Daniel Pancu / Foto: Sport Pictures

Daniel Pancu se așteaptă să primească o mare lovitură de la UEFA, după scandalul făcut în Giulești

articol scris de Digi Sport
16.10.2024, 14:40
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Daniel Pancu (47 de ani) a fost eliminat în minutul 28 al meciului România U21 - Elveția U21 3-1, la finalul căruira ”Tricolorii mici” s-au calificat la EURO U21 de vara viitoare, din Slovacia.

Selecționerul a intrat pe teren și a avut un comportament agresiv în fața arbitrului, pentru că el credea că elvețianul care l-a faultat cu talpa pe piept pe Louis Munteanu va primi doar cartonaș galben.

Daniel Pancu poate primi o mare lovitură: să rateze toate meciurile de la EURO U21 2025

La conferința de presă de după joc, Daniel Pancu a vorbit despre incident și a transmis că e posibil să primească o suspendare mare și să rateze toate meciurile de la Campionatul European.

Șumudică îmi tot spunea de regulament pentru că el a tot fost eliminat și știe mai bine. Eu sunt la prima și îmi spunea ce se întâmplă.

O să stau în meciurile oficiale, e posibil să fiu suspendat la toate meciurile de la Euro”, a declarat Daniel Pancu.

Daniel Pancu: ”Am crezut că Louis a murit”

De asemenea, Daniel Pancu a explicat că a fost atât de vehement pentru că i s-a părut că starea lui Louis Munteanu este gravă.

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis... Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus... apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben.

În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie).

Dacă scrie România pe noi asta nu înseamnă că nu trebuie să fim respectaţi la nivelul adversarilor noştri. Eu îmi cer scuze, gestul meu a fost incalificabil. E prima eliminare din viaţa mea... mi-am pierdut cumpătul pentru că mă uitam la jucător şi nu credeam că mai poate să continue. Nu ştiu cum s-a văzut la televizor, dar de acolo s-a văzut foarte urât.

Regret, sigur că da, acum da. Dar poate dacă rămânea cartonaş galben poate acum nu mai vorbeam din postura de antrenor calificat la EURO. A contat, s-a întors decizia.

Am văzut bine că iniţial i-a dat galben, nu? Nu ai cum să dai doar galben la o intrare de genul ăsta. Eu nu am văzut galben vreodată în istoria fotbalului la o asemenea intrare. Nici acum 30 de ani, nu doar pe regulile de azi”, a spus Daniel Pancu, la conferința de presă.

Etichete: uefa , daniel pancu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu mai am putere”. Cum a supraviețuit bărbatul care a plutit 67 de zile pe mare, într-o barcă gonflabilă

Soția lui Mikhail Pichugin a povestit ce ar fi putut să îl salveze pe soțul ei în vârstă de 46 de ani care a supraviețuit naufragiului pe mare, într-o barcă gonflabilă care a plutit în derivă în apele reci ale Mării Ohotsk timp de 67 de zile, scrie The Guardian. Pichugin era însoțit de fratele și nepotul său. Nevasta acestuia a precizat că bărbații au luat suficientă mâncare și apă doar pentru două săptămâni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Elvețienii au trecut la acuzații, după ce România U21 i-a lăsat acasă la EURO 2025: "Scandalos!"

Presa din Elveția a reacționat, după ce România U21 a câștigat grupa din preliminariile EURO 2025

Foto Lituania - România 1-2. Succes chinuit la Kaunas. ”Tricolorii”, victorii pe bandă rulantă în Liga Națiunilor

Primele detalii ies la iveală! Imaginile surprinse cu Mbappe la Stockholm, unde a fost acuzat de viol. Ce au aflat suedezii

Video Exclusiv Mircea Lucescu le-a spus în față: ”Voi ați dus echipa asta în liga a treia!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali e sigur: un fotbalist al României se va vinde cu 100 de milioane de euro

Exclusiv Ilie Dumitrescu a ales adversarele României din preliminariile CM 2026: ”Vă spun eu grupa”. Cine ar fi ”balaurul”

Răspunsul neașteptat oferit de Mesut Ozil la întrebarea "Messi sau Ronaldo?"

”E extraordinar”. Gigi Becali a lăudat un rival de la Dinamo, chiar înainte de derby

Citeşte şi

Video Daniel Pancu vrea amicale doar cu forțe ale lumii, înainte de EURO U21 2025: a rostit cinci nume de adversari

Gigi Becali a dat verdictul despre Daniel Pancu, după momentele fără precedent din Giulești

PEROZO româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOWAl Pacino și-a pierdut de două ori averea, în ciuda faptului că avea o carieră înfloritoare: „Nu am înțeles cum funcționează banii”

Lotul României U21 la EURO: câți jucători de la FCSB, Dinamo și Rapid convoacă Daniel Pancu! ”Aceasta este lista acum” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Cea mai tare acțiune din istoria echipelor naționale românești" Faza care i-a năucit pe adversari VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”