Gică Popescu / Foto: Captură Digi Sport

Ce a spus Gică Popescu, după ce Edi Iordănescu a ezitat să semneze prelungirea contractului cu FRF

articol scris de Digi Sport
07.06.2024, 21:02
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Edi Iordănescu (45 de ani) mai are contract cu Federația Română de Fotbal (FRF) până la finalul EURO 2024, unde România va debuta pe 17 iulie.

Totuși, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (39 de ani) a anunțat cu o zi înaintea duelului cu amical cu Liechtenstein că a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu.

Gică Popescu, despre continuitatea lui Edi Iordănescu la echipa națională: ”Eu sunt adeptul continuităţii întotdeauna”

Gică Popescu consideră că Edi Iordănescu să vadă cum va evolua echipa națională la turneul final din Germania și ulterior va lua o decizie finală privind viitorul lui. 

De asemenea, oficialul celor de la Farul Constanța a dat de înțeles că își dorește ca Iordănescu să rămână pe banca echipei naționale și după Campionatul European.

”Este o chestiune personală şi probabil că Edi Iordănescu are argumentele lui, pro şi contra. Pare că cele pro nu sunt suficiente pentru a lua o hotărâre înainte de turneul final.

Probabil că vrea să vadă cum se va termina acest turneu final şi după aceea să ia o hotărâre. Nu ştiu care e logica pe care o are Edi Iordănescu. Eu sunt adeptul continuităţii întotdeauna, în special când lucrurile merg bine.

Dar repet, e o chestiune personală, pe care e greu să o comentăm. Eu cred că singura preocupare trebuie să fie EURO 2024”, a spus Gică Popescu, potrivit as.ro.

Răzvan Burleanu l-a convins pe Edi Iordănescu să rămână la națională a României

Edi Iordănescu și-a dat acordul să rămână la prima reprezentativă. Înțelegerea ar urma să fie semnată înainte de plecarea spre Germania. Asta înseamnă că Edi va conduce naționala indiferent de rezultatele de la EURO 2024.

„Edi Iordănescu este un profesionist, a demonstrat că a reușit să contribuie la calificarea echipei naționale, chiar dacă nimeni nu ar fi acordat nicio șansă echipei naționale.

Obiectivele staff-ului tehnic, ale jucătorilor și ale suporterilor sunt comune. Nu este niciun element care să destabilizeze starea de spirit, atmosfera din jurul echipei.

Există deja un acord verbal între cele două părți angrenate în acest contract (n.r. FRF și Edi Iordănescu), probabil este doar o chestiune de moment până se va anunța.

Când vrem un contract pe patru ani, cu siguranță că înțelegerea lui nu poate fi pusă în pericol. Când îți spui speranța într-un manager de a obține performanță pe o perioadă de timp postul său nu ar fi în pericol”, a spus Burleanu, aflat într-o vizită la Craiova.

Ultimele zile au fost destul de agitate pe marginea acestui subiect. În presă au apărut informații că Edi Iordănescu ar avea ofertă de Panatinaikos și s-a vorbit și despre propuneri din zona arabă.

Răzvan Burleanu a fost brusc destul de ferm când a fost întrebat despre negocierile cu selecționerul și a spus că lucrurile trebuie lămurite înainte de plecarea la Campionatul European de Fotbal. Declarația lui a părut puțin agresivă, dar se pare că mesajul lui a avut succes.

Etichete: edi iordanescu , gica popescu , euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Credit limitat pentru Philippe Clement la Rangers: anunțul scoțienilor, înaintea meciului cu FCSB din Europa League

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

Citeşte şi

Gică Popescu, mesaj categoric după Lituania - România: ”Să nu ne emoționăm foarte mult”

Clubul care i-a avut pe listă pe Edi Iordănescu și pe Mirel Rădoi tocmai și-a prezentat noul antrenor

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit