Ianis Hagi / Foto: Profimedia

”E supărat, stresat”. Colegul de la națională l-a dat de gol pe Ianis Hagi

articol scris de Digi Sport
04.09.2024, 08:14
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Ianis Hagi (25 de ani) se află într-un moment critic al carierei sale de fotbalist. 

”Prințul” s-a întors din împrumutul de la Alaves, însă Rangers a l-a trimis imediat la echipa a doua, iar Philippe Clement a anunțat că nu se va baza pe serviciile sale. 

Virgil Ghiță: ”Cred însă că lucrurile se vor rezolva de la sine, fiindcă Ianis e un băiat și un jucător extraordinar”

Fără meci la prima echipă a lui Rangers de la revenire, Mircea Lucescu (79 de ani) a decis să îi dea o mână de ajutor mijlocașului de 25 de ani și să îl selecționeze pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Kosovo și Lituania. 

La echipa națională, Ianis Hagi este coleg de cameră cu Virgil Ghiță (26 de ani), fostul său coleg de la Viitorul, actualmente la Cracovia. Fundașul central a fost întrebat despre situația lui Hagi Jr. și a spus ce urmează pentru acesta. 

”Nu mi-a povestit nimic concret. Își așteaptă rândul. E normal să ai grijă la ce spui, ce faci în momente de acest gen. Probabil e puțin supărat, stresat. Și eu aș fi la fel în locul lui. Cred însă că lucrurile se vor rezolva de la sine, fiindcă Ianis e un băiat și un jucător extraordinar. Va fi bine!

(n.r. Cum ai fi procedat?) Depinde de situație. Nu știu ce e în spate, ce oferte mai are pe masă, dacă își dorește sau nu să plece. În locul lui, aș fi luptat în primul rând să prind echipa, dar nu aș fi exclus nici să plec în altă parte”, a spus Virgil Ghiță, potrivit gsp.ro. 

Ianis Hagi, Ionuț Vînă și Virgil Ghiță / Foto: Sport Pictures

Jurnaliștii scoțieni îl vor pe Ianis Hagi în formația de start de la Rangers

Ianis Hagi a fost trimis să se pregătească alături de echipa a doua a lui Rangers, iar presa din Scoția nu a fost de acord cu decizia antrenorului Philippe Clement, mai ales după înfrângerea dură suferită în fața rivalilor de la Celtic, scor 0-3.

Jurnaliștii scoțieni i-au transmis antrenorului lui Rangers să își reconsidere poziția față de Ianis Hagi și i-au cerut lui Clement să îl readucă pe fotbalistul român în formația de start.

Nu este o dovadă foarte importantă, dar este este mai bun (n.r. Ianis Hagi) decât oricine altcineva dintre jucătorii de atac și asta înseamnă ceva.

Fotbalistul de 25 de ani a arătat de la o vârstă fragedă că știe de ce are nevoie Rangers. Al doilea loc în clasament pentru Rangers înseamnă de fapt ultimul, iar remizele sunt la fel de rele ca înfrângerile.

Cu fereastra de transferuri închisă, chiar dacă Clement nu îl vede pe Hagi ca viitorul număr 10 de la echipă, cu siguranță poate vedea că Ianis poate fi mai eficient în flancuri, decât fotbaliști precum Rabbi Matondo sau Ross McCausland”, au scris jurnaliștii scoțieni, potrivit rangersnews.uk.

Lotul României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania

  • Portari: Florin Niță (Damac), Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova) și Ștefan Târnoveanu (FCSB).
  • Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Cristi Manea (Rapid), Andrei Burcă (Baniyas), Radu Drăgușin (Tottenham), Virgil Ghiță (Cracovia), Iulian Cristea (U Cluj), Nicușor Bancu (Universitea Craiova) și Alexandru Chipciu (U Cluj).
  • Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Nicolae Stanciu (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Andrei Artean (CFR Cluj), Ianis Hagi (Rangers), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (Al-Gharafa) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).
  • Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor), George Pușcaș (Bodrum) și Denis Alibec (Farul Constanța).

Programul României în Liga Națiunilor 2024/2025:

  • Vineri, 6 septembrie 2024, 21:45: Kosovo – România
  • Luni, 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania
  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru

Etichete: rangers , echipa nationala , ianis hagi , virgil ghita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Leonard Doroftei a spus în trei cuvinte totul despre Gică Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Score&Video Manchester City - Inter Milano 0-0 / PSG - Girona 0-0 / Club Brugge - Dortmund 0-0, ACUM, DGS 1, 2, 3. Programul

Albion Rrahmani a debutat în Champions League! Nota primită de fostul atacant al Rapidului

Live Video&Score Coventry - Tottenham 0-0 | ACUM pe Digi Sport 4. Radu Drăgușin e titular

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

Citeşte şi

Presa din Spania: "Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B". Concluzia trasă în același articol

Bătaie de joc! Încă o lovitură pentru Ianis Hagi la Rangers

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului