Giovanni Becali / Foto: Digi Sport

Exclusiv Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la echipa națională

articol scris de Digi Sport
21.07.2024, 19:27
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Naționala de fotbal a României va rămâne fără selecționer de la 1 august, după ce va expira contractul lui Edi Iordănescu (46 de ani).

În aceste condiții, în spațiul public au apărut tot felul de discuții legate de cine ar putea fi următorul antrenor, dacă Iordănescu Jr. va renunța.

Giovanni Becali: ”Au destui, Mutu, Pancu. Poate și Chivu să fie o soluție!

Giovanni Becali (72 ani) a fost chestionat despre subiectul echipei naționale. Acesta este de părere că Federația Română de Fotbal are variante pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu.

Adrian Mutu, Daniel Pancu sau Cristi Chivu sunt propunerile impresarului român pentru banca României. 

”Nu cred nimic la echipa națională. Orice am spus, nu e bine. Să aleagă ei, așa cum l-au ales pe Edi. Să-l ghicească pe noul antrenor, dacă Edi nu va continua, mi-e greu să vorbesc, pentru că se întâmplă mereu altceva față de ce spun eu.

(n. red. - nu era normal să se rezolve până acum?) Era foarte normal, dar asta este lipsa de abilitate a Federației. Lipsă de abilitate a fost atunci când am învins Ucraina și nu au făcut presiune pe Edi să semneze. Dacă el nu dorea, aveau timp să se gândească la un nou antrenor.

Au destui, Mutu, Pancu. Chivu să zicem că vine de la U19, dar primii doi vin de la U21, dacă vor foști fotbaliști. Poate și Chivu să fie o soluție, dar nu cred, pentru că el este mai mult legat de Italia, decât de România.”, a declarat Giovanni Becali, la ”Digi Sport Matinal”.

Panait: ”Hagi ar trebui să primească o șansă. Și Mutu este în cărți, însă este mai tânăr”

Ciprian Panait (47 de ani), director al Departamentului Tehnic și coordonator al procesului de formare și specializare pentru antrenori din cadrul Federației Române de padbol, susține că ar fi auzit, din anumite surse, că cei de la FRF se gândesc la Gică Hagi (59 de ani).

”Eu cred că, în acest moment, din ce am mai aflat pe surse, Gică Hagi ar trebui să primească o șansă. Este părerea mea. Și Mutu este în cărți, însă este mai tânăr, este la început de carieră. Îi va veni rândul și lui Adi Mutu, la fel cum se va întâmpla și cu Chivu.

Acum cred că este momentul lui Hagi. A ajuns la maturitate, nu doar sportivă, ci și a performanței. A demonstrat tot ce se putea demonstra în fotbalul românesc, asta nu cu o echipă cu un buget superior, ci mediu.

Alt argument: jucători formați de Hagi la academie constituie un nucleu de bază la echipa națională. Trebuie găsită o soluție, să se treacă peste conflictul de interese”, a spus Panait, pentru gsp.ro.

Etichete: romania , echipa nationala , edi iordanescu , giovanni becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Premiile Emmy 2024: Ce vedete au strălucit pe covorul roșu. Cele mai elegante ținute de la „Oscarurile din industria TV americană”

La cea de-a 76-a ediţie a premiilor Emmy care a avut loc duminică la Los Angeles, vedetele au câștigat trofee și la categoria vestimentație. Actorii Hiroyuki Sanada şi Anna Sawai au strălucit pe covorul roșu. Jodie Foster, care a câștigat primul Emmy din carieră, a purtat o ținută elegantă și sobră, iar Jennifer Aniston a impresionat cu prezența sa, ca de obicei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Rapid a dat lovitura verii în România

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa britanică a văzut ce a pățit Tottenham și l-a cerut titular de urgență pe Radu Drăgușin

Video Noul ”Roberto Carlos”: gol de 4.000.000 de vizualizări

Exclusiv "Dumneata m-ai sunat să faci mișto sau vrei să vorbim ceva?" Dialogul Vali Moraru - Gigi Becali, după CFR - FCSB 2-2

Reacția lui Messi, după 58 de zile de așteptare. A înscris două goluri în patru minute

Citeşte şi

Exclusiv ”E un gest urât”. Victor Pițurcă a auzit ce s-a întâmplat la echipa națională și a reacționat

Naționala masculină de volei și-a aflat adversarele de la Cupa Mondială

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWReacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Unde a ajuns să joace unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care a evoluat în Superliga României citeşte ştirea pe Prosport.ro

Începe ”Procesul secolului” în sport. Colosul Manchester City se poate prăbuși citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Digi World

Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit