Fanii români, la meciul Belgia - România, de la EURO 2024 / Foto: Profimedia

Cum i-a numit Andrei Burcă pe suporterii României de la EURO 2024

articol scris de Digi Sport
26.06.2024, 10:12
  • Media: Digi Sport Special, luni, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:55, DGS 1

România va juca împotriva Slovaciei, în ultima etapă a Grupei E, de la EURO 2024, și se află în pole-position pentru a merge în optimile de finală ale competiției.

Confruntarea va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Andrei Burcă, despre suporterii României de la EURO 2024: ”Fanii români sunt în acest moment numărul unu”

Galerie Foto

Andrei Burcă (31 de ani) a fost titular în ambele partide disputate până acum de ”Tricolori”, la Campionatul European. Fundașul central a fost pe teren în partidele cu Ucraina și Belgia și speră să fie pe teren și în duelul cu Slovacia. La conferința de presă premergătoare meciului cu Slovacia, Andrei Burcă nu i-a uitat pe fanii României, despre care a vorbit laudativ.

După ce ne-am calificat, anumiţi oameni spuneau că nu vom face niciun punct în grupă. Noi suntem însă responsabili şi vom da totul pe teren şi mâine. Noi nu ne mai calificasem de 8 ani la un turneu final şi nu aveam experienţă la acest nivel. Sunt multe lucruri noi la care ne adaptăm.

Noi intrăm pe teren cu gândul să nu îi dezamăgim pe suporteri, pentru că fanii români sunt în acest moment numărul unu la EURO!

Pe mine suporterii români mă fac să dau 120% pe teren. Indiferent de ce problemă aş avea, aş intra oricând pe teren pentru fanii din România!”, a declarat Andrei Burcă, la conferința de presă.

  • 29 de selecții are Andrei Burcă la naționala României.

Cătălin Popescu, ofițer de presă FRF, crede că România va fi susținută de peste 30.000 de suporteri la meciul Slovacia - România

Înainte de confruntarea ”Tricolorilor” cu slovacii, Cătălin Popescu, ofițerul de presă al FRF, i-a acordat un interviu lui Marian Codirlă, trimisul special Digi România la EURO 2024.

Moralul este unul foarte bun înaintea jocului cu slovacii. Poate am fi reușit să obținem mai multe de la meciul cu Belgia. Suntem pe primul loc în grupă și suntem doar la mâna noastră.

(n.r. Vor jucătorii să facă egal cu Slovacia?) Să știți că eu sunt destul de aproape de jucători. Eu nu am auzit nimic din lucrurile astea. Nimeni nu se gândește la un astfel de rezultat, mai ales că joci cu calificarea pe masă.

Eu sunt foarte încântat că am avut parte de sprijinul suporterilor, la acest EURO. Sa vezi atât de mult galben la Koln și atât de multa susținere, este senzațional. Cred că la acest meci, la Frankfurt, vom depăși lejer 30.000 de suporteri în tribune.

UEFA estimează că vor fi 25.000 de suporteri români, dar eu cred că vom depăși 30.000.

Vom avea un Fan Zone în ziua meciului. Se va deschide la ora 13:00. De la ora 14:00, fanii vor putea viziona filmul 'În inima naționalei', pe un ecran imens, iar de la 15:30 vor fi foarte multe vedete din România, care vor interactiona cu suporterii”, a declarat Cătălin Popescu, pentru Digi Sport.

Etichete: fani romania , slovacia romania , fani romania euro , andrei burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Filip Blazek a semnat cu Rapid

Fără precedent! Presa britanică a spus cum se va termina România - Olanda

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Foto Un banner adresat Ungariei, afișat de suporterii români în Germania, a ajuns viral pe internet

Anunțul făcut în Italia, la nici 24 de ore de la rușinea de proporții de la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

O legendă a lui Manchester United s-a pronunțat înainte de România - Olanda: cum vede deznodământul partidei

România trebuie să rupă o ”tradiție” veche 20 de ani pentru a se califica în sferturile EURO 2024

Anunț important venit din Olanda, cu o zi înainte de meciul cu România, de la EURO 2024

Selecționerul Georgiei a răbufnit, după 1-4 cu Spania: ”A fost de 10 ori mai mult ofsaid”

Citeşte şi

Foto Meira Drăgușin, ipostază specială după calificarea României. În ce s-a ”îmbrăcat” sora lui Radu Drăgușin

Andrei Burcă, aproape să bata palma cu noul club

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Gicu Grozav a semnat pe doi ani! Unde va juca fostul internațional citeşte ştirea pe Prosport.ro

Starul naționalei Olandei a fost pus pe liber de Atletico Madrid chiar înaintea partidei cu România citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu uriaș în cinematografia românească! A murit actrița Ileana Stana Ionescu citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă