Video&Foto Detalii din interiorul naționalei! Ce mănâncă tricolorii la cină. Cum se prepară grătarul perfect
articol scris de Digi Sport05.10.2020, 22:02
SuperLiga: Poli Iași - FCSB, luni, 20:00, DGS 1
SuperLiga: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:00, DGS 1
Echipa națională de fotbal a României se află în fața unui meci extrem de important, ”semifinala” cu Islanda din ”barajul” de calificare la Euro 2020, partidă care se va juca joi, de la 21:45.
Pentru ca tricolorii să fie în formă maximă la ora de start, un rol important îl are și Ialcin Cadîr, nimeni altul decât bucătarul echipei naționale.
Galerie Foto
Chef-ul a fost de acord să se lase filmat, de către cei de la frf.ro, înainte de a le prepara fotbaliștilor noștri cina de luni. Ciprian Tătărușanu și compania au avut parte de grătar pe rocă vulcanică, pe care s-au pregătit mușchi de vită de Argentina și legume.
Carnea, după ce a fost preparată și condimentată, stropită cu puțin de unei de măsline extravirgin, a fost pusă la frigider pentru șase ore.
După orele de marinat, mușchiul de vită devine foarte moale. De asemenea, Cadîr a pregătit și legumele special pentru grătar.
VIDEO cu demonstrația pe care a făcut-o Ialcin Cadîr
Etichete: euro 2020 , baraj euro 2020 , islanda - romania , baraj romania euro 2020 , ialcin cadir , bucatar romania
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții