit”. Scene cum rar se văd, surprinse pe gazon imediat după Anglia - Slovacia

Citeşte şi

OUT de la echipă, după participarea cu România la EURO 2024

Fotbalistul de 9.000.000€ al României, urmărit de un club uriaș din Spania la EURO 2024

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă