Mircea Lucescu, aclamat în Munchen / Foto: captură Digi Sport

Video&Foto Cum a fost primit Mircea Lucescu de români și ucraineni în Marienplatz, din Munchen. Ce a spus despre suporteri

articol scris de Digi Sport
17.06.2024, 09:23
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Mircea Lucescu (78 de ani) va fi prezent în tribunele lui Fussball Arena, din Munchen, la meciul de debut al României la EURO 2024.

Mircea Lucescu, aclamat în Marienplatz, din Munchen. ”Sigur suporterii vor câștiga meciul”

Galerie Foto

Marianplaz, din centrul orașului bavarez, a fost luată cu asalt duminică de către fanii României. La un moment dat și-a făcut apariția și Mircea Lucescu, iar fanii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu el.

”Il Luce”, jovial, s-a dus în mijlocul suporterilor și i-a impulsionat pe aceștia să-și facă simțită prezența la Munchen.

”Trebuie să fim mai gălăgioși decât ei”, a spus Lucescu, râzând. Apoi, antrenorul român a continuat: ”Sigur suporterii vor câștiga meciul. Să vedem ce va fi pe teren”, a mai spus reputatul antrenor.

În piața din Munchen s-au aflat și suporteri de-ai Ucrainei, iar aceștia au remarcat și ei prezența lui Lucescu, astfel că nu au ratat nici ei ocazia de a se fotografia cu acesta. Nu au existat niciun fel de incidente, iar atmosfera a fost una destinsă.

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Edi Iordănescu de ziua de naștere a selecționerului României

  • România o va întâlni pe Ucraina în primul meci de la turneul final luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Mircea Lucescu, mesaj pentru Edi Iordănescu de ziua sa de naștere: ”Să-l sărbătorim”

Edi Iordănescu a împlinit duminică, 16 iunie 2024, vârsta de 46 de ani. Mircea Luceescu își dorește ca selecționerul României să fie sărbătorit cu o victorie în fața Ucrainei.

De asemenea, Mircea Lucescu, care a antrenat timp de două decenii în campionatul Ucrainei, consideră că primul meci de la EURO 2024 va fi foarte important pentru ”Tricolori”

”Să-l sărbătorim mâine (n.r. pe Edi Iordănescu). Nu numai băieţii, toţi, pentru că astăzi nu mai e vorba doar de echipă, e vorba de toţi suporterii care vor fi acolo. E vorba de toţi suporterii, din toată ţara, din toată Europa.

(n.r: Va fi un meci greu cu Ucraina?) Foarte greu. Ar fi foarte bun un egal.

Totdeauna primul meci este extraordinar de important. E important să nu pierzi meciul. Acesta este cel mai important lucru.”, a spus Mircea Lucescu la plecarea din România spre Germania, potrivit as.ro.

Programul României din Grupa E, EURO 2024

Luni, 17 iunie 2024
ROMÂNIA - Ucraina (Munchen) - 16:00
Belgia - Slovacia (Frankfurt) - 19:00

Sâmbătă, 22 iunie 2024
Slovacia - Ucraina (Dusseldorf) - 16:00
Belgia - ROMÂNIA (Koln) - 22:00

Miercuri, 26 iunie 2024
Slovacia - ROMÂNIA (Frankfurt) - 19:00
Belgia - Ucraina (Stuttgart) - 19:00.

Lotul final al României pentru EURO 2024

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

Etichete: mircea lucescu , lucescu romania , lucescu marienpltz , lucesu romania ucraina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

România a urcat în clasamentul FIFA! Pe ce loc a ajuns naționala lui Mircea Lucescu

Rică Răducanu i-a ”înțepat” pe oficialii giuleștenilor, după Rapid - Farul 5-0

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”