Radu Drăgușin / Foto: Profimedia

Mesajul ferm transmis de Radu Drăgușin, înainte de Cipru - România

articol scris de Digi Sport
12.10.2024, 08:58
  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Spania - Danemarca, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Echipa națională a României se va duela cu Cipru, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, în cadrul grupei a 2-a din Liga C a Ligii Națiunilor.

Confruntarea dintre cele două reprezentative va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Radu Drăgușin, înainte de Cipru - România: ”Noi ne facem jocul nostru și nu stăm să ne adaptăm după adversar”

Înaintea duelului dintre ciprioți și români, Cipru a pus pe banca tehnică un nou selecționer. Cu aproximativ două săptămâni înaintea duelului care va avea loc la Larnaca, naționala Ciprului l-a instalat în noua funcție pe Sofronis Avgousti (47 de ani), după ce mangerul Temur Ketsbaia (56 de ani) și-a dat demisia.

Radu Drăgușin (22 de ani) a comentat pe marginea acestui subiect și a transmis că ”Tricolorii” nu vor fi încurcați de schimbarea de antrenor de la reprezentativa Ciprului. Fundașul care aparține de Tottenham a subliniat că elevii antrenați de Mircea Lucescu (79 de ani) își vor impune stilul de joc, indiferent de tactica aleasă de adversar.

”(n.r. Visați la Campionatul Mondial?) Nu visăm, ci acesta este obiectivul. Este un obiectiv pe care ni l-am pus și ni-l dorim cu toții în echipa noastră. Trebuie să dovedim că merităm să fim la Campionatul Mondial.

(n.r. Ciprioții au schimbat selecționerul? Vă încurcă?) Nu neapărat. Nu mă interesează. Există posibilitatea ca ei să schimbe echipa, sistemul, dar noi i-am studiat pe imaginile pe care le aveam și, în general, noi ne facem jocul nostru și nu stăm să ne adaptăm după adversar.

Suntem bucuroși că vom fi susținuți de mulți fani. Este un lucru pentru care suntem foarte recunoscători, pentru tot suportul pe care ni-l oferă, atât acasă, cât și în deplasare. Îi reprezentăm în toată lumea și trebuie să o facem cât mai bine”, a declarat Radu Drăguşin, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin.
  • 23 de selecții a strâns Radu Drăgușin la echipa națională a României.

Cei 25 de fotbaliști convocați de Mircea Lucescu pentru ”dubla” cu Cipru și Lituania

  • PORTARI: Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)
  • FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)
  • MIJLOCAȘI: Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor DICAN (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)
  • ATACANȚI: George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Etichete: radu dragusin , cipru romania , selectioner cipru , tactica cipru , mesaj radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Vânătorul”. Misterul noii arme rusești care a fost distrusă de propria armată pe cerul Ucrainei

Atunci când două dâre de vapori albi traversează cerul în apropierea liniei frontului din estul Ucrainei, aceasta înseamnă de obicei un singur lucru. Avioanele rusești sunt pe cale să atace. Dar ceea ce s-a întâmplat în apropierea orașului Kostyantynivka a fost fără precedent. Una din urme s-a despărțit în două și un nou obiect a accelerat rapid spre cealaltă urmă de vapori până când acestea s-au intersectat și o lumină portocalie strălucitoare a luminat cerul, notează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" Ianis Hagi s-a încheiat! Anunțul făcut de scoțieni, după doar un meci la prima echipă a lui Rangers

Câți bani va încasa Simona Halep din partea ITIA, după ce a apărut motivarea deciziei TAS

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Exclusiv Își schimbă cetățenia pentru România și așteaptă convocarea lui Mircea Lucescu la națională

Românii și albanezii s-au luat la bătaie pe Camp Nou: de la ce a plecat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu a dat lovitura cu un jucător care ”tratează fotbalul ca pe un hobby”! Gigi Becali a fost și el interesat

Rapid, înfrângere în amicalul cu FC Voluntari

Atacantul cu care Gigi Becali l-a comparat pe Daniel Bîrligea

Ion Țiriac a rupt tăcerea, la prima apariție publică după internarea în spital! L-a contrazis pe fiul său

Citeşte şi

Doi jucători sunt OUT! Mircea Lucescu a stabilit lotul pentru meciul cu Cipru + Cu ce numere vor juca ”Tricolorii”

”Pronostic pentru Cipru - România?” Reacția scurtă a lui Gică Hagi

PEROZ“Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

FILM NOWSharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni

Vestea așteptată de Gigi Becali și FCSB: aceasta este echipa unde se transferă Louis Munteanu pentru 7 milioane de € citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ion Țiriac e o caricatură pentru societatea românească!" Miliardarul român, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”