Fotbaliștii români celebrând unul dintre golurile marcate cu Kosovo / Foto: Sport Pictures

Ce a scris presa din Italia după ce tricolorii din Serie A au defilat cu Kosovo

articol scris de Digi Sport
07.09.2024, 10:38
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

România a învins-o pe Kosovo, scor 3-0, în Liga Națiunilor, la debutul celui de-al doilea mandat al lui Mircea Lucescu (79 de ani).

În meciul de la Priștina, Dennis Man (26 de ani) a fost de departe cel mai bun tricolor de pe teren și a fost desemnat "omul meciului", după ce a deschis scorul în minutul 40.

Valentin Mihăilă (24 de ani), coechipierul său de la Parma, a avut și el o prestație solidă, a lovit bara de două ori și a avut o contribuție semnificativă la golul lui Denis Drăguș (25 de ani) din minutul 82.

Dennis Man, Valentin Mihăilă și Răzvan Marin au fost lăudați de presa din Italia

Pe lângă cei doi amintiți anterior, și Răzvan Marin (28 de ani), fotbalistul celor de la Cagliari, a fost remarcat de presa italiană, după ce a transformat penalty-ul obținut de Man.

"România a avut un mare succes la debutul în această ediție de Nations League. Echipa României a trecut de Kosovo cu 3-0, cu goluri în fiecare repriză. Printre vedetele serii au fost cei doi atacanți de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Primul, în special, a marcat golul care a deschis scorul, din assist-ul lui Răzvan Marin de la Cagliari. Tot Marin a stabilit scorul de 2-0 dintr- lovitură de pedeapsă. Și Mihăilă s-a descurcat bine, dar a lovit bara", a scris publicația parmalive.com.

Răzvan Marin: ”Chiar îmi doream să-i batem la un scor foarte clar”

Răzvan Marin a mai mărturisit că a fost extrem de motivat să dea totul pe teren în acest meci, după ce suporterii kosovari prezenți în tribunele stadionului Fadil Vokrri au huiduit imnul României intonat înainte de fluierul de start al acestei partide. 

Mai mult, mijlocașul a dezvăluit și un dialog pe care l-a avut cu atacantul kosovar Vedat Muriqi înainte să execute lovitura de pedeapsă din minutul 51, pe care ulterior a și transformat-o. 

”La imn, nici nu am auzit bine când se cânta imnul nostru și de atunci am simțit foarte multă ură din partea lor. Pe mine, personal, m-a motivat foarte mult și chiar îmi doream să-i batem la un scor foarte clar să-i trimitem acasă (n.r. pe spectatorii din tribune) cu 10-15 minute înainte de finalul partidei. 

(n.r. Vedat Muriqi) A venit la mine și mi-a zis ′Eu zic că o să ratezi′, iar eu i-am răspuns ′Ești sigur′ și el îmi zice ′Da, așa simt′. Am zis, ′O să vedem′ și am văzut. Eu cred că România e o echipă matură pentru că majoritatea am ajuns la o vârstă destul de înaintată pentru fotbal”, a mai spus Marin.

În cealaltă partidă din grupa României, Cipru a învins-o, în deplasare, scor 1-0, pe Lituania

VIDEO Rezumat Kosovo - România 0-3

Etichete: razvan marin , dennis man , romania liga natiunilor , valentin mihaila , romania kosovo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Gata! Verdict final pentru Valentin Mihăilă, după ce medicii de la Parma se temeau de finalul sezonului

Toate biletele pentru români la meciul cu Cipru s-au epuizat în 75 de minute! ”FRF depune toate eforturile”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului