Andrei Rațiu, în timpul meciului România - Ucraina / Foto: Profimedia

Răzvan Lucescu nu s-a ferit de cuvinte! Laude pentru un ”Tricolor”: ”Parcă l-am văzut pe Kyle Walker”

articol scris de Digi Sport
19.06.2024, 21:17
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

România a reușit să învingă fără drept de apel naționala Ucrainei, scor 3-0, în cadrul partidei de debut de la EURO 2024

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat pentru ”Tricolori”, dar în evidență a ieșit și Andrei Rațiu, fundașul dreapta al naționalei. 

Răzvan Lucescu: ”Parcă l-am văzut pe Kyle Walker în zilele bune la Manchester City”

Fotbalistul lui Rayo a jucat excelent în flancul drept al apărării, iar Răzvan Lucescu (56 de ani) a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. 

În plus, antrenorul celor de la PAOK a ținut să-l compare pe Rațiu cu Kyle Walker, fotbalistul englez de la Manchester City și unul dintre cei mai buni fundași laterali din lume. 

”România a făcut joc perfect cu Ucraina. A recuperat mingi și a plecat pe atacuri foarte rapide, cu susținere. Dincolo au fost doar acțiuni individuale, iar jucătorul cu mingea nu era susținut.

Ieri, absolut toți au jucat perfect. Mi-a plăcut foarte mult Rațiu. Parcă l-am văzut pe Kyle Walker în zilele bune la Manchester City, agresiv, sigur pe el, cu multe plecări în față.

Stanciu a fost foarte bun, dar aș da premiul (n.r. – „Omul meciului”, acordat de UEFA după fiecare partidă) întregii echipe și lui Edi, că a reușit să-i adune și să de acest spirit de echipă”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit ProSport. 

Andrei Rațiu / Foto: Profimedia

Andrei Rațiu, viral după România - Ucraina 3-0

Galerie Foto

Andrei Rațiu a avut o reacție grăitoare după golul lui Nicolae Stanciu, care a devenit virală și poate fi văzută în galeria foto de mai sus.

Fundașul dreapta de la Rayo Vallecano s-a luat cu mâinile de cap și parcă nu i-a venit să creadă ce gol a dat Nicolae Stanciu.

Reacțiile au curs în ”valuri” pe internet: ”Toți am reacționat la fel ca Rațiu după golul incredibil al lui Stanciu”, ”Reacția lui Rațiu după golul lui Stanciu este pur și simplu de milioane”, ”Andrei Rațiu a avut o reacție de neprețuit după ce a văzut golul lui Stanciu”.

Etichete: razvan lucescu , romania , echipa nationala , euro , euro 2024 , andrei ratiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”

Foto UEFA i-a dat interzis României! Ce se întâmplă cu ”Tricolorii” înaintea ”optimei” cu Olanda

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Spania - Georgia 0-1, LIVE TEXT, ACUM, pe digisport.ro. ”Furia Roja”, condusă de marea surpriză de la EURO 2024

Foto ”Chel nenorocit”. Scene cum rar se văd, surprinse pe gazon imediat după Anglia - Slovacia

Exclusiv ”E umbra lui, fratele lui”. Ilie Dumitrescu a ”taxat” două staruri ale Angliei, după chinul cu Slovacia

Reverență în fața lui Jude Bellingham: ”A dat cel mai frumos gol din istoria Angliei!”

Citeşte şi

Foto Anglia - Slovacia 1-1 (2-1 d.p.) | Ce meeeci! Slovacii erau calificați în min. 90+4. Salvatorul Kane! Urmează Elveția

Jude Bellingham a scris istorie pentru Anglia la EURO, după golul din ”foarfecă” din 90+5

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă