Iasmin Latovlevici / Foto: Digi Sport

Exclusiv Iasmin Latovlevici, remarcă la evoluțiile echipei naționale: "Asta a contat foarte mult"

articol scris de Digi Sport
18.10.2024, 07:36
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Naționala de fotbal a României este lider, cu maximum de puncte, în grupa C2 din Nations League, după primele patru partide disputate sub comanda lui Mircea Lucescu (79 de ani).

"Tricolorii" au reușit să câștige partidele din deplasare cu Cipru, scor 3-0, respectiv Lituania, 2-1.

Iasmin Latovlevici: "Regula U21 a contat foarte mult"

România mai are de disputat încă două partide în această ediție a Nations League, ambele pe teren propriu, în luna noiembrie, cu Cipru, respectiv Kosovo.

Iasmin Latovlevici (38 de ani), fostul internațional român a vorbit despre rezultatele "Tricolorilor", în cadrul unei intervenții telefonice și este de părere că regula folosirii jucătorului U21 impusă de federație are un rol foarte important.

"Rezultatele reflectă faptul că s-a muncit. Regula U21 a avut un rol foarte important. Toată lumea joacă, au partide în picioare.

Experiența de la EURO a contat, de asemenea, foarte mult. Eu cred că avem un antrenor foarte bun, care îi poate ajuta pe jucători la nivel mental foarte mult.

Antrenamentele sunt la fel, pregătirea este la fel, diferența o face mentalitatea. După ce vin experiențele, cum a fost la EURO, apar și rezultatele.", a declarat Latovlevici, la emisiunea Liga Digi Sport.

  • Iasmin Latovlevici are 12 selecții la prima reprezentativă a României.

VIDEO rezumat Litunia - România 1-2

Marius Lăcătuș: "Am dovedit că avem jucători talentați. Rar am văzut asemenea asistență la U21."

România U21 a câștigat partida decisivă cu selecționata similară din Elveția, scor 3-1, în cadrul grupei de calificare la EURO U21, din 2025.

Odată cu înregistrarea acestui rezultat, naționala de tineret antrenată de Daniel Pancu s-a calificat la turneul final din vara anului 2025, care va avea loc în Slovacia.

Marius Lăcătuș (60 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a fost impresionat de evoluțiile jucătorilor, dar mai ales de prezența numeroasă a fanilor care au fost prezenți pe stadionul din Giulești.

"Este un rezultat foarte bun, este a patra calificare la rând, consecutivă. Se părea că elvețienii vor pleca cu prima șansă în această grupă, dar s-a dovedit faptul că avem jucători talentați, care pot forma o echipă bună. Bravo lor, Sperăm că și la campionatul european să aibă rezultate bune.

Absența lui Pancu se va lipsi. Indiferent de metodele de antrenament, sunt sigur că s-a creat acolo o relație foarte bună între jucători și staff-ul tehnic. Sperăm că se va găsi o soluție de mijloc în care Pancu să fie acolo lângă echipă. La hotel și la pregătire nu are interdicție.

Rar mi-a fost dat să văd ca la echipele naționale de tineret să vină 15.000 de spectatori la meci (n.r. asistența oficială a partidei de pe Giulești a fost de 9.056 de spectatori).", a declarat Marius Lăcătuș la emisiunea Fotbal Club.

  • Marius Lăcătuș a marcat 13 goluri, în 84 de selecții la echipa națională.

Etichete: romania , romania u21 , iasmin latovlevici


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimul minut din viața lui Yahya Sinwar. Imagini filmate de o dronă israeliană cu câteva momente înainte de uciderea liderului Hamas

Presa israeliană a publicat joi seara imagini care îl arată pe liderul Hamas, Yahya Sinwar, rănit şi plin de funingine, aşezat pe un scaun într-o reşedinţă în ruine. El aruncă la un moment dat cu un băţ într-o dronă IDF chiar cu câteva momente înainte de a fi ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a scris Rareș Ilie pe internet, la trei zile distanță după ce a înjurat-o pe Steaua în Giulești

Oficial OUT de la Fenerbahce! Jose Mourinho n-a mai stat la discuții

Mesajul veteranului lui Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB: "Văd diferit acest meci. Ne-am obișnuit cu presiunea"

Cu oferta pe masă, Luis Enrique s-a decis rapid: a semnat până în 2027!

Citeşte şi

Exclusiv Giani Kiriță s-a convins în privința lui Mircea Lucescu

Ce a spus Dorinel Munteanu, când a fost întrebat de ce FRF nu face la fel și în cazul lui Daniel Pancu

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a fost sfâșiată de animal