Tricoul naționalei României / Foto: Profimedia

FRF a făcut anunțul înainte de reunirea ”Tricolorilor”: ”S-au epuizat în 24 de ore”

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 19:35
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Aston Villa - Bayern, joi, 22:00, DGS 2

”Tricolorii” se vor reuni la data de 6 octombrie, pentru pregătirea meciurilor cu Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie), din Liga Națiunilor.

Duelurile României cu Cipru și Lituania se vor disputa în deplasare.

Biletele pentru antrenamentul naționalei deschis publicului, epuizate

Pentru antrenamentul de luni, 7 octombrie, FRF a anunțat recent că a pus la dispoziție 800 de bilete pentru cei care vor să-i vadă la lucru la ”Tricolori”. În mai puțin de 24 de ore, tichetele de acces au fost epuizate, potrivit Federației.

Generația de Suflet a invitat suporterii echipei naționale în Casa Tricolorilor de la Mogoșoaia pentru a asista la antrenamentul de luni, 7 octombrie.

Echipa națională de fotbal a României se va reuni duminică, 6 octombrie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, pentru a pregăti confruntările din Liga Națiunilor împotriva Ciprului (12 octombrie) și Lituaniei (15 octombrie), ambele în deplasare.

Suporterii vor avea ocazia să asiste la antrenamentul de luni, 7 octombrie, programat începând cu ora 18:00. Cele 800 de bilete gratuite puse la dispoziție ieri, pe site-ul bilete.frf.ro, s-au epuizat în 24 de ore.

Din păcate, capacitatea tribunei de la Mogoșoaia nu permite accesul unui număr mai mare de suporteri. La ședința de pregătire a tricolorilor vor avea acces doar cei care au obținut biletul online. NU VOR FI DISPONIBILE BILETE LA INTRAREA ÎN BAZA SPORTIVĂ!

Având în vedere că locurile de parcare sunt limitate, suporterii sunt rugați să vină la baza de pregătire cu mijloacele de transport în comun. Accesul fanilor în interiorul bazei va fi permis începând cu ora 17:15.

Cei care vor fi prezenți vor avea posibilitatea să achiziționeze echipamente oficiale și alte produse dedicate echipei naționale de la magazinul Romania Store, amplasat la intrarea în baza de pregătire, care va fi deschis până la ora 20:00. De asemenea, la începutul antrenamentului, va avea loc o sesiune de autografe, oferindu-le suporterilor șansa de a interacționa cu jucătorii și de a obține semnătura jucătorului favorit pe noile produse achiziționate.

Mass-media va avea acces la tot evenimentul, iar accesul auto în baza sportivă va fi permis între orele 16:45 și 17:15, din rațiuni de securitate. De la ora 17:45, un jucător va oferi declarații”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

România a început cu dreptul campania din Liga Națiunilor și a învins în primele două meciuri: Kosovo (3-0) și Lituania (3-1).

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, naţionala României va întâlni Cipru, la Larnaca, în Liga Naţiunilor, AEK Arena - Georgios Karapatakis.

Trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, România va întâlni Lituania, tot în deplasare, de la 21:45. Cele mai importante faze de la cele două meciuri vor putea fi vizionate pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro.

Programul României în Liga Națiunilor 2024/2025:

  • Vineri, 6 septembrie 2024, 21:45: Kosovo – România 0-3
  • Luni, 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania 3-1
  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru

Lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania

PORTARI
Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Adrian RUS (Pisa | Italia, 22/1), Andrei BURCĂ (Baniyas | Emiratele Arabe Unite, 33/1), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Vlad DRAGOMIR (Pafos | Cipru, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al Gharafa | Qatar, 18/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4), George PUȘCAȘ (Bodrumspor | Turcia, 45/11), Daniel PARASCHIV (Oviedo | Spania, 1/1).

Etichete: romania , frf , antrenament romania , echipa nationala a romaniei , liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați din București, cu baia pe balcon. „De banii ăștia îmi iau mașină și dorm în ea”

Se vinde garsoniera de 8 metri pătrați din apropiere de centrul Bucureștiului, care a stârnit un adevărat val de reacții printre internauți. Costă 17.000 de euro, are în dotare o canapea extensiblă, o masă și are baia în balcon. Dacă proprietarul va dori să gătească, va fi nevoit să meargă într-o cameră comună de pe palier, acolo unde se pot spăla și rufe.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a țipat Carlo Ancelotti în vestiar, imediat după ce Real Madrid a pierdut cu Lille

Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a convins, după Lille - Real Madrid: ”Cel mai bun!”

Foto Antonio Rudiger, gest incalificabil la Lille - Real Madrid! Arbitrii n-au schițat niciun gest

Suma uriașă la care a renunțat Ianis Hagi, ca Rangers să îl primească înapoi la echipa mare

Citeşte şi

Jucătorul de la liderul ”U” Cluj care a fost convocat la echipa națională

Exclusiv Florin Prunea a intervenit în disputa dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu: ”Șantaj”

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Imagini unice cu Gigi Becali și "călugării FCSB" la Biserica Sf. Dumitru din Salonic. Cum s-a îmbrăcat miliardarul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit